Spirit de creatie- PROCONSUL

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Spirit de creatie- PROCONSUL

Mesajde Gigi0517 » Sâm Iul 09, 2005 1:56 pm

Buna tuturor. Acum scriu de pe lapton si tare dificil ma descurc..N-am prea tastat de pe laptop si ma enerveaza. Trebuie sa lucrez mai mult. Asa, am adus in discutie un nou subiect pt voi dragii mei la care am meditat aseara. Mai am si altete dar din pacate nu am timp acum.
Acest thread l-am creat pt a va pune in valoare spiritul de creatie, de poetese si poeti pe care il detineti sau nu. Mai exact ce doresc sa spun.
Cei care care au idei pot scrie texte pt formatia Proconsul, mai exact texte pt viitoare potentiale piese Proconsul. Bineinteles in stil Proconsul. Eu sincer nu ma prea descurc, de aceea sper sa participati voi. Daca voi avea idei voi asterne. Atentie ca textul d-voastra poate deveni o viitoare piesa inclusa pe viitoarele albume ale formatiei. Asta daca normal doresc ei si constata vca merita piesa. Sau poate fi o sursa de insipratie pt baieti.Asa i-am ajuta sa isi dezvolte mai usor textele si imaginatia le va "zburda" mai usor. Doar sunteti destepti dragii lui tata si frumosi. Dupa cum spuneam depinde de ei. Va dati seama ce-ar insemna ca textul unuia dintre d-voastra sa devina o potentiala piesa. Ati fi tari si ar fi o noua premiera pt o formatie din Romania. SI multe altele. Am sa deschid si alte subiecte interesante, sper sa ma sustineti in continuare asa cum ati facut-o unii dintre voi, chiar daca nu toti.
Am sa sparg gheata eu cu un motto

" Te trezesti in zori de zi, o aroma si vei sti, muzica Proconsul da savoare oricarui rasarit de soare'". Si mai ales pt d-rele/d-ne care le avem pe forum si care ne citesc se potriveste perfect cu cafeaua care o sorbesc dimineata ascultand muzica acestora si trezindu-va cu ei..

Deci, dragii mei astept si aici in colaboraraea voastra. Acum sa va vad ce condei aveti. D-voastra trebuie sa scrieti simplu textele. Ati observat ca piesele nu contin cuvinte "pompoase". M-as bucura ca un pe untext al unuia dinre voi sa se faca o piesa. Am putea canta intr-un videoclip cu ei, cei care au voce cat de cat bineinteles . Se pot face multe lucruri frumoase daca doresti si ai imaginatie..Multumesc ca m-ati ascultat.
AL VOSTRU GIGI...PA FELINELOR ~g
Gigi0517

Mesajde Ccristinne82 » Sâm Iul 09, 2005 9:19 pm

salut...mai gigi...in primul rand vreau sa-ti zic ca nu am inteles nik din mesajl ala cu picatul licentei si cu faptul ca vrei sa te retragi vreo 6 lun..In fine..tu esti tare interesant si ai multe ideei.Chiar ..oare de unde iti vin atatea idei.Si..sunt chiar interesante....am impresia ca tu esti cel mai activ pe Forumul asta si te implici tare mult.felicitarile mele inca o data...
Eu nu sunt prea buna nici la cantat ..nici la scris versuri..asa ca pe contriibutia mea nu te baza la acest subiect.Imi pare rau...dar ideea ta e chiar faina si interesanta.precis sunt o gramada care se pricep la versuri in stilul Proconsul....si poate baietii o sa fie interesati.chiar sper asta....Ok....bafta la toti
undefinedundefined(SIZE=3)xxx(/SIZE)[/SIZE]
Ccristinne82
Junior Member

Multumesc

Mesajde Gigi0517 » Dum Iul 10, 2005 2:42 pm

Wae, ce bine e sa fi laudat draga Cristina. Sper ca atunci cand ne vom intalni sa imi adresezi personal aceste constatari, nu complimente, sper==D.
iti multumesc ca activezi cand timp pe forum. Nu se stie in legatura cu spiritul tau de creatie. Daca ma vezi poate voi reprezenta o "muza" daca ma pot exprima asa si .....:banana:.
De unde atata inspiratie. Mai, draga mea, tu nu-l cunosti pe Gigi cat de a dracului poate fi de bun in multe lucruri. Are si imaginatie se poate spune, si mai ales atunci cand este "pusa la bataie" poate da contururi frumoase in viata. Totul este sa iti doresti in viata cu multa daruire si iubire. Sa lupti pt ceea ce doresti. Stiu ca e dificil de cele mai multe ori singur, dar sunt persoane care ne pot ridica. De aceea suntem rasa umana ca sa existe o relatie de inter-solidaritate. Las' daca ne vedem cat de curand, iti voi spune o poeze postmoderniosta incat iti vor pica plombele...:zambet:.
Astept sa scri cat mai curand, si voi "colegii" activati.
P.S. in leg. cu licenta faceam aluzie la tine ca tocmai ti-ai dat licenta dfaca retin eu bine minte. Si atunci spuneam si eu ca am terminat faculta de romantologie, sectia sarmantism "aplauze1: si mi-am picat licenta..hi..hi.hi..In leg. cu 6 luni, m-am gandit sa ma retrag o perioada de juma de an. Doar va descurcati si fara mine. Idei vad ca aveti la "nesfarsit si activitate"..Mai vedem..
Gigi0517

Mesajde totviva » Dum Iul 10, 2005 6:59 pm

Gigi0517 scrie: Cei care care au idei pot scrie texte pt formatia Proconsul, mai exact texte pt viitoare potentiale piese Proconsul. Bineinteles in stil Proconsul.

