incepem "invazia"

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

incepem "invazia"

Mesajde camitza1 » Dum Aug 01, 2004 1:36 pm

Dupa cum probabil stiti, KissFM s-a mutat la mare, intr-un cub de sticla, la Mamaia. De acolo emite in fiecare zi. Avand in vedere ca la Europa se aude destul de des "te visez", ar fi cazul ca baietii sa "invadeze" si postul KissFm. De aceea va anunt ca: de luni pana vineri, de la ora 19, se difuzeaza emisiunea de dedicatii muzicale "Kiss by Kiss in slip", realizata de Ovidiu Stanescu. Sunati la greu in timpul emisiunii, la nr: 0341/401.402, faceti dedicatii si cereti Proconsul- "te visez", sa rasune plaja!!!! Au si ei sambata, de la ora 13 "fresh top 40". Daca vom cere la greu Proconsul la tlefon, in mod sigur vor intra apoi si in top. Sa inceapa Invaziaaaaaaaaaaaa!!!
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Lun Aug 02, 2004 11:21 am

mai e inca un numar la care se poate suna: 0341/401.401. Nu uitati sa dedicati "Te visez"!!!
camitza1
Junior Member

Mesajde carina » Lun Aug 02, 2004 7:26 pm

ok,o sa ti-o dedic si tie mai ,camitza,ca stiu ca-ti place,da vezi ca io vorbesc serios,sa asculti.da...crezi ca au piesa?
carina
Junior Member

Mesajde camitza1 » Vin Aug 06, 2004 11:41 am

mai, eu am facut dedicatie, au zis ca vor cauta piesa, si am asteptat mai bine de o ora si nimic. dar eu zic asa: ca daca ii vom stresa tare si o vom cere des, chiar daca nu o au, vor face rost de ea. Desi, teoretic, ar trebui sa o aiba. Sunaaaaaam, sunaaaaam si ii stresam pana o dau si ei, cat mai des!!! E important! Daca nu e ceruta, de ce ar avea-o. Dar daca o cer multi.... So, mana pe telefon, ca nu e mare lucur!! :S
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Vin Aug 06, 2004 11:41 am

mai, eu am facut dedicatie, au zis ca vor cauta piesa, si am asteptat mai bine de o ora si nimic. dar eu zic asa: ca daca ii vom stresa tare si o vom cere des, chiar daca nu o au, vor face rost de ea. Desi, teoretic, ar trebui sa o aiba. Sunaaaaaam, sunaaaaam si ii stresam pana o dau si ei, cat mai des!!! E important! Daca nu e ceruta, de ce ar avea-o? Dar daca o cer multi.... So, mana pe telefon, ca nu e mare lucru!! :S
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Dum Aug 08, 2004 1:00 pm

ati dedicat "te visez" la Kiss FM? Daca da, au dat-o? Sa nu le dam timp sa respire. Sunati pana vor visa ;-) piesa asta !!! Nu uitati:

0341/401.402 si 0341/401.401

sunt numerele la care puteti face dedicatia in fiecare seara, de la ora 19!
camitza1
Junior Member

Mesajde carina » Dum Aug 08, 2004 2:26 pm

:nope: not yet,eu voi incerca saptamana care vine.daca nu o dau ,mai sun o data si le spun sa dea alta ,tot cu Proconsul.
da ,daca nu au niciuna :confused: (atunci n-o sa mai sun niciodata si n-o sa-i mai ascult niciodata :cool:
carina
Junior Member

Mesajde camitza1 » Dum Aug 08, 2004 2:33 pm

nu alta, carina. "te visez", pentru ca altfel nu are sens!!!!! asta e scopul, sa o cerem ca sa o dea cat mai mult! practic asa se incepe promovarea noului album!
camitza1
Junior Member

Mesajde carina » Dum Aug 08, 2004 2:42 pm

oups,erai aici,mama,ce m-ai speriat :T
bine,Te visez o sa cer,sa zicem de trei ori da dupa-aia ,gata,daca nu o dau,pa!
carina
Junior Member

