pasiuni_preferinte

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

pasiuni_preferinte

Mesajde camitza1 » Vin Ian 16, 2004 12:35 pm

Mi-a traznit de curand sa aflu (adica sa ne raporteze xbass-ul) ce pasiuni/preferinte au cei din trupa Proconsul. Si ma refer nu doar la cele din timpul liber (vezi Bodo- pescuit) ci si la pasiuni/preferinte muzicale. Si apoi discutam! Bass-ule, mingea e la tine:D :D :D
camitza1
Junior Member

Mesajde carina » Vin Ian 16, 2004 4:36 pm

ce mamica traznita esti tu,camitza:)si de data asta ai scris bine ,bine,bine,bine de tot!da,vrem sa stim si preferintele celorlalti baieti.ma-ntreb ce-o sa faca smecherul de basist cu mingea,cu bassul stim deja.;)
carina
Junior Member

Mesajde Florin » Vin Ian 16, 2004 8:37 pm

Jdiuuuuu, ce departe a sarit mingea! Tanti, datzi un sut va rugam ?!!
Florin
Junior Member

Mesajde Florin » Sâm Ian 17, 2004 10:16 am

Muzica ne ia foarte mult timp, ramane putin timp pentru altceva.
Asa cum siti, eu merg cu Lucia cu bicicleta, fie pana la repetitii, fie in jurul bucurestiului (la manastiri), fie cum a fost asta toamna pana la brasov si inapoi :-)
Asta ar fi una, alta pasiune ar fi fotografia. Nu ca m-as pricepe, dar imi place sa ma uit prin obiectiv, si sa inghetz timpul printr-o apasare de buton.
Cu muzica este mai greu, noi astia nu ascultam muzica in sensul adevarat al cuvantului, tot timpul suntem atenti la partea tehnica - deformare profesionala... Dar cateodata ceva ma inmoaie atat de mult incat uit ca se face cu note. Mi se intampla la muzica clasica, la Beatles...
Si cu mingea sunt catastrofa daca vreti sa stiti, la scoala cand se alegeau echipele eu eram ultimul ales. Ramaneam eu si cu baiatul cu -3.5 dioptrie :-)
Florin
Junior Member

Mesajde carina » Dum Ian 18, 2004 11:20 am

:)lasa,florin,ca se poate si mai rau(cuvintele astea imi amintesc de momentul in care parintii mei au decis ca sunt pregatita sa trec strada singura:))important este urmatorul vostru album.daca pentru voi cuvantul magic din aceasta perioada se numeste creatie,pt noi se numeste curiozitate.probabil ne veti face din nou sufletul felii.oricum iti multumim ca ne raspunzi la intrebari.adevarul e ca rareori se intampla ca muzicienii sa-si irosesca timpul raspunzand catorva oameni de pe un forum.camitza,nu ma pot abtine sa spun ca ingerasii tai sunt incredibil de frumosi(tocmai i-am vazut in poza:))da.....cred ca n-a reusit sa prinda mingea basistul:con:
carina

Re: pasiuni_preferinte

Mesajde Voltyani » Lun Ian 19, 2004 6:10 am

Buna incercare!! doar nu te asteptai, camitza, ca cei de la Proconsul sa iti poate da detalii...sau sa aiba timp pentru ei....la extraordinara muzica pe care o fac, m-as indoi... se vede bine ca cel mai bu lucru la care se pricep e muzica.... am dreptate???
Voltyani
Junior Member

Re: Re: pasiuni_preferinte

Mesajde camitza1 » Lun Ian 19, 2004 11:39 am

Asa e Carina! A prins mingea, dupa care a scapat-o printre degete. Poi bine, mai bassule, pe tine te-am mai dibuit noi din povestile de pe forum. Da' restul?? Hai, fa un efort! cinci minute te consulti la coltul vesel cu baietii, si alte cinci ca sa ne scrii. Iar preferintele muzicale sunt. Sa-ti zic eu din ce stiu? Toto, Eric Clapton, Phil Collins, Steve Lukather, Tony Levin, Roger Taylor. Daca am gresit cu ceva imi cer iertare si te rog sa ma corectezi.
P.S. Voltyani draga, orice om mai are si cate o vacanta. Lor tocmai li s-a terminat una. Si ca fan inversunat, vreau sa stiu tot! ...ce se poate:o
camitza1
Junior Member

Re: Re: pasiuni_preferinte

Mesajde Coralia » Dum Ian 25, 2004 10:15 pm

Initial trimis de Voltyani
Buna incercare!! doar nu te asteptai, camitza, ca cei de la Proconsul sa iti poate da detalii...sau sa aiba timp pentru ei....la extraordinara muzica pe care o fac, m-as indoi... se vede bine ca cel mai bu lucru la care se pricep e muzica.... am dreptate???

in viata ficare dintre noi face un sigur lucru foarte bine, nu mai multe in ciuda a ceea ce a invatat generatia noastra de la ceausescu, iar oamenii de felul acesta nu au timp de hobby-uri! Noi avem hobby-uri ei au chemarea!
Coralia

Mesajde Florin » Lun Ian 26, 2004 6:27 pm

La mine toata viatza se invarte in jurul hobby-ului :-)
Florin
Junior Member

Înapoi la Proconsul