viva

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

viva

Mesajde viva » Sâm Ian 24, 2004 10:23 pm

am emotii!! dar trebuie sa sparg gheata o data si o data, nu?
imi place tare mult muzica voastra.
sunteti niste oameni sensibili si asta se cunoaste in versurile pe care le scrieti si in muzica pe care o faceti.
succes!
uneori "comercialul" se reduce la ''alterare" din pacate, asa ca...aveti grija baieti.
incercati sa ramaneti voi.
'Keep watching'
viva
Junior Member

Mesajde Florin » Dum Ian 25, 2004 11:19 am

Bine ai venit pe forum, Viva! Vom incerca sa nu te dezamagim :-)
Florin
Junior Member

Re: viva

Mesajde Coralia » Dum Ian 25, 2004 10:29 pm

Initial trimis de viva
uneori "comercialul" se reduce la ''alterare" din pacate, asa ca...aveti grija baieti.
incercati sa ramaneti voi.

Nu prea asculti Proconsul, nu? Si nu ai vazut mai mult de un spectacol de-al lor, nu? Doar te bagai in seama, nu?
Coralia

si nu numai atat

Mesajde viva » Lun Ian 26, 2004 10:27 am

:*
Coralia scrie:Nu prea asculti Proconsul, nu? Si nu ai vazut mai mult de un spectacol de-al lor, nu? Doar te bagai in seama, nu?

Din pacate o sa te dezamagesc. Nu ca mi-ar parea foarte rau, dar....(asa se zice daca vrei sa fi mai mult sau mai putin politicos. ):sal: Glumesc?! Oare?
Am vazut multe spectacole la viata mea, chiar foarte multe. Si, din fericire, am fost la inceput intamplator si in cluburi pe unde canta Proconsul. Si a fost ok. Apoi... chiar urmarit evolutia lor. La propriu! Iar versurile celor de la Proconsul imi plac pe bune. Obiectii? :*
viva
Junior Member

Înapoi la Proconsul