Pe 22 aprilie, la Sala Palatului, se vor acorda premiile MTV Romanian Music Awards. Se poate vota pe http://www.mtv.ro. Intrebare: de ce credeti ca trupa Proconsul nu a fost nominalizata la nici o categorie? Motivul sa fi fost perioada in care s-a lansat albumul? Nu au fost suficient mediatizati? Nici macar site-ul nu a fost nominalizat.
P.S. Lista fianla a artistilor nominalizati a rezultat din voturile venite din partea caselor de discuri, precum si a voturilor telespectatorilor.
MTV Romanian Music Awards
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Camitza, chestia asta cu premiile ii un fel de frectie la piciorul de lemn.Casele de discuri isi impart artistilor lor premii pentru a-i mai aduce putin in fata(pentru a mai fi putin mediatizati).Nu este vorba de nimic altceva.Trupa Proconsul nu a fost nominalizata pentru ca probabil actorul principal al shou-lui este Media Pro, iar ei au contract cu Roton.Asta cred ca este motivul.
Prepe
-
danjazzbass - Junior Member
Interesul si motivatia.
Iata cei doi termeni care explica evaluarea mai mult sau mai putin "obiectiva" a muzicii noastre de catre cine se crede indreptatit sa o faca.
Chiar au votat si telespectatorii?
Si site-ul asta chiar este super. ca sa nu mai vorbim de muzica pe care o fac baietii.
Ce ma bucura este ca ei nu asteapta prea mult de la astfel de competitii:
"Premiile sunt un semn ca piesele noastre au fost bine primite, dar nu au o valoare in sine, nu pentru noi. Scrisorile primite de la voi, sunt mult mai valoroase."
Asa ca.....ce se scrie aici este cel mai important.
Iata cei doi termeni care explica evaluarea mai mult sau mai putin "obiectiva" a muzicii noastre de catre cine se crede indreptatit sa o faca.
Chiar au votat si telespectatorii?

Si site-ul asta chiar este super. ca sa nu mai vorbim de muzica pe care o fac baietii.
Ce ma bucura este ca ei nu asteapta prea mult de la astfel de competitii:
"Premiile sunt un semn ca piesele noastre au fost bine primite, dar nu au o valoare in sine, nu pentru noi. Scrisorile primite de la voi, sunt mult mai valoroase."
Asa ca.....ce se scrie aici este cel mai important.
-
viva - Junior Member
Categoric :-)
Nu am fost nominalizati la premiile mtv pentru ca nu am fost difuzati de mtv romania. De ce? asta ma depaseste.
Nu am fost nominalizati la premiile mtv pentru ca nu am fost difuzati de mtv romania. De ce? asta ma depaseste.
-
Florin - Junior Member
camitza1 scrie:Pe 22 aprilie, la Sala Palatului, se vor acorda premiile MTV Romanian Music Awards. Se poate vota pe http://www.mtv.ro. Intrebare: de ce credeti ca trupa Proconsul nu a fost nominalizata la nici o categorie? Motivul sa fi fost perioada in care s-a lansat albumul? Nu au fost suficient mediatizati? Nici macar site-ul nu a fost nominalizat.
P.S. Lista fianla a artistilor nominalizati a rezultat din voturile venite din partea caselor de discuri, precum si a voturilor telespectatorilor.
Parerea mea e ca inca in Romania e prea devreme pentru a putea lua in seama un voting pe net pentru ca lumea nu e obisnuita cu astfel de lucruri. Eu, care am acces la internet non stop, nu am , in schimb, Mtv. Asa ca si mediatizarea nu a fost buna.
- WinterWolf
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1