de camitza1 » Lun Noi 29, 2004 5:37 pm
Am ascultat albumul in fiecare zi de cand l-am cumparat. Am mai scris, ma binedispune acest album, are multe piese care, atunci cand le asculti, nu poti sa stai fara sa nu iti vina sa dansezi. Nu sunt foarte incantata, de exemplu de versurile de la strofe de la "striga-ma pe nume", in schimb imi place refrenul. La "Vino" textul e superb. Va fi, cred, la fel de iubita ca si "cerul". In continuare imi place foarte tare "vina mea". E super din toate punctele de vedere, dinamica, text, fiecare instrument aduce ceva deosebit in linia melodica, imi vine sa pun piesa de mai multe ori, una dupa alta. "Calatorul" e iar o piesa frumoasa, ampla, cu un text lucrat. "Te vreau" te surprinde. E putin altfel dar fara sa faca nota discordanta cu sound-ul Proconsul. Si cu chef de dans, evident! "Altceva" e shlagaroasa, reteta hit, cu un refren care iti ramane in minte si te trezesti fredonand. La fel e "Chiar de maine". De recomandat celor pesimisti si la "capat de drum". Reteta: o asculti de 10 ori si...o iei de la capat ;-) "Asculta-mi inima" e o piesa lenta, frumoasa, sustinuta si de text. Surpriza placuta este varianta clubbin la "te visez". Suna neasteptat de bine. Gata, cred ca sunt toate. Cam asta ar fi. Nu pot sa fac un clasament, imi place fiecare in felul ei. Luati si voi albumul si contraziceti-ma daca aveti alta parere. Ideea e ca veti avea un produs bun, lucrat de profesionisti. Chiar merita! La toata polologhia mea ofer si un bonus, inca o tura de poze!
- Fişiere ataşate
-

- forum vali2 foto241.jpg (200.83 KiB) Vizualizat de 497 ori
-

- forum robert2 foto031.jpg (153.03 KiB) Vizualizat de 483 ori
-

- forum Florin2 foto277.jpg (361.59 KiB) Vizualizat de 500 ori
-

- forum dragos2 foto089.JPG (153.44 KiB) Vizualizat de 496 ori
-

- forum bodo2 foto037.jpg (176.98 KiB) Vizualizat de 491 ori