Draga basistule,
Tu fiind in miezul problemei pot sa te iscodesc..
Albumul Tatuaj a fost obraznic dar inteligent,cu al doilea ati castigat cerbi de
aur si doreati si Eurovision poate,10 Povesti a scos latura romantica din voi,parca v-ati mai odihnit cu el,dar acum ce urmeaza?
Mi-e dor de piese ca in Tatuaj...
Sper ca nu te superi..
Anca
Cum va fi noul album?
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ma crezi ca, desi sunt gata aproape toate piesele pentru noul album, nu stim cum va suna, nu stim ce mesaj va avea. Nu stapanim inspiratia, ea ne stapaneste pe noi. Albumele sunt diferite pentru ca sunt compuse in perioade diferite, in situatii diferite. Cel mai important este ca ne regasim in toate albumele. Sa vedem ce o iesi :-)
-
Florin - Junior Member
si mie mi-au fost dragi piesele de pe tatuaj. Dar adevarul este ca dupa mult parfum si dragoste, dupa ce toti din trupa si-au definitivat statutul social, mor de curioasa sa constat, prin intermediul noilor piese, evident, in ce stare sufleteasca se afla acum proconsulii. Fiecare album nou e o provocare si dezvaluie ceva in plus din personalitatea si starea de spirit a lor, intr-o noua etapa, intr-o alta perioada de timp. So, dati-i bataie fratilor ca suntem nerabdatori. Spor si inspiratie in continuare va doresc!!!
-
camitza1 - Junior Member
alte... povesti
Ca sa treaca mai usor timpul pana la lansare, hai mai povesteste-ne bassule ce mai e pe la repetitii, poante, intamplari, incidente! Asa vom simti si noi, cat de cat, pulsul si agitatia caracteristice coacerii unui nou album. Eu una nu pot sa stau si sa astept, vreau sa stiu tot timpul cate ceva.
-
camitza1 - Junior Member
Din pacate nu pra am ce-ti povesti. E munca grea la compunerea unui album, nu prea este loc de poante.
-
Florin - Junior Member
La momentul oportun. Repet, oportun :-) Ce avatar dragutz ti-ai pus, acum esti un fel de Betty Boo :-)
-
Florin - Junior Member
Hello, Betty Boo, happy birthday, desi de la o vreme sunt convinsa ca nu mai vrei sa ti se reamintesca faptul ca te-ai mai "maturizat" un pic! Sa-ti cresca salarul sefu', sa-ti cresca copiii mari , frumosi si destepti ca mami, si sa ai parte de tot ce visezi. Multa dragoste de la sotul tau sau dupa caz...
Joanne

Joanne
- lixandru
- Junior Member
Dragelor, merci mult, va pup si va iubesc. Nu credeam ca bagati de seama ce zi e astazi. si, al naibii, ca s-a schimbat si pe forum cifra de sub "pitica" mea. poate o sa apucam candva sa bem cu totii o bere impreuna!!
P.S. Auzi, tu, "kinder surprise", tu esti tot tu! Adica..."Multa dragoste de la sotul tau sau dupa caz...". No comment. Sa-mi dai de veste daca sunteti 2+1. Te tzuc!
P.S. Auzi, tu, "kinder surprise", tu esti tot tu! Adica..."Multa dragoste de la sotul tau sau dupa caz...". No comment. Sa-mi dai de veste daca sunteti 2+1. Te tzuc!
-
camitza1 - Junior Member
la multi ani
Sa ai parte de ceea ce este frumos, adevarat si bun!
Si asta implica bineinteles si......muzica buna (daca este muzica baietilor de la Proconsul este si mai bine:-)))))
Primesti urari si de la cei pe care nu ii cunosti dar care au cam aceleasi preocupari?!
sper ca da.
la multi ani!
Si asta implica bineinteles si......muzica buna (daca este muzica baietilor de la Proconsul este si mai bine:-)))))
Primesti urari si de la cei pe care nu ii cunosti dar care au cam aceleasi preocupari?!
sper ca da.
la multi ani!
-
viva - Junior Member
-
Florin - Junior Member
xbass scrie:La multi ani, Camitza sa ne traiesti! De ziua ta am ciocnit un paharel cu xstream la sinaia :-)
Brava baieti, merci! Sper ca v-a picat bine! Mai traieste xstream! asta da veste buna! Iar cu concertele, chiar asa, nu se mai refresheaza lista de pe site?? Vine primavara, incepe sezonul, abia asteeeeeeeeeept!!!!!
-
camitza1 - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1