MTV Romanian Music Awards

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

MTV Romanian Music Awards

Mesajde camitza1 » Mie Mar 31, 2004 4:07 pm

Pe 22 aprilie, la Sala Palatului, se vor acorda premiile MTV Romanian Music Awards. Se poate vota pe http://www.mtv.ro. Intrebare: de ce credeti ca trupa Proconsul nu a fost nominalizata la nici o categorie? Motivul sa fi fost perioada in care s-a lansat albumul? Nu au fost suficient mediatizati? Nici macar site-ul nu a fost nominalizat.
P.S. Lista fianla a artistilor nominalizati a rezultat din voturile venite din partea caselor de discuri, precum si a voturilor telespectatorilor.
camitza1
Junior Member

Mesajde danjazzbass » Mie Mar 31, 2004 4:50 pm

Camitza, chestia asta cu premiile ii un fel de frectie la piciorul de lemn.Casele de discuri isi impart artistilor lor premii pentru a-i mai aduce putin in fata(pentru a mai fi putin mediatizati).Nu este vorba de nimic altceva.Trupa Proconsul nu a fost nominalizata pentru ca probabil actorul principal al shou-lui este Media Pro, iar ei au contract cu Roton.Asta cred ca este motivul.
Prepe
danjazzbass
Junior Member

Mesajde viva » Mie Mar 31, 2004 6:50 pm

Interesul si motivatia.
Iata cei doi termeni care explica evaluarea mai mult sau mai putin "obiectiva" a muzicii noastre de catre cine se crede indreptatit sa o faca.
Chiar au votat si telespectatorii? :)
Si site-ul asta chiar este super. ca sa nu mai vorbim de muzica pe care o fac baietii.
Ce ma bucura este ca ei nu asteapta prea mult de la astfel de competitii:
"Premiile sunt un semn ca piesele noastre au fost bine primite, dar nu au o valoare in sine, nu pentru noi. Scrisorile primite de la voi, sunt mult mai valoroase."
Asa ca.....ce se scrie aici este cel mai important.
viva
Junior Member

Mesajde Florin » Joi Apr 01, 2004 10:21 am

Categoric :-)
Nu am fost nominalizati la premiile mtv pentru ca nu am fost difuzati de mtv romania. De ce? asta ma depaseste.
Florin
Junior Member

Mesajde <carina> » Joi Apr 01, 2004 3:39 pm

Pacat.dar sunt si cativa artisti care-mi plac,am votat si eu.
<carina>

Mesajde WinterWolf » Dum Mai 02, 2004 4:17 pm

camitza1 scrie:Pe 22 aprilie, la Sala Palatului, se vor acorda premiile MTV Romanian Music Awards. Se poate vota pe http://www.mtv.ro. Intrebare: de ce credeti ca trupa Proconsul nu a fost nominalizata la nici o categorie? Motivul sa fi fost perioada in care s-a lansat albumul? Nu au fost suficient mediatizati? Nici macar site-ul nu a fost nominalizat.
P.S. Lista fianla a artistilor nominalizati a rezultat din voturile venite din partea caselor de discuri, precum si a voturilor telespectatorilor.

Parerea mea e ca inca in Romania e prea devreme pentru a putea lua in seama un voting pe net pentru ca lumea nu e obisnuita cu astfel de lucruri. Eu, care am acces la internet non stop, nu am , in schimb, Mtv. Asa ca si mediatizarea nu a fost buna.
WinterWolf
Junior Member

Înapoi la Proconsul