Acest thread l-am creat pt a va pune in valoare spiritul de creatie, de poetese si poeti pe care il detineti sau nu. Mai exact ce doresc sa spun.
Cei care care au idei pot scrie texte pt formatia Proconsul, mai exact texte pt viitoare potentiale piese Proconsul. Bineinteles in stil Proconsul. Eu sincer nu ma prea descurc, de aceea sper sa participati voi. Daca voi avea idei voi asterne. Atentie ca textul d-voastra poate deveni o viitoare piesa inclusa pe viitoarele albume ale formatiei. Asta daca normal doresc ei si constata vca merita piesa. Sau poate fi o sursa de insipratie pt baieti.Asa i-am ajuta sa isi dezvolte mai usor textele si imaginatia le va "zburda" mai usor. Doar sunteti destepti dragii lui tata si frumosi. Dupa cum spuneam depinde de ei. Va dati seama ce-ar insemna ca textul unuia dintre d-voastra sa devina o potentiala piesa. Ati fi tari si ar fi o noua premiera pt o formatie din Romania. SI multe altele. Am sa deschid si alte subiecte interesante, sper sa ma sustineti in continuare asa cum ati facut-o unii dintre voi, chiar daca nu toti.
Am sa sparg gheata eu cu un motto
" Te trezesti in zori de zi, o aroma si vei sti, muzica Proconsul da savoare oricarui rasarit de soare'". Si mai ales pt d-rele/d-ne care le avem pe forum si care ne citesc se potriveste perfect cu cafeaua care o sorbesc dimineata ascultand muzica acestora si trezindu-va cu ei..
Deci, dragii mei astept si aici in colaboraraea voastra. Acum sa va vad ce condei aveti. D-voastra trebuie sa scrieti simplu textele. Ati observat ca piesele nu contin cuvinte "pompoase". M-as bucura ca un pe untext al unuia dinre voi sa se faca o piesa. Am putea canta intr-un videoclip cu ei, cei care au voce cat de cat bineinteles . Se pot face multe lucruri frumoase daca doresti si ai imaginatie..Multumesc ca m-ati ascultat.
AL VOSTRU GIGI...PA FELINELOR