Mesajde camitza1 » Dum Aug 08, 2004 3:10 pm

nu de trei ori, de 10 de 100, pana o dau! Trebuie sa o dea!!!! Si o au, sunt sigura! Daca nu o cerem noi la greu se vor face ca uita de ea. Trebuie sa intre si in topul lor, Fresh 40 pe care-l dau sambata, de la ora 13. dar daca nu o cerem des n-are cum. so, nu o dau acu, insistam, ok? ;D
camitza1
Junior Member

Mesajde carina » Lun Aug 09, 2004 12:52 pm

camitza,tine-o tot asa,o sa cucerim lumea impreuna:)
sa nu-ti faci griji,aseara am incercat sa vad si eu care-i treaba cu kiss fm-ul(adica i-am dat drumul )da n-am rezistat mai mult de o juma de ora,e atat de comercial incat ma mir ca nu mi-au luat foc creierii.cand o sa ajung la al 100-lea telefon te anunt :rolleyes:
pana atunci plec putin la apa(noroc ca am rude intreprinzatoare care au sesizat la timp deficitul intre cererea si oferta de mijloace de transport in comuna)
ai vazut cata treaba au baietii luna asta ,concerte multe si in plus se pare ca ii vom vedea la televizor saptamana asta :Aabia astept
pa si mai vb
carina
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mar Aug 10, 2004 12:26 pm

Comerciale sunt toate, asta e! problema e ca ma agit singura si sunt tare trista la faza asta. Am sunat si ieri. Dar voi nimic, chiar nici un telefon??? Pai ce fani are trupa asta bestiala daca nici atat nu suntem in stare sa facem? (:| Mare pacat! Asta e. Mai sper totusi ca n-o sa raman singura care cere in disperare "te visez" la Kiss FM :ham:
camitza1
Junior Member

Mesajde carina » Mar Aug 10, 2004 4:10 pm

camitza,n-are rost sa vorbesti ca si cum nu te-as intelege,te inteleg perfect,dar
1.nu mi se pare ca ar trebui sa fie o ambitie pt cineva sa ajunga la un radio care "le face uitata piesa",cu atat mai mult daca e vorba de Proconsul.probabil dupa ce va aparea videoclipul vor incepe si alte posturi sa o difuzeze
2.este dificil pt mine sa sun de nu stiu cate ori la un radio despre care am o parere proasta.am zis c-o sa incerc
3.trupa asta bestiala are fani la fel de bestiali,adica d'astia care nu asculta radio si isi cumpara cd-ul(ok,anca:))
4.habar n-ai ce-as da sa-ti vad mutricica trista si disperata :cry: 0341...,bla,bla.da-i incolo!
carina
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Aug 10, 2004 4:15 pm

am sunat si eu aseara la kiss fm si bulanjii mi-au zis ca nu vor sa bage pesa. Nici macar live nu au vrut sa ma transmita ca nustu ce proconsul in sus si in jos.
Io zic sa incepem sa boicotam postu asta de radio
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde carina » Mar Aug 10, 2004 4:23 pm

ai vazut daca te-au invatat sa gandesti?asa-ti trebuie ;-) ma gandesc sa-ti povestesc in ce hal m-au torturat pe mine dar cred ca ar fi mult prea mult pt mintea ta inocenta
carina
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Aug 10, 2004 4:28 pm

carina: cu cine vorbesti? si nu ne povestesti si noua cum ai fost torturata si de catre cine.

declar deschisa campania anti KissFM si pro Proconsul
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde carina » Mar Aug 10, 2004 4:38 pm

eh,vorbeam singura si am dat "send"din greseala.doamne,nu pot sa cred
oricum, eu zic ca ar trebui sa incepem prin a-i baga pe toti in camasi de forta ,dup-aia mai vedem.ce parere ai?
carina
Junior Member

