Buna Dimineata
Buna dimineata!
Cred ca de acu inainte va trebui sa urmarim mult programele Tv, pentru ca se vor inghesui toti sa invite formatia Proconsul! Din ce motiv oare???
Imi era dor sa-i vad si iata ca aseara i-am vazut. Draguti ca de obicei, poate prea modesti pentru emisiunea Teodorei.
Cred ca de acu inainte va trebui sa urmarim mult programele Tv, pentru ca se vor inghesui toti sa invite formatia Proconsul! Din ce motiv oare???
Imi era dor sa-i vad si iata ca aseara i-am vazut. Draguti ca de obicei, poate prea modesti pentru emisiunea Teodorei.
Joanne & Co
- lixandru
- Junior Member
Neatza tuturor! O zi buna sa aveti, iar voi, ieseni, adunarea azi, la ora 21, la club XS. De la ora 21 - Avantgarde, ora 22 - Proconsul. Cu Iasi incepe turneul de cluburi. Doresc baietilor lume multa si de calitate la concerte si deplasari fara evenimente, pentru ca harta tarii e mare si inca este iarna. Drum bun!!!
-
camitza1 - Junior Member
Buna dimineata tuturor,
Incerc sa scriu cateva ganduri, dar azi nu-mi prea ies! Cred ca vacanta asta prelungita a mea isi spune cuvantul.
Oricum, asteptam impresii de la iesenii care, sper eu, vor merge la concertul pe care Proconsulii il ofera in aceasta seara in orasul lor!
Incerc sa scriu cateva ganduri, dar azi nu-mi prea ies! Cred ca vacanta asta prelungita a mea isi spune cuvantul.

Joanne & Co
- lixandru
- Junior Member
[quote="camitza1"]Adevarat a scris! Eu iti multumesc tie, si Micaelei, si Joannei si celorlalti pe care ii consider prieteni dar nu apar pe acest forum.
Salutare dragilor! Ma tot uit din cand in cand pe vorum si vad cum multi intrati, cititi, dar nu scrieti never nimic. Oare de ce o fi asa de greu?
Ieri v-ati uitat la TVR1, la Danutz SRL? Am scris din timp ca invitat a fost Bodo. A cantat si trupa piesa "Altceva". Bittman a facut tot timpul pe bodyguardul pentru Bodo, ginere de presedinte. Uneori a cam exagerat, dar... era de asteptat. A avut oricum Bodo ocazia sa anunte turneul de cluburi prin cele 12 orase. Si am aflat ceva dragutz: in cuplul Bodo - Ioana exista o conventie: atunci cand ploua, Bodo ii face Ioanei clatite. Cand ninge, face Ioana gogosi. Cred ca au papat la clatite in ultima vremeeee :yD
A, Bodo avea pe el tricoul negru Proconsul ]
Nimic nu se compara cu o prietenie adevarata.
Multumesc Camitzei ca exista, pentru prietenia,ei neconditionata.
Putini oameni sunt atat de simpli, de calzi si modesti ca ea.
Sa-i multumesc dlui Paler pentru ca m-a facut sa inteleg, ar fi mult sa spun, sa intelegem cat de efemera este viata, cate clipe minunate putem darui, avea, daca suntem in stare sa privim in sufletul nostru, in jurul nostru, sa traim atat de simplu. Viata poate fi traita atat de SIMPLU dar sa nu uitam sa iubim
Va doresc sa fiti iubiti!!! E atat de SIMPLU...

Salutare dragilor! Ma tot uit din cand in cand pe vorum si vad cum multi intrati, cititi, dar nu scrieti never nimic. Oare de ce o fi asa de greu?

Ieri v-ati uitat la TVR1, la Danutz SRL? Am scris din timp ca invitat a fost Bodo. A cantat si trupa piesa "Altceva". Bittman a facut tot timpul pe bodyguardul pentru Bodo, ginere de presedinte. Uneori a cam exagerat, dar... era de asteptat. A avut oricum Bodo ocazia sa anunte turneul de cluburi prin cele 12 orase. Si am aflat ceva dragutz: in cuplul Bodo - Ioana exista o conventie: atunci cand ploua, Bodo ii face Ioanei clatite. Cand ninge, face Ioana gogosi. Cred ca au papat la clatite in ultima vremeeee :yD
A, Bodo avea pe el tricoul negru Proconsul ]
Nimic nu se compara cu o prietenie adevarata.

Multumesc Camitzei ca exista, pentru prietenia,ei neconditionata.

Sa-i multumesc dlui Paler pentru ca m-a facut sa inteleg, ar fi mult sa spun, sa intelegem cat de efemera este viata, cate clipe minunate putem darui, avea, daca suntem in stare sa privim in sufletul nostru, in jurul nostru, sa traim atat de simplu. Viata poate fi traita atat de SIMPLU dar sa nu uitam sa iubim

Va doresc sa fiti iubiti!!! E atat de SIMPLU...

