Musician Wanted
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Musician Wanted
Este asteptat Dan, sa dea primul anunt. (stii tu, basisi xxxx ani, xx experienta, stil xyz caut trupa/ caut baieti sa fac trupa/ caut baieti
-
Florin - Junior Member
Caut trupa
Salut.
Sunt Dan,am 20 de ani,sunt bassist de aproape 10 ani si caut baieti(tobar,chitarist etc) care doresc sa faca o trupa alaturi de mine.Am putea incerca sa cantam un rock mai soft (ca si baietii astia de la Proconsul), sau un funk,poate un jazz-rock.
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
Va saluta once again,Dan
Sunt Dan,am 20 de ani,sunt bassist de aproape 10 ani si caut baieti(tobar,chitarist etc) care doresc sa faca o trupa alaturi de mine.Am putea incerca sa cantam un rock mai soft (ca si baietii astia de la Proconsul), sau un funk,poate un jazz-rock.
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
Va saluta once again,Dan
- danjazzbass
Mersi mult si sa traiesti Carina, dar totusi trimite-mi niste informatii auxiliare legate de nr. ca nu as vrea sa nimeresc la 'Crucea de Piatra'
Prepe
-
danjazzbass - Junior Member
salutari
Oameni buni mi-am gasit trupa.Cant de aproapoe o saptamana cu niste studenti de la conservator de aicea din Cluj.Suntem patru:toba, bass, marimba si vibrafon.Cantam un funk cu elemente jazz.
Va multumesc pentru sprijinul acordat in a-mi gasi o trupa.
Va multumesc pentru sprijinul acordat in a-mi gasi o trupa.
Prepe
-
danjazzbass - Junior Member
-
Florin - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1