Mesajde carina » Mie Aug 11, 2004 10:18 am

memetschol,imi cer scuze pt mesajele de mai sus,ieri am stat cam mult in soare.chiar cu tine vorbeam doar ca mi-e greu sa cred ce-ai scris.bine,e clar ca nu ii intereseaza dar chiar sa nu te lase in direct si ce-ai mai scris tu acolo...chiar ai vorbit serios?eu credeam ca glumesti,pe bune
carina
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Aug 11, 2004 10:28 am

da..si ei credeau ca glumesc, mai ales cand le-am zis ca nu inteleg de ce nu pot sa le transmit pretenilor mei ceva fain. Bulangiu ala dacolo m-a luat rau la misto.
oricum cred ca mai sun sinseara asta, nu de altceva, dar daca tot ii stresez macar sa fiu constant
memetshot

Mesajde carina » Mie Aug 11, 2004 10:37 am

ok:)
camitza,iarta-ma si tu si nu ma asculta,continua sa suni daca asa simti tu ca trebuie,la urma urmei nu-i musai sa gandim la fel si cine stie,poate-i convingi sa difuzeze piesa
carina
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Aug 11, 2004 11:23 am

Deci eu lucrez la melody,chear baru din spatele cubului kiss fm.nu va pot povestii ce fitze pe capu celor de acolo.nici buna ziua nu dau.am observat ca asculta doar hip-hop shi muzica neagra in general.nu este corect.si noua ne place proconsul si bodo si am vrea sa auzim piesa.o sa incercam sa ne facem auzitzi.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde camitza1 » Mie Aug 11, 2004 12:21 pm

In primul rand wellcome pentru MiG29 si memetShol. Carina, ce am scris nu era adresat numa tie, din contra. Cat despre baietii de la Kiss, mai ales Ovidiu Stanescu, e clar ca dau numai ce le place lor, nu ceea ce cer ascultatorii, dupa ton fara indoiala ca sunt foarte increzutzi, dar vorba lui memetShol, daca tot nu vor, macar sa ii stresam. Pe mine, de cate ori am sunat, m-au lasat in direct. In alta ordine de idei, piesa trebuie ceruta la posturi care au audientza in toata tzara. Am atacat Kiss pt ca au audienta mare si pentru ca sunt pe Litoral.
camitza1
Junior Member

Mesajde carina » Joi Aug 12, 2004 10:37 am

simple as that =D
intentii admirabile, iti multumim ca ne imprumuti si noua bucatele din inima ta buna :b
cu siguranta o sa-ti fac o dedicatie atunci cand piesa o sa ruleze in mod natural
pana atunci ,raman la parerea ca pt o trupa de valoarea asta problemele ar trebui sa se puna altfel(adica cei de la kiss fm ar trebui platiti si apoi santjati ;-) ,ma gandesc sa pun niste bani deoparte :S ). serios,in mod normal ar trebui sa fie difuzati de la sine inteles.cat despre mine,nu sunt genul care se lupta cu morile de vant atunci cand acestea merg in directie inversa.kiss kiss :hi:
carina
Junior Member

Mesajde camitza1 » Joi Aug 12, 2004 11:18 am

Carina, draga mea, multe ar trebui sa se intample "in mod natural", dar nu se intampla. Era vorba sa dam o mana de ajutor, si vorbeam bazata, trust me! Daca nu esti adepta lui Don Quijote, OK. Era doar o mobilizare de fani. Fiecare face si actioneaza dupa cum doreste si simte. Kiss Kiss! ;v
camitza1
Junior Member

Mesajde carina » Joi Aug 12, 2004 9:54 pm

wow,we really had a conversation :eek: :)
sa moara cainele lu bunica-mea daca nu sun
carina
Junior Member

Mesajde carina » Sâm Aug 14, 2004 11:23 am

camitza,aseara s-a auzit Cerul ,special pt tine,chiar la kiss fm si a sunat bine de tot mai ales ca a intrat intre o piesa dance si una latino
cat despre Te visez ,mi s-a explicat ca nu pot s-o dea pt ca "nu e incarcata in calculator"
iti doresc concediu placut iar baietilor o seara super la Callatis
carina
Junior Member

Înapoi la Proconsul