-
micaela - Junior Member
lixandru scrie:La multi Ani Micaela, sanatosi si fericiti! Si cum totul se raporteaza la data de 17, asteptam ziua cu pricina:)
Multumesc, mult. La fel iti doresc si tie alaturi de cei dragi.
Corect... 17 va fi ziua cea mare...

-
micaela - Junior Member
Praga? Superb trebuie sa fie!
Dar in acest moment nu as da nici o tzara din lume pentru prietenii nostri dragi, Proconsul cu care ne vom intalni in cateva ore.
Sau as vrea sa fiu in Praga.... dar cu ei!:)
Ne vedem in cateva ore!!!
Dar in acest moment nu as da nici o tzara din lume pentru prietenii nostri dragi, Proconsul cu care ne vom intalni in cateva ore.
Sau as vrea sa fiu in Praga.... dar cu ei!:)
Ne vedem in cateva ore!!!
Joanne & Co
- lixandru
- Junior Member
Buna dimineatza! Sunt cu halba de cafea in fatza, ca de obicei. Cand ajung la munca, inainte sa deschid orice alta aplicatie, deschid forumul. Si pe acesta, si pe cel de pe xbass. Chiar daca limbajul tehnic ma depaseste, sunt o multime de alte lucruri interesante pe care pot sa le aflu. Citesc cam tot. De exemplu, la "teorie, tehnica si exercitii" se discuta despre incalzirea inainte de concert. Am desprins din context un raspuns al lui Florin, ca sa vi-l arat si voua:
Xbass: "Trebuie sa realizezi inainte de fiecare concert ce cauti tu acolo. De ce vrei sa urci pe scena. Esti artist, esti entertainer, cauta energie, sa fii deasupra tuturor, sa domini audienta din momentul in care intrii pe scena. Pardon, din momentul in care iesi din taxi!!! Esti cel de pe scena si in sala, si in backstage, si in club la o bere. Trebuie sa ai acel "preaplin sufletesc" care sa se revarse in mod natural, tu sa dai energie publicului in mod natural de pe scena.
Vorbeste putin, stai departe de oameni, de fani, respira rar, adanc, umple-te de energie, cauta motivatie. Pentru ca atunci cand urci pe scena trebuie sa fii deasupra tuturor, in cele 75 de minute de concert tu trebuie sa fii singurul artist care exista!!!"
Cu siguranta acesta este unul din secretele magiei din concertele proconsulilor. Cu siguranta toti 5 abordeaza la fel ca si Florin fiecare concert. Altfel cum s-ar explica tocmai acea energie, acel preaplin pe care ni-l transmit de fiecare data? Intr-un singur cuvant: Profesionalism!
Sa aveti o zi minunata!
Xbass: "Trebuie sa realizezi inainte de fiecare concert ce cauti tu acolo. De ce vrei sa urci pe scena. Esti artist, esti entertainer, cauta energie, sa fii deasupra tuturor, sa domini audienta din momentul in care intrii pe scena. Pardon, din momentul in care iesi din taxi!!! Esti cel de pe scena si in sala, si in backstage, si in club la o bere. Trebuie sa ai acel "preaplin sufletesc" care sa se revarse in mod natural, tu sa dai energie publicului in mod natural de pe scena.
Vorbeste putin, stai departe de oameni, de fani, respira rar, adanc, umple-te de energie, cauta motivatie. Pentru ca atunci cand urci pe scena trebuie sa fii deasupra tuturor, in cele 75 de minute de concert tu trebuie sa fii singurul artist care exista!!!"
Cu siguranta acesta este unul din secretele magiei din concertele proconsulilor. Cu siguranta toti 5 abordeaza la fel ca si Florin fiecare concert. Altfel cum s-ar explica tocmai acea energie, acel preaplin pe care ni-l transmit de fiecare data? Intr-un singur cuvant: Profesionalism!
Sa aveti o zi minunata!
-
camitza1 - Junior Member
"Buna dimineata"!,
chiar daca e dupa-amiaza! Deci incep sa ni se reveleze misterele! Stiam ca trebuie sa existe o explicatie pentru modul in care Florin abordeaza fiecare reprezentatie pe care ne-o da. Cred ca totusi nu am vrut sa constientizez explicatia lui, de frica sa nu isi piarda frumusetea si misterul marile energii pe care ei le consuma in fiecare concert.
Dar cred ca nu se va pierde niciodata noutatea fiecarei reprezentatii, atat timp cat ei vor fi constientzi de ceea ce fac si atat timp cat vor da tot din ei...
Vorba Camitzei: "Sa aveti o zi minunata"... in continuare, as adauga eu.
chiar daca e dupa-amiaza! Deci incep sa ni se reveleze misterele! Stiam ca trebuie sa existe o explicatie pentru modul in care Florin abordeaza fiecare reprezentatie pe care ne-o da. Cred ca totusi nu am vrut sa constientizez explicatia lui, de frica sa nu isi piarda frumusetea si misterul marile energii pe care ei le consuma in fiecare concert.
Dar cred ca nu se va pierde niciodata noutatea fiecarei reprezentatii, atat timp cat ei vor fi constientzi de ceea ce fac si atat timp cat vor da tot din ei...
Vorba Camitzei: "Sa aveti o zi minunata"... in continuare, as adauga eu.
Joanne & Co
- lixandru
- Junior Member
Hello everyone!!!!!!!! I'm back! Traiesc, mai tusesc din cand in cand, oricum m-am intors cu fortze proaspete. Si chiar mi-era dor de voi, mi-ati lipsit. Si cei care scrieti, si cei care nu.
So, Wellcome sweet_karina, blackleppard, violeta S. Ma bucur ca ati intrat si voi in gashca noastra, a celor care mai si scriu pe acest forum. Cu cat povestim mai multi, cu atat mai bine. Insa vreau sa voa rog sa pastram un pic regulile de pe forum. Adica: sa deschideti subiecte noi numai daca este necesar, daca subiectul chiar merita discutat separat si este legat de Proconsul. Daca nu, ar fi mai bine sa continuati discutiile aici, sau sa cautati in forum subiectele care sunt deja. Motivul, nu incarcam atat de mult forumul. La fel, in cazul in care raspundeti celui care a scris ultimul, nu e nevoie sa mai reluati raspunsul acestuia, tocmai pentu a nu mai incarca pagina si pentru a putea citi mai usor raspunsul.
In alta ordine de idei, emisiunile tv in care apar baietii, din pacate nici eu nu le stiu din timp, le nimeresc. atunci cand stiu, scriu. La fel va rog sa faceti si voi. Se mai intampla sa prinzi un promo pe un post tv. Daca da, scrie. Cat despre concerte, tot ce aflu va anunt. Nu ezitati sa puneti si poze.
Ok, cam asta ar fi. La mine se pare ca vine primavara. In sfarsiiiiiiiiiiiiit!! V-am tzucat si...sunt cu ochii pe voi ;-) Hai PA!
So, Wellcome sweet_karina, blackleppard, violeta S. Ma bucur ca ati intrat si voi in gashca noastra, a celor care mai si scriu pe acest forum. Cu cat povestim mai multi, cu atat mai bine. Insa vreau sa voa rog sa pastram un pic regulile de pe forum. Adica: sa deschideti subiecte noi numai daca este necesar, daca subiectul chiar merita discutat separat si este legat de Proconsul. Daca nu, ar fi mai bine sa continuati discutiile aici, sau sa cautati in forum subiectele care sunt deja. Motivul, nu incarcam atat de mult forumul. La fel, in cazul in care raspundeti celui care a scris ultimul, nu e nevoie sa mai reluati raspunsul acestuia, tocmai pentu a nu mai incarca pagina si pentru a putea citi mai usor raspunsul.
In alta ordine de idei, emisiunile tv in care apar baietii, din pacate nici eu nu le stiu din timp, le nimeresc. atunci cand stiu, scriu. La fel va rog sa faceti si voi. Se mai intampla sa prinzi un promo pe un post tv. Daca da, scrie. Cat despre concerte, tot ce aflu va anunt. Nu ezitati sa puneti si poze.
Ok, cam asta ar fi. La mine se pare ca vine primavara. In sfarsiiiiiiiiiiiiit!! V-am tzucat si...sunt cu ochii pe voi ;-) Hai PA!
-
camitza1 - Junior Member

