sa lasi impresia ca nu-ti pasa, sau...

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

sa lasi impresia ca nu-ti pasa, sau...

Mesajde viva » Mar Ian 27, 2004 12:58 pm

Uneori profesionistii au sansa de a castiga celebritatea.
Daca voi deveniti faimosi, oamenii ca mine (iubitori si ascultatori de muzica in acest caz) devin curiosi. Curiosi sa afle daca nu cumva viata lor seamana pe ici pe colo cu a voastra. De aceea incearca sa afle cat mai multe despre felul in care sunteti voi "acasa". Daca nu intreaba ei personal se gasesc ziaristi ca re sa o faca pentru ei.:-)))
Are "intimitatea" voastra de suferit? Iti pasa?
sau....este un lucru acceptat ca fiind un risc al meseriei.
viva
Junior Member

Mesajde Florin » Mar Ian 27, 2004 4:08 pm

Nu stiu cum este in alte tari. Eu locuiesc impreuna cu Lucia intr-un apartament la bloc, merg cu metroul, si cumpar salam de la magazinul din colt. Viata mea este una normala ca si a tuturor prietenilor de pe forum. Camitza a vazut pink floyd, eu nu.
Florin
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mar Ian 27, 2004 4:23 pm

Te oftici bassule? Glumeam, evident! Oricum cu atat am ramas, plus celelate concerte de care am mai scris. Exista o perioada din viata in care poti sa faci ce vrei, daca iti doresti suficient de tare. Ramai cu amintiri si nostalgii care iti umplu gandurile mai tarziu, cand ti-ai dori la fel de mult alte nebunii, dar prioritatile sunt altele. Ideea este ca nu cred ca Florin este cel mai in masura sa raspunda la intrebarile tale, Viva. Stii de ce? Pentru ca in afara de fanii Proconsul, prea putini sunt cei care stiu cine canta la bass, baterie sau clape. In fata este Bodo, el este cel care ramane in primul rand in mintea celor care vad si asculta aceasta trupa. El ar fi mai in masura sa dea raspunsuri.
camitza1
Junior Member

Mesajde ~carina~ » Vin Ian 30, 2004 7:20 pm

poate,da mie-mi place asa.oricum, cel mai bine suna toti impreuna.in seara asta ii invidiez pe cei de la Iasi.daca n-ar fi fost asa departe...vreau sa spun ca acu ceva vreme era la moda sa ai covoare pe pereti,stii?
~carina~

Mesajde :carina » Lun Feb 02, 2004 10:31 am

sper ca se iarta aberatiile,pt ca am si intrebari da n-am sa scriu acum decat una,restul le scriu doar daca mi se promite ca mi se va raspunde.asta este pt xbass:tu canti si la pian?
:carina

Mesajde Florin » Lun Feb 02, 2004 5:55 pm

Nu prea, am o clapa acasa, o folosesc cand compun sau studiez dar nu se poate spune ca eu cant la pian
Florin
Junior Member

Mesajde Coralia 1 » Vin Feb 13, 2004 9:03 pm

Cred ca in momentul in care aleg ce vor face sunt constienti de riscurile la care se supun. Chiar si asta este un lucru intim ... sa stii ce simt ei...
Coralia 1

Mesajde viva » Sâm Feb 14, 2004 3:00 pm

Da. Ai perfecta dreptate. Sunt si eu doar unul dintre oamenii aceia curiosi. Si sincer...nu-mi displace aceasta postura! Tie?
viva
Junior Member

Înapoi la Proconsul