noutati/curiozitati

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Mesajde ursuletroz » Dum Feb 20, 2005 6:18 pm

buna!!! ma bucur ca v-ati simtit bine( nici nu aveati cum altfel!!!) la concert!!! :0 si mie mi se intampla exact la fel: astept, astept sa vina, vin intr-un sfarist, si parca nici nu am constientizat prezenta lor aici!! si intru intr-o stare de( ... nici eu nu stiu exact ce stare e) visare, inchipuire, din care nu mai ies in urmatoarele doua sptamni. :) mai, vedeti ce efect au asupra noastra acesti minunati baieti??? :))
ursuletroz
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mie Feb 23, 2005 11:37 am

Hello everyone! Am primit iar programul In Your Mind - On Tour pe care vi-l arat si voua:
Proconsul
1.03 - Bucuresti, Caravana National FM
4.03 - Constanta - turneu 5 stele, Club Phoenix, ora 22. (in deschidere, Avantgarde)
12.03 - Craiova, Caravana National FM
14.03 - Bucuresti, Teatrul National Bucuresti, Sala Mare, concert extraordinar "Balade. Pentru tine"

Deocamdata atat. Daca mai aflu ceva va scriu. Va mai pun inca 5 poze. Hai pa!
Fişiere ataşate
colosseum proconsul_ovi_82.jpg
colosseum proconsul_ovi_82.jpg (209.25 KiB) Vizualizat de 9697 ori
colosseum proconsul_ovi_67.jpg
colosseum proconsul_ovi_67.jpg (212.98 KiB) Vizualizat de 9696 ori
colosseum proconsul_ovi_65.jpg
colosseum proconsul_ovi_65.jpg (207.35 KiB) Vizualizat de 9699 ori
colosseum proconsul_ovi_52.jpg
colosseum proconsul_ovi_52.jpg (210.43 KiB) Vizualizat de 9711 ori
colosseum proconsul_ovi_45.jpg
colosseum proconsul_ovi_45.jpg (217.64 KiB) Vizualizat de 9696 ori
camitza1
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Mie Feb 23, 2005 10:54 pm

da, ok, dar in iasi?????? cand mai vin, camitza?????????????????????
ursuletroz
Junior Member

Mesajde camitza1 » Joi Feb 24, 2005 12:38 pm

Nu stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiu. cand stiu scriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiu! Serios! A-)
camitza1
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Joi Feb 24, 2005 1:08 pm

:)) ok, merci fain!! la mine nige, si ascult normal, Proconsul! :) va pup pe toti!!!
ursuletroz
Junior Member

Mesajde camitza1 » Vin Feb 25, 2005 5:30 pm

In ultimul numar al revistei Ciao! puteti citi, in exclusivitate, un interviu cu Bodo si sotia lui, Ioana, din care aflati amanunte din viata de familie. Si pozele sunt foarte reusite. Va doresc un weekend conform asteptarilor!
Fişiere ataşate
bodo la Colosseum Oradea.jpg
bodo la Colosseum Oradea.jpg (386.95 KiB) Vizualizat de 9699 ori
camitza1
Junior Member

Mesajde Gigi0517 » Lun Feb 28, 2005 5:59 pm

Buna Camelia! Acum am avut timp si eu sa scriu cateva randuri pe forum. IMi pare si mie rau pt absenta ziaristilor din ziua respectiva. am fost doar eu, cameramanul si o tipa de la Cd-Radio..Imi spuneau baietii, daca sunt eu inseamna ca e conferinta de presa:). SE pare ca esti f.activa pe forum, ma bucur , faci gestul si in locul altora. Multumesc pt poze, venind vb de poze, totusi nu am reusit sa deosebesc care este pers. ta, daca esti amabila si imi intinzi o mana de ajutor, stiu ca esti o fire mai touching m-as simti incantat:). Am observat interviul in Ciao, cred ca am fost primul dar ma rog nu asta conteaza. Ceea ce este de aproape de necrezut spatiul pe care l-a acordat Dana Dorian, si anume 5 pagini pt un interviu. Nici nu stiu daca am mai vazut in intervziu de 5 pagini, ma rog paginile sunt format A4 daca nu ma insel..Este greu de acordat ...in fine.. La voi au fost multi ziaristi apropo la ce publicatie lucrezi si pe ce domeniu esti? Te-am mai intrebat dar ai sarit "top caluL" fara intentie:) daca ai scris ceva despre baieti..Bun, ce doream sa te rog..vreau sa discutam o chestie destul de serioasa si pt aceasta am nevoie de adresa ta de e-mail chiar daca se poate sa vb pe mesenger on line. Sau daca este confidenta pe forum o las eu pe a mea si scrie-mi 2 fraze, asa voi vedea id-tau si te pun in lista mea de mesenger.. Adresa mea: c_l_press@yahoo.com (id de mesenger este: sarmantul2002) este o adresa care nu mai prea o utilizez dar id pt mesenger este activ:)..Sper chiar vreau sa vb o chestie serioasa..Multumesc pt intelegere...DE 1 Martie o floare si un sarut pe obraz tie si tuturor d-relor/d-nelor, fie ca imboldul primaverii sa aduca multa prospetime si puritate in sufletele voastre, in Legenda Personala..cu drag Gigi! Astept atunci!
Gigi0517

