Care dintre melodiile Proconsul inseamna ceva in viata voastra?

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Care dintre melodiile Proconsul inseamna ceva in viata voastra?

Mesajde Coralia » Mie Noi 19, 2003 5:09 pm

Ati plans, ati ras, ati iubit... care este melodia Proconsul cel mai aproape de sufletul vostru?
Coralia

Re: Care dintre melodiile Proconsul inseamna ceva in viata voastra?

Mesajde Unregistered » Mie Noi 19, 2003 7:04 pm

Initial trimis de Coralia
Ati plans, ati ras, ati iubit... care este melodia Proconsul cel mai aproape de sufletul vostru?

prima zapada
Unregistered

Re: Care dintre melodiile Proconsul inseamna ceva in viata voastra?

Mesajde carina » Mie Noi 19, 2003 8:10 pm

zau ca mi-era dor de tine.sunt mai multe ."despre tine " as asculta-o la nesfarsit iar de pe 10 povesti " reteta iubirii","nu mi-e bine fara tine".de fapt e un album de care nu ma pot plictisi .depinde de starea in care te afli , eu am zile in care imi plac anumite pasaje(de ex inceputul de la "mi-e dor de tine "sau de la "vraja ta").si mai este o piesa pe "mi-ai luat inima"care este foarte diferita de ce-am auzit eu in muzica din romania si asta datorita versurilor(strainii mai intra in subiect dar pe la noi nu prea)cred ca a fost vorba de o revelatie la mijloc acolo."tot ce-ai atins ai transformat intr-un camp imens de flori....."este o "altfel "de piesa.
carina

Re: Re: Care dintre melodiile Proconsul inseamna ceva in viata voastra?

Mesajde Florin » Mie Noi 19, 2003 9:42 pm

Initial trimis de carina
si mai este o piesa pe "mi-ai luat inima"care este foarte diferita de ce-am auzit eu in muzica din romania si asta datorita versurilor(strainii mai intra in subiect dar pe la noi nu prea)cred ca a fost vorba de o revelatie la mijloc acolo."tot ce-ai atins ai transformat intr-un camp imens de flori....."este o "altfel "de piesa.

Este dedicata unei bune prietene care acum nu mai este printre noi. Pictorita. Elena
Florin
Junior Member

Mesajde Florin » Mie Noi 19, 2003 9:50 pm

La Cluj, saptamana trecuta, un El a cerut-o pe Ea in casatorie pe piesa "povestea noastra". :)
Florin
Junior Member

Mesajde carina » Sâm Noi 22, 2003 4:59 pm

:) mama,ce faine-s intamplarile astea(stiu si eu una asemanatoare).minunat!"povestea noastra "e o mare declaratie de dragoste .sper sa reusesc sa vad si eu videoclipul.:A stiti voi de ce.am primit si mesaje de la cluj vineri,cineva se bucura si acolo.
carina
Junior Member

Mesajde carina » Sâm Noi 22, 2003 6:50 pm

looking for something?intrati pe http://www.karina.com:o
carina
Junior Member

Mesajde viva » Joi Iun 17, 2004 2:36 pm

Coralia scrie:Ati plans, ati ras, ati iubit... care este melodia Proconsul cel mai aproape de sufletul vostru?

Acum cel mai aproape de sufletul meu este "Te visez".
" Operele cele mai frumoase sunt acelea in care exista mai putina materie" (Flaubert)
Visele?!
Frumusetea viselor sa fie data oare de izolarea fata de restul realitatii?
Voi visati frumos? Va simtiti impliniti in visele voastre mai usor decat in realitatea de zi cu zi?
Hai ziceti!
'Keep watching'
viva
Junior Member

Mesajde camitza1 » Joi Iun 17, 2004 3:04 pm

Visele sunt, in mod cert, un refugiu in fata realitatii. Aici ne implinim dorintele, retraim senzazii, imagini care ne-au impresionat candva, ne cream in subconstient o lume in care ne simtim frumosi, siguri pe noi, si de nenvins. Va doresc tuturor numai asemenea vise!
Cel mai aproape de sufletul meu e de obicei ultima piesa. Dar le reascult cu mare drag pe toate. De exemplu, "De la rusi" imi este foarte draga pentru ca este piesa prin care m-am idragostit eu de Proconsul, prima pe care am auzit-o!
camitza1
Junior Member

Mesajde anca joldea » Vin Iun 18, 2004 9:55 am

camitza1 scrie:Visele sunt, in mod cert, un refugiu in fata realitatii. Aici ne implinim dorintele, retraim senzazii, imagini care ne-au impresionat candva, ne cream in subconstient o lume in care ne simtim frumosi, siguri pe noi, si de nenvins. Va doresc tuturor numai asemenea vise!
Cel mai aproape de sufletul meu e de obicei ultima piesa. Dar le reascult cu mare drag pe toate. De exemplu, "De la rusi" imi este foarte draga pentru ca este piesa prin care m-am idragostit eu de Proconsul, prima pe care am auzit-o!

Mie mi-a placut foarte mult o piesa de pe Tatuaj -,,Astazi e ziua ta,, parca..
Am cumparat albumul,l-am facut cadou unui prieten din Ungaria,si apoi nu l-am
mai gasit.Nu poate careva dintre voi sa-mi faca o copie,deoarece sufar foarte mult fiindca nu-l mai gasesc.Am gasit un site care vinde cd-uri si care il avea dar trebuie platit in dolari cu, card...
anca joldea
Junior Member

Mesajde camitza1 » Vin Iun 18, 2004 10:16 am

Incerc sa ti-l gasesc in Oradea. Daca reusesc imi dai pe MP adresa ta si ti-l trimit ramburs. OK? Si mie imi place foarte tare "Tatuaj".
camitza1
Junior Member

Mesajde anca joldea » Vin Iun 18, 2004 10:24 am

camitza1 scrie:Incerc sa ti-l gasesc in Oradea. Daca reusesc imi dai pe MP adresa ta si ti-l trimit ramburs. OK? Si mie imi place foarte tare "Tatuaj".

O.K. Si iti multumesc,astept sa-mi spui cand...
anca joldea
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mie Iun 23, 2004 11:11 am

Draga Anca, am tot cautat dar nu l-am gasit. Toti mi-au spus ca s-a epuizat stocul si ca nu se reediteaza. Imi pare tare rau. Daca totusi am norocul sa il gasesc pe undeva fii sigura ca nu te uit.

P.S. ai incercat adresa de mail de pe site?
b.sincron@roton.ro
camitza1
Junior Member

Cu drag...de Proconsul!

Mesajde Juanita » Mie Iul 21, 2004 2:13 pm

"Povestea noastra"... pentru ca este piesa pe care am auzit-o la nunta noastra... "Zbor" pentru ca in perioada aceea mi-am cunoscut sotul... "Dor de tine" pentru ca imi lipseste cand este plecat... "Ziua ta" pentru ca ziua mea nu a insemnat nimic pana sa-l intalnesc...
Juanita

Mesajde camitza1 » Mie Iul 21, 2004 2:17 pm

Romantico! Va doresc, tie si sotului tau sa aveti parte de piese Proconsul in toate clipele frumoase al convietuirii voastre. Bine ai venit la noi pe forum, Juanita! Te mai asteptam!
camitza1
Junior Member

Înapoi la Proconsul