de camitza1 » Mie Mar 03, 2004 3:55 pm
So, pentru curiosi, am ani cati scrie sub avatarul meu dragutz, sunt jurnalist la un cotidian din Oradea, casatorita si am doi pitici foarte frumoshi! Ziaristica m-a pasionat inca din primul an de studentie. As mai fi vrut sa fac arhitectura, dar la acea vreme era cam dificil. Asa ca lucrez in mass-media din 1990. Cat despte muzica, am fost fan Holograf din anii 80 dar din 99 a trecut, fara discutie, pe primul loc Proconsul. Despre nebuniile mele cu concertele am mai scris: 1994 – Pink Floyd (Praga), 1995 – Rolling Stones (Budapesta), 1996 – Deep Purple, Sting, Bon Jovi (Budapesta). Din 97 prioritatile s-au mai schimbat o data cu intemeierea familiei. Dar asta nu inseamna ca am devenit mai putin zbanghie. Ca dovada, daca ar fi dupa capul meu si nu ar trebui sa tin cont de nimeni, m-as urca in tren si as fi de fatza sambata, la Laptaria lui Enache, sa fac iures si sa-i pup pe baieti cu ocazia celor trei aniversari. Pentru ca nu pot, o sa-mi rod unghiile de la ora 22 si-o sa ma uit pe pereti imaginandu-mi cum ar fi fost sa fiu acolo. Asta e!