5

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

5

Mesajde totviva » Vin Noi 26, 2004 9:52 pm

am pus mana pe "5". :) si m-am gandit ca merita un thread separat.
voi ati mai scris ce credeti despre noul album pe ici pe colo, dar..adunati-va aici criticile si laudele. :)

Personal..imi suna profi, tare , tare bine lucrat. Versurile insa...ma asteptam sa fie mai altfel.... Asta e. Ce sa fac?..:( Putea sa imi placa chiar tot? :)
Mi-am facut topul personal.
1. Vina mea
2.Te vreau
3.Asculta-mi inima
Nu e aleatorie ordinea asta :). Pe 9 decembrie o sa fiu la concert in Bucuresti si o sa-i ascult live.
daca imi voi schimba topul..o sa va scriu.;-)

Auditie placuta! Lasati ideile preconcepute si ascultati.
totviva
Junior Member

Mesajde camitza1 » Lun Noi 29, 2004 5:37 pm

Am ascultat albumul in fiecare zi de cand l-am cumparat. Am mai scris, ma binedispune acest album, are multe piese care, atunci cand le asculti, nu poti sa stai fara sa nu iti vina sa dansezi. Nu sunt foarte incantata, de exemplu de versurile de la strofe de la "striga-ma pe nume", in schimb imi place refrenul. La "Vino" textul e superb. Va fi, cred, la fel de iubita ca si "cerul". In continuare imi place foarte tare "vina mea". E super din toate punctele de vedere, dinamica, text, fiecare instrument aduce ceva deosebit in linia melodica, imi vine sa pun piesa de mai multe ori, una dupa alta. "Calatorul" e iar o piesa frumoasa, ampla, cu un text lucrat. "Te vreau" te surprinde. E putin altfel dar fara sa faca nota discordanta cu sound-ul Proconsul. Si cu chef de dans, evident! "Altceva" e shlagaroasa, reteta hit, cu un refren care iti ramane in minte si te trezesti fredonand. La fel e "Chiar de maine". De recomandat celor pesimisti si la "capat de drum". Reteta: o asculti de 10 ori si...o iei de la capat ;-) "Asculta-mi inima" e o piesa lenta, frumoasa, sustinuta si de text. Surpriza placuta este varianta clubbin la "te visez". Suna neasteptat de bine. Gata, cred ca sunt toate. Cam asta ar fi. Nu pot sa fac un clasament, imi place fiecare in felul ei. Luati si voi albumul si contraziceti-ma daca aveti alta parere. Ideea e ca veti avea un produs bun, lucrat de profesionisti. Chiar merita! La toata polologhia mea ofer si un bonus, inca o tura de poze!
Fişiere ataşate
forum vali2 foto241.jpg
forum vali2 foto241.jpg (200.83 KiB) Vizualizat de 497 ori
forum robert2 foto031.jpg
forum robert2 foto031.jpg (153.03 KiB) Vizualizat de 483 ori
forum Florin2 foto277.jpg
forum Florin2 foto277.jpg (361.59 KiB) Vizualizat de 500 ori
forum dragos2 foto089.JPG
forum dragos2 foto089.JPG (153.44 KiB) Vizualizat de 496 ori
forum bodo2 foto037.jpg
forum bodo2 foto037.jpg (176.98 KiB) Vizualizat de 491 ori
camitza1