Din cate stiu eu, intai ai melodia si apoi se fac versurile...
Nu e chiar poezie. :)
totviva
Junior Member

Mesajde Gigi0517 » Vin Iul 15, 2005 2:47 pm

Mai Totviva. Se pare ca tu le sti pe toate...Hm..............MAi..puiule, tu nu esti muzicolog...de fapt e altceva muzicologul..Si eu stiu ca poti face prima data si textele apoi piesa. textul poate sa iti inspre sunete daca domnia d-voastra n-a stiut acest lucru. Draga mea, nu are rost sa ma contrazici ca nu are rost. Intelegi? tu ai impresia ca vb cu Lulu aici, nu cu Gigi.... Nu stiu ce iti trece prin cap..Incurajeaza forumul in inversa dragutzo.. Si ti-am zis contrazicerile nu au rost...Nu la mine..Vrei sa te bag in buzunar sau ce.. A-) pa
Gigi0517

Mesajde eyewitness » Vin Iul 15, 2005 5:08 pm

Din cate stiu eu, intai ai melodia si apoi se fac versurile...

corect, ca duar toparceanu fu contenporanu celor de la mondial

asa jijica, da-le la cap ca abarnare de cum se conpune o pesa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde totviva » Vin Iul 15, 2005 5:20 pm

:) yep
ma incurajezi , nu???
totviva
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iul 15, 2005 5:29 pm

totviva, atunci cand talente precum gigineshtecifre patrund pe forumul nostru si care prin talentul si abnegatia lor reusesc sa revolutioneze conceptul de FAN, nu sunt de acord ca noi, nishte neaveniti si absolut paraleli cu fenomenul, sa stopam acest exces creativ. sper sa ma intelegi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde totviva » Vin Iul 15, 2005 8:30 pm

Daca si statul, prin lege, lupta pentru "asigurarea drepturilor cetăţenilor la libertatea de creaţie artistică", nu vad de ce m-as opune eu.
Scuze Gigi.. mai greseste omul, iarta-ma, de dragul creatiei!!!
totviva
Junior Member

Multumesc, Multumesc

Mesajde Gigi0517 » Mie Iul 20, 2005 4:30 pm

[quote="totviva"]Daca si statul, prin lege, lupta pentru "asigurarea drepturilor cetă]

Vai de mine d-ra TOTVIVA( scuza-ma ca iti spun asa dar daca tu nu esti cavalera sa te prezinti, ma folosesc de nickname-ul tau. Cred ca nu va fi necesar sa iti traduc "motamo" ce conotatie are "nickname". Oricum ai si dictionar virtual si te vei lamuri.
Vai de mine ( fac o stereotipie de "auci" ), vad ca sti si drepturile omului. Mai eu n-am urmat sociologia dar nici tu cred a, ma bucur ca deschizi si dezbraci cu privirea tratate si carti cu legi. Felicitarile mele. Sa incep eu cu constitutia. Sau incep cu prima constitutie adoptata de regele Carol I, primul principe strain al Romaniei, din 1866? sau nu mai are relevanta, ne rezumam la cea actuala. Unul dintre drepturi ar fi. Dreptul la cultura. Asa cum ai cautat tu in tratate, carti, dreptul care l-ai scris mai sus. Dreptul la opinie proprie, de aceea ma zbateam eu aici sa nu ne condamnam pt opinia mea, opnia ta scumpa mea, s.a.m.d.....Mai esti acra sau ai devenit dulce dupa ce te-a aranjat "ever...." . Sa iti accept scuzele de dragul creatiei. Draga mea, noi oamenii nici nu stim ce inseamna creatie. Radem totul de pe fata Terrei, jnu stim ce e frumos, nu ne stim bucura de ce este estetic. Nu iti accept nici o scuza, si la legitimatii mai contrazi. Sunt nevoie de ele pt ca unii au probleme la intrare in backstage..etc. Am sa iti explic eu faza cu legitimatiile mnai exact cand voi avea timp..bine ...Pa ..mersi 'ever "....pt...mai ca sa compun o piesa nu ma pricem, nu m-as baga...dar sa vedem...o sa revin..pa pa
Gigi0517

Pt eyes...

Mesajde Gigi0517 » Joi Iul 21, 2005 9:44 am

O rectificare..Gigi niste cifre...acele cifre semnifica data de nastere a mea.:) Sunt taur dupa cum iti dai seama.. Sti ca zodia taur este preferata femeilor..Aaaaaaaaaa..si ce se greseste mereu. pe taur nu-l excita rosul ci negrul....... ==D ..Eu sincer prefer ambele variante :dap:
Gigi0517

Înapoi la Proconsul