-
ursuletroz - Junior Member
vine, vine, priiiiiiimavara........chiar se pare k in toata tzara!!!:-):-) am "poposit" si pe pagina asta k sa te intampin in mod oficial!am bagat la cap indicatiile tale si promit sa fiu "cuminte" de acum incolo:-) cat despre pozele pe care cu tatii le cerem insistent....deja mi-am pus bateriile la incarcat pt urm concert(probabil cel din Baza mil)e O PROMISIUNE!sper doar ca baietzii sa nu fuga....
- blackleppard
- Junior Member
Hello everyone! La mine e soare si frumos. Chiar daca sunt de serviciu si stau toata ziua la munca, ma bucur de timpul frumos de afara. Ati mai votat? La http://www.mtv.ro pentru site si la tophit@europafm.ro pentru piesa "altceva". Daca nu, intrati si votati acu! In rest, va doresc o zi conform asteptarilor!
-
camitza1 - Junior Member
Neatza! doresc sa va improspatez memoria ;-) Maine, concert in Piatza Revolutiei, de la ora 18:30, Proconsul nu stiu pe la ce ora. La tv nu stiu daca se da, n-am gasit in programe trecut. Si, evident, nu uitatzi sa votatzi la http://www.mtv.ro si la tophit@europafm.ro. Va doresc un weekend minunat!
-
camitza1 - Junior Member
eu nu am mai avut cum sa ajung in Piata Revolutiei:-(((((((( nu cred ca ar fi fost indicat sa ies din casa asa...buboasa
- am facut varsat de vant:-(((((((((( am ratat ocazia de a imbogatzi colectia de fotografii cu baietzii:-((((( acum.....nu sunt in stare decat sa va "ofer" o poza ....cu mine ASA, dar nu vreau sa va oripilez :bleah: nu exagerez....si mai stau "pe bara" inca vreo 10 zile.... ;a

