nu va omoara rutina?

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

nu va omoara rutina?

Mesajde camitza1 » Mie Mar 31, 2004 11:15 am

Salutare! Cred ca mi-am mai revenit dupa cele 2 saptamani de concediu. Dar azi dimineata m-am trezit cu o lehamite grozava: nu mai suport rutina! Sa ai acelasi program in fiecare zi e boala curata pentru psihic. cand pot sa diversific e ok. dar cand nu... mai ales atunci cand se goleste buzunarul e mai tragic. Voi cu ce distrageti atentia neuronilor stresati? Asta asa, ca sa fac un pic de diversiune, ca la probleme de bass sunt paralela rau de tot! *p
camitza1
Junior Member

Mesajde lixandru » Mie Mar 31, 2004 12:09 pm

Eu de exemplu, ca sa diversific lucrurile, mi-am facut un bebelush... :)) Si uite ca nu mai e rutina, in fiecare zi e mai frumos. Dar ar pica bine la sufletzel si un concert cu Proconsul...La mai mare!
Joanne
lixandru
Junior Member

Mesajde Florin » Mie Mar 31, 2004 8:09 pm

Eu cand ma plictisesc, ma joc pe calculator, sau merg cu bicicleta. Cand merg cu bicicleta fac si poze.
Florin
Junior Member

Mesajde <carina> » Joi Apr 01, 2004 3:29 pm

mi-a fost dor de tine ,camitza.bafta cu munca.la mine e un pic altfel,majoritatea timpului ascult muzica,citesc si pictez litere,parca as fi in clasa intai.n-ai vrea sa stii cum pot sa vorbesc:)e ciudat cand ma gandesc c-am sa fac asta toata viata.pt diversiune am niste planuri de exceptie,vreau sa merg la bunici sa-i ajut sa sape gradina.abia astept,daca va puteti imagina asa ceva.cred c-o sa facem si poze.
<carina>

Înapoi la Proconsul