Nu Mi-e Bine Fara Tine
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Nu Mi-e Bine Fara Tine
sUPER VIDEOCLIP. FELICITARI! Asteptam de mult o piesa noua Proconsul! Unde ati fost atata vreme? Vi s-a simtit lipsa.
- Doru Craciunescu
Cum un videoclip ingroapa o piesa!
Foarte prost videoclip, sau ma rog nu foarte prost. Prost! Da senzatia de facut pe genunchi, in graba, neprofesionist. S-a uitat cineva ca fata aia calca un milimetru in aer, ce imaginile sunt filmate cu camera digitala.
Parerea mea este ca acest videoclip va ingropa piesa, cum s-a intamplat si cu "Spune-mi despre noi". Pacat de melodie, care este, de altfel, foarte reusita!
Parerea mea este ca acest videoclip va ingropa piesa, cum s-a intamplat si cu "Spune-mi despre noi". Pacat de melodie, care este, de altfel, foarte reusita!
- Dorin - un publicitar suparat
Re: Cum un videoclip ingroapa o piesa!
Initial trimis de Dorin - un publicitar suparat
Foarte prost videoclip, sau ma rog nu foarte prost. Prost! Da senzatia de facut pe genunchi, in graba, neprofesionist. S-a uitat cineva ca fata aia calca un milimetru in aer, ce imaginile sunt filmate cu camera digitala.
Complimente puteti sa ii trimiteti regizorului Dragos Buliga, si echipei BullProduction.
- CromaGnon
Ha ha ha! Am recunoscut ca e clipul nou Proconsul uitandu-ma la televizor fara sonor, apoi am dat putin volum si intr-adevar, doamnelor si domnilor cel mai nou hit proconsul al carei inceput mi se aseamana foarte bine cu un colind....? obosit, am adormit...
In fine, imi place si m-am si trezit cantand-o pe strada deci, bravo!
In fine, imi place si m-am si trezit cantand-o pe strada deci, bravo!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Onix, bine ai venit pe forumul nostru :-)
Nu stim nici noi cine este fata, daca iti poti imagina asa ceva
Nu stim nici noi cine este fata, daca iti poti imagina asa ceva

-
Florin - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1