- blackleppard
- Junior Member
Hello! din ciclul "stiati ca" mai am una: Proconsul repeta in fiecare zi de saptamana fara concert cate 3-4 -5 ore. Duminica, atunci cand nu este ceva foarte urgent, stau acasa. Pe langa asta se mai studiază individual. Domnul basist studiaza cate 2-3 ore minim pe zi. V-am tzucat!
P.S. Blackleppard, take care!
P.S. Blackleppard, take care!
-
camitza1 - Junior Member
Va doresc de pe acum Paste Fericit! Sa aveti parte de Sarbatori frumoase, liniste si bucurie. La fel si Proconsulilor, care vor merge care-ncotro. Sa ne "revedem" cu bine, dupa! Apropo, nu va imbuibati cu sarmale uitand total de semnificatia acestor Sarbatori. Face bine la Suflet ;-)
-
camitza1 - Junior Member
Va doresc in numele colegilor un Paste Fericit atat voua cat si "prietenilor" de pe alte forumuri :-) Mergeti, luati Lumina si pastrati-o in suflet!
Cu prietenie, Florin Barbu
Cu prietenie, Florin Barbu
-
Florin - Junior Member
Lumina Pascala sa va intre in suflete, sa va aduca bucurie si intelegere, sanatate si tot ceea ce va doriti!Iar iepurasul sa va aduca dragoste si darurile asteptate!Va pup pe toti, iar baietilor le zic ca de abia astept sa ne vedem pe 21 la Iasi!!!!
-
ursuletroz - Junior Member
Neatza!!!
si niste versuri faine
Erykah Badu
»
Orange Moon
I'm an Orange Moon
I'm an Orange Moon
Reflecting the light of the sun
Many nights he was alone
Many, many, many nights
His light was so bright that they turned away
And he stood alone
Every night and every day
Then he turned to me
He saw his reflection in me
And he smiled at me when he turned to me
Then he said to me
How good it is, how good it is
I'm an Orange Moon
I'm brighter than before
Brighter than ever before
I'm an Orange Moon and I shine so bright
Cause I reflect the light of my sun
I praise the day, he turned my way
And smiled at me
He gets to smile and I get to be orange, that I love to be
(Oh...)
Shine so bright
(Oh...)
He ruled the day, I ruled the night
(Oh...)
Shine, shine, shine
(Oh...)
How good he is, how god is
How good it is, how god is
I'm an orange moon
I'm brighter than before, brighter
Smile at me"
si niste versuri faine

Erykah Badu
»
Orange Moon
I'm an Orange Moon
I'm an Orange Moon
Many nights he was alone
Many, many, many nights
His light was so bright that they turned away
And he stood alone
Every night and every day
Then he turned to me
He saw his reflection in me
And he smiled at me when he turned to me
Then he said to me
I'm an Orange Moon
I'm brighter than before
Brighter than ever before
I'm an Orange Moon and I shine so bright
Cause I reflect the light of my sun
I praise the day, he turned my way
And smiled at me
He gets to smile and I get to be orange, that I love to be
(Oh...)
Shine so bright
(Oh...)
He ruled the day, I ruled the night
(Oh...)
Shine, shine, shine
(Oh...)
How good he is, how god is
How good it is, how god is
I'm an orange moon
I'm brighter than before, brighter
Smile at me"
-
totviva - Junior Member
Dragilor, de ce ma obligati sa sterg? E chiar asa greu de priceput, mai Gigi, sa nu scrii aiurea pe un alt subiect? Scrie aici cat vrei, dar nu le mai amesteca. Incarci pe altii care vor sa citeasca despre acel concert cu povesti total pe langa subiect. Eu cred ca am fost destul de explicita de la inceput.
In alta ordine de idei, mi s-a bushit calculatorul si scriu de pe al unui coleg. Prin urmare, nici messul nu merge ;-) . See you!
In alta ordine de idei, mi s-a bushit calculatorul si scriu de pe al unui coleg. Prin urmare, nici messul nu merge ;-) . See you!
-
camitza1 - Junior Member