Povestea Noastra

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Povestea Noastra

Mesajde Anca-B » Mar Dec 09, 2003 9:20 am

FELICITARI PENTRU VIDEOCLIP!!!!!! E REUSIT,IAR PIESA E SUPERBA,CA TOATE CELELALTE DE ALTFEL.SUNTETI BUNI, CE
MAI?
Anca-B

Re: Povestea Noastra

Mesajde Unregistered » Joi Dec 11, 2003 11:17 am

Initial trimis de Anca-B
FELICITARI PENTRU VIDEOCLIP!!!!!! E REUSIT,IAR PIESA E SUPERBA,CA TOATE CELELALTE DE ALTFEL.SUNTETI BUNI, CE
MAI?

E buna Povestea noastra dar parca Stelele si Luna e mai buna.
Are mai multe schimbari de ritm,nu stiu cum sa ma exprim in
termeni muzicali ca nu ma pricep,are si mai mult bass parca...
Parerea mea!
In alta ordine de idei imi este dor de oradeni,nu i-am mai vazut
de mult pe site,probabil pregatesc carnati si caltabosi.

Anca de la Arad
Unregistered

Re: Re: Povestea Noastra

Mesajde camitza1 » Joi Dec 11, 2003 11:58 am

Anca draga, eu ce mai tin steagul sus. Dar sunt convinsa ca oradenii mei sunt superocupati pe final de an. isi vor reveni ei, ai sa vezi! Pupaturi!

P.S. Imi place tare mult si mie Povestea noastra, dar cand a fost vorba la care piesa sa se faca videoclip, eu am votat atunci pentru Daca va fi soare. Oricum, toate imi plac, si daca ar fi dupa mine, as vrea la fiecare cate un clip!
camitza1
Junior Member

Re: Re: Re: Povestea Noastra

Mesajde xstream » Dum Dec 14, 2003 6:55 pm

[quote]Initial trimis de camitza1
[B]Anca draga, eu ce mai tin steagul sus. Dar sunt convinsa ca oradenii mei sunt superocupati pe final de an. isi vor reveni ei, ai sa vezi! Pupaturi!

ho fratilor. ce faceti gura?
nu apuca omu sa taie un porc, sa mance o jumara si sa bea o vadra de palinca si un somn bun ca voi gata il catalogati missing in action.

pentru cei care nu mai credeau asta :

I`M ALIVEEEEEEEEEEEEEEEEEE

JE DE LA ATN
xstream
Junior Member

Mesajde idriada » Dum Dec 14, 2003 8:12 pm

te credeam mort,iubitule.
idriada

Mesajde Coralia » Dum Dec 14, 2003 9:05 pm

Piesa este absolut superba, insa videoclipul nu mi se pare cine stie ce?
Ce se intampla cu voi? La inceput ati avut niste videoclipuri superbe( vezi Cerul, Zbor, Despre tine), dar ultimele doua au fost slabe. Se simte ca sunt videoclipuri cu buget mic. Eu pot sa inteleg ca nu aveti un sot bogat precum Cristiana Raduta, dar chiar producatorul, impresarul, sau cine se ocupa de asta, isi bate joc de valoarea pieselor voastre cu videoclipuri proaste? Nu va suparati pe mine, dar nu mi se pare normal.
Coralia

Mesajde camitza1 » Lun Dec 15, 2003 11:12 am

[ho fratilor. ce faceti gura?
nu apuca omu sa taie un porc, sa mance o jumara si sa bea o vadra de palinca si un somn bun ca voi gata il catalogati missing in action.

fericitule! apoi nu ti tie jena sa ne faci pofta in halul asta? care porc, care jumara, care somn? Ceva palinca se mai gaseste... Da, o bere cand mai bem toti, laolalta?
camitza1
Junior Member

Re: Re: Povestea Noastra

Mesajde lixandru » Lun Dec 15, 2003 8:39 pm

Initial trimis de camitza1
[ho fratilor. ce faceti gura?

fericitule! apoi nu ti tie jena sa ne faci pofta in halul asta? care porc, care jumara, care somn? Ceva palinca se mai gaseste... Da, o bere cand mai bem toti, laolalta?

Si iaca pe camitza noastra punand punctul pe... Q! Ca bine zice-ti cred ca voi asteptati sa ne inmultim;) pana sa ne mai intalnim??? Fereasca D-zeu sa treaca chiar atat pana sa ne vedem!... Cat despre porc si jumari si d'alea, d'alea, aveti grija la colecist ca morti nu servitzi la nimeni:)!
Joanne
lixandru
Junior Member

Re: Re: Re: Povestea Noastra

Mesajde anca joldea » Mar Dec 16, 2003 8:34 am

Initial trimis de lixandru

Si iaca pe camitza noastra punand punctul pe... Q! Ca bine zice-ti cred ca voi asteptati sa ne inmultim;) pana sa ne mai intalnim??? Fereasca D-zeu sa treaca chiar atat pana sa ne vedem!... Cat despre porc si jumari si d'alea, d'alea, aveti grija la colecist ca morti nu servitzi la nimeni:)!
Joanne

Eu una am taiat numai piciorul din spate a porcului,si i-am
pus picior de lemn deoarece am avut nevoie numai de o friptura.
Lasand gluma, iata ca-i voi critica putin pe baieti.
In ultimul timp nu au lucrat la videoclipuri,parca vreau sa scape
de ele.Dupa mine,valoarea unei piese este ridicata si de videoclip.
Videoclipul la Povestea Noastra nu exprima nimic,si e pacat deoarece
melodiile de pe 10 Povesti au dreptul la ,,povesti filmate,,
Nici Atomicul nu-l prea difuzeaza,am stat 2 zile sa-l prind.
Sper sa nu va suparati pe mine,dar am vazut ca aici in Arad albumul se vinde destul de bine,s-ar putea vinde si mai bine daca
ar avea promovare pe masura.

Anca
anca joldea

Mesajde Florin » Mar Dec 16, 2003 10:27 am

Este o perioada cu bugete mai mici, asta este situatia... Sa stii ca in general, de noi depinde doar felul in care cantam, restul este la mana producatorului, care are calculele lui.
Aveti grija de voi, nu va epuizati.
Florin
Junior Member

Mesajde carina » Mar Dec 16, 2003 9:02 pm

adevarul e ca nu prea seamana a poveste,poate doar povestea pe care o traiti voi pe scena. dar nu e rau deloc,imi plac efectele.apr. de povesti ,razvan,eram convinsa ca n-ai tradat cauza,insa avand in ved. inclinatiile tale xtremiste am crezut ca te-ai lasat rapit de xtraterestrii si ca-ti faci de cap pe undeva pe venus;) cand de fapt tu aveai"treaba" :)
carina
Junior Member

Înapoi la Proconsul