Mesajde camitza1 » Mar Mar 01, 2005 1:04 pm

Se pare ca turneul NationalFM se amana din cauza vremii nefavorabile. So, probabil nu veti avea concert azi in Bucuresti, asa cum era stabilit.
In alta ordine de idei, va doresc o primavara superba!

P.S. Gigi, povestim in privat. Ca sa nu intram la offtopic. ;-)
camitza1
Junior Member

Mesajde totviva » Vin Mar 04, 2005 9:20 am

Neatza!
Acum am citit in " Libertatea" ca maine este un concert Proconsul in Bucuresti la ora 22.00 la Club Baza Militara. Desi cel care a redactat articolul a incurcat un pic cine si la ce canta... "(Bogdan "Bodo" Marin - voce, Dragos Dinca - chitara, Florin Barbu - bass, Robert Anghelescu si Valentin Petricenco - clape)":) oops!!! important este ca ne-a informat despre cantare.
Noroc cu ziaristii :) ...caci site-ul oficial este de multa vreme neactualizat.. Pai..ce faceti???
Bafta! si cantare faina!!!!
totviva
Junior Member

Mesajde totviva » Dum Mar 06, 2005 10:42 am

LA MULTI ANI, BODO!!!
LA MULTI ANI, PROCONSUL!!!!!
Aseara,la Baza Militara din Bucuresti, a fost super petrecere. Concertul de pe 5 martie s-a transformat dupa ora 24.00 in petrecerea aniversara. Cum se facuse 6 martie iar Proconsul avea doua evenimente de sarbatorit (ziua lui Bodo si ziua Proconsul ) intuiti cam ce a putut sa fie acolo.
totviva
Junior Member

Mesajde totviva » Dum Mar 06, 2005 10:54 am

LA MULTI ANI, BODO!!!
LA MULTI ANI, PROCONSUL!!!!!
Aseara,la Baza Militara din Bucuresti, a fost super petrecere. Concertul de pe 5 martie s-a transformat dupa ora 24.00 in petrecerea aniversara. Cum se facuse 6 martie, iar Proconsul avea doua evenimente de sarbatorit (ziua lui Bodo si ziua Proconsul ) intuiti cam ce a putut sa fie acolo. ~y ~y ~y ~y
:G .
S-a cantat, s-a dansat, s-au facut urari, s-a mancat si tort...si s-au facut poze. Din pacate....nu am resuit sa le fac chiar pe toate :)...so...poze nu am cum sa va arat caci ma lasasera bateriile :)
Dar..au fost destui care au facut poze si sper sa ataseze aici macar o parte dintre ele ca sa aveti o imagine completa a concertului live de azi noapte..
a fost o atmosfera perfecta.
Sau..., ma rog, e intotdeauna loc de mai bun si mai bine :*
asa zice legea evolutiei :) lege universal valabila, chiar si la profesionisti :)
duminica frumoasa!
totviva
Junior Member

Mesajde micaela » Dum Mar 06, 2005 2:17 pm

:hi:
Bodo, LA MULTI ANI!!!
Camitza & Micaela
P.S. Camitza e "virusata" pentru inca o saptamana! Sigur se va revansa cand revine pe baricade. ~)
micaela
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Dum Mar 06, 2005 4:21 pm

LA MULTI ANI PT INTREAGA FAMILIE PROCONSUL!!!!!!! Va pup pe toti, de aici de la Iasi! Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!!!Si nu uitati niciodata ca va iubesc!! Cu foarte mult drag, va imbratiseaza Raluca; numai bine!!!
ursuletroz
Junior Member

Mesajde totviva » Lun Mar 07, 2005 10:59 pm

8 martie Proconsul la antena 1,
dimineatza la Canalul de stiri ..uitati-va si voi daca va treziti.
totviva
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Lun Mar 07, 2005 11:20 pm

