La multi ani, Bodo!

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

La multi ani, Bodo!

Mesajde camitza1 » Vin Mar 05, 2004 11:39 am

Pentru ca maine nu voi fi pe net, vreau sa-i urez de pe acum lui Bodo "La multi ani", multa sanatate si tot ce-si doreste el. Sa ramana la fel ca acum, cu suflet mare, prieten cu toti si sa ne incante cu vocea lui minunata multe, multe albume de acum inainte. :B
Maine, dupa ora 22 voi fi cu gandul la voi si voi fi si eu acolo, undeva, in coltul salii... cu gandul si cu sufletul!
P.S. Cadou de fan: Bodo, Florin, Proconsul: La multi ani!!!!!!!!!!!!
Fişiere ataşate
DSCN7405.JPG
DSCN7405.JPG (366.71 KiB) Vizualizat de 1066 ori
ziua orasului 2_ovi_045.JPG
ziua orasului 2_ovi_045.JPG (533.34 KiB) Vizualizat de 1070 ori
ziua orasului 2_ovi_094.JPG
ziua orasului 2_ovi_094.JPG (202.79 KiB) Vizualizat de 1056 ori
camitza1
Junior Member

Mesajde lixandru » Vin Mar 05, 2004 1:14 pm

Daca maine e ziua ta Bodo, eu iti urez sa fii atat de fericit pe cata fericire vocea ta si tu imi aducetzi, de cate ori te aud sau te vad. Mi-e tare dor de voi, sper sa veniti la Oradea cat de repede posibil, sa-mi alin dorul cu voi toti. Te sarut si pe tine Florine, care ma incanti cu "Bassul" si cu miscarile tale atat de dragi mie, si pe tine Dragos cu blandetea ta, si pe tine Robert cu tacerea ta creativa sensibilitatea si melancolia din ochii tai, si pe tine Vali ca ne esti tare drag sufletului, si pe tine Raymond. Mi-e dor sa stau in fata scenei la concertul vostru si sa imi inchipui ca imi cantati doar mie, sa am lacrimi de emotie si fericire in ochi la fiecare piesa de a voastra asa cum se intampla tot timpul, sa am un nod in gat, de emotie care sa nu ma lase sa fredonez piesele voastre. Va sarut cu drag si dor.
Joanne
lixandru
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Mar 05, 2004 1:28 pm

happy birthday fericit!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde carina » Vin Mar 05, 2004 4:09 pm

sa fie,la multi ani o data,de doua ori,hmm,de trei ori,hai sa fie de trei ori cate trei.o fi bine?abia astept sa va revad,simt ca o sa iasa frumos de tot maine.multumim Proconsul!(mai ales pentru tot ceea ce ne pregatiti) :)
carina
Junior Member

Mesajde viva » Vin Mar 05, 2004 7:09 pm

La Multi Ani!
Sa sarbatoriti asa cum va place si cum stiti sa faceti voi cel mai bine!
O sa fie super maine! Garantat!
Norocosi cei care veti fi acolo!
viva
Junior Member

Mesajde sly » Vin Mar 05, 2004 7:32 pm

la multi ani!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Înapoi la Proconsul