Nu Mi-e Bine Fara Tine

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Nu Mi-e Bine Fara Tine

Mesajde Doru Craciunescu » Sâm Iun 14, 2003 11:08 pm

sUPER VIDEOCLIP. FELICITARI! Asteptam de mult o piesa noua Proconsul! Unde ati fost atata vreme? Vi s-a simtit lipsa.
Doru Craciunescu

Cum un videoclip ingroapa o piesa!

Mesajde Dorin - un publicitar suparat » Sâm Iun 21, 2003 4:55 pm

Foarte prost videoclip, sau ma rog nu foarte prost. Prost! Da senzatia de facut pe genunchi, in graba, neprofesionist. S-a uitat cineva ca fata aia calca un milimetru in aer, ce imaginile sunt filmate cu camera digitala.
Parerea mea este ca acest videoclip va ingropa piesa, cum s-a intamplat si cu "Spune-mi despre noi". Pacat de melodie, care este, de altfel, foarte reusita!
Dorin - un publicitar suparat

Re: Cum un videoclip ingroapa o piesa!

Mesajde CromaGnon » Dum Iun 22, 2003 3:25 pm

Initial trimis de Dorin - un publicitar suparat
Foarte prost videoclip, sau ma rog nu foarte prost. Prost! Da senzatia de facut pe genunchi, in graba, neprofesionist. S-a uitat cineva ca fata aia calca un milimetru in aer, ce imaginile sunt filmate cu camera digitala.
Parerea mea este ca acest videoclip va ingropa piesa, cum s-a intamplat si cu "Spune-mi despre noi". Pacat de melodie, care este, de altfel, foarte reusita!

Complimente puteti sa ii trimiteti regizorului Dragos Buliga, si echipei BullProduction.
CromaGnon

Mesajde Mona » Vin Iun 27, 2003 9:16 am

Melodie foarte frumoasa! Idee clip - super misto! Realizare clip- proasta! Avantaje - nu toata lumea are timp sa se uite la televizor! Dezavantaje - nu prea va auzim la radio! Oricum va iubim si asta este cel mai important! Vin sa va vad la lansare!
Mona

Mesajde Unregistered » Lun Iun 30, 2003 4:13 pm

Multi pupici de la o fana!
Unregistered

Mesajde Elisa » Mie Iul 02, 2003 11:59 am

Super piesa. Am auzit-o dimineata si am fredonat-o toata ziua! Mult succes in continuare!
Elisa

Mesajde Zgubilici » Joi Iul 03, 2003 2:32 pm

Ha ha ha! Am recunoscut ca e clipul nou Proconsul uitandu-ma la televizor fara sonor, apoi am dat putin volum si intr-adevar, doamnelor si domnilor cel mai nou hit proconsul al carei inceput mi se aseamana foarte bine cu un colind....? obosit, am adormit...
In fine, imi place si m-am si trezit cantand-o pe strada deci, bravo!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Iul 13, 2003 7:17 pm

e cineva on line? Raluca.
Unregistered

Mesajde DORA-KARINA » Sâm Aug 30, 2003 3:54 pm

hmmm,da!partea de sus ar fi fost mai interesanta.dar e bine ca-i original.pantofi rosii.......poate.imi place faza cu scarile si cea cu televizorul si bineinteles baietii care sunt cu picioarele pe pamant si canta bine.
DORA-KARINA

??

Mesajde onix20 » Sâm Oct 11, 2003 11:05 pm

cine e gagica ce apare in clip sau ma rog ale cui sunt picioarele?:dir:
onix20
Junior Member

Mesajde Florin » Dum Oct 12, 2003 3:11 am

Onix, bine ai venit pe forumul nostru :-)
Nu stim nici noi cine este fata, daca iti poti imagina asa ceva :)
Florin
Junior Member

Mesajde onix20 » Mar Oct 14, 2003 12:31 am

tare faza ...cum adica mai nu stiti cine e fata? sincer eu am crezut ca e lili sora lui anton tehnicianul vostru...seamana la picioare fantastic cu gagica din clip...bafta in continuare
onix20
Junior Member

Înapoi la Proconsul