:) maine ma trezesc dim special sa-i vad!! i-am vazut si ieri la M. Radulescu, unde am aflat ca... au amanat concertul de pe 14 pt :D jumatatea lui mai. jumatatea lui mai??????? am crezut ca nu aud bine!!! motivul? mai au nevoie de ceva timp pt ca totul sa iasa exact asa cum isi doresc ei. intrebarea mea e:va fi difuzat la tv pe urma concertul? pt ca in mai am sesiunea de examene inainte de licenta;ca altfel as veni la Bucuresti cu primul avion!!!!deci, cine are habar daca voi putea sa vad concertul pe urma la tv, si data exacta, sa-mi raspunda!!! merci frumos!!!
ursuletroz
Junior Member

Mesajde micaela » Joi Mar 10, 2005 11:23 am

Salutari si Buna dimineatza la lume
Am o veste buna pentru cei din Galati: astazi la ora 20, baietii vor canta in orasul vostru. Asteptam vesti si poze de la concert.
O zi buna si plina de muzica Proconsul va doresc!
:)
micaela
Junior Member

Mesajde Gigi0517 » Joi Mar 10, 2005 5:47 pm

LA MULTI ANI BODO, CA BINE ZICI TOTIVA..APROPO dumneata cine esti:))..Gigi
Gigi0517

Mesajde totviva » Vin Mar 11, 2005 1:22 pm

Sunt tot eu, Viva
Eu eram Viva :) si s-a blocat acel cont si sunt TotViva :)
neatza ! :)
totviva
Junior Member

Mesajde camitza1 » Lun Mar 14, 2005 1:30 pm

Din ultimele date pe care le am, sambata 12.03, Proconsul are concert la Baia Sprie, ora 20.00.
Cea de-a treia editie a Concursului National "Cupa Presei la Cantat" se va desfasura la inceputul lunii aprilie, in Clubul Baza Militara. Evenimentul, in care sunt angrenati peste 50 de ziaristi, este organizat de Asociatia pentru Protectia si Promovarea Libertatii de Exprimare, care a invitat la spectacol peste 400 de vedete din lumea muzicii, prezentatori TV, personalitati ale vietii cultural-artistice, ziaristi, sponsori etc Intre cele trei sectiuni ale concursului (solo feminine, solo masculine si trupe) vor avea loc recitaluri ale unor trupe ca Spin, Proconsul, Taxi, Nadin, Mircea Vintila & Brambura, Ducu Bertzi & Friends si "20 De Ani" (castigatorii editiei trecute).
Proconsul promite show de pomina!
Pe site-ul manifeatarii scrie asa: "Normal ca... daca data trecuta "i-am iertat" si au participat doar in calitate de invitati in sala, acum nu-i mai scapam! Nici nu termina bine turneul "5 stele", ca se vor afla in postura de invitati ai "Cupei". Pe scena. Proconsul-ii (ca despre ei e vorba) vor fi si cei care ne vor da sonorizarea, fapt pentru care le multumim. Piese de pe cel mai recent album vor face o atmosfera de cinci stele. Bodo, Robert, Dragos, Florin si Vali promit un show de zile mari!"
Amfitrionul spectacolului va fi Catalin Maruta. Spectacolul va fi filmat integral de TVR 2 si difuzat ulterior, pe parcursul unei saptamani, in cadrul emisiunii "Tonomatul dp2".

Cam asta ar fi deocamdata. See you!
camitza1
Junior Member

Mesajde blackleppard » Lun Mar 14, 2005 11:53 pm

In sfarshit!!!nu am dat de pomana " acatiste" (fie vorba intre noi, nu sunt prea "bisericoasa")!!!!!!!!!! ashteptam de mult sa te "cunosc" personal ( am citit si mi s-au spus multe despre tine-de bine, evident!!) shi ashteptarea mea nu a fost in zadar! daca nu am shtiut unde sa ma indrept k sa-i mai vad pe baietzi " in carne si oase", uite k mi-ai dat tu raspunsul- la 5 minute de casa!!!!o sa fiu cu sigutantza in Baza militara!!!ma bucu k te-ai inzdravenit shi.....ai grija de tine pe viitor...forum-ul asta e "mort" fara tine, dupa cate am vazut!
blackleppard
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mar Mar 15, 2005 11:22 am

Sper sa poti sa ii vezi la Baza militara. Florin a citit ce am scris eu si el sustine ca nu vor canta acolo, ci va fi doar sonorizarea lor. Nu stia de unde am informatia. Va spun si voua: Agentia Mediafax si siteul oficial al manifestarii, adica http://www.cpc.itsmart.ro. Acu, eu ce sa zic? Cand o sa ma lamuresc definitiv, am sa va scriu si voua. :con:
camitza1
Junior Member

Mesajde blackleppard » Mar Mar 15, 2005 2:15 pm

of.....poate-poate.....sa avetzi o zi plina!!!
blackleppard
Junior Member

de votat

Mesajde camitza1 » Dum Mar 20, 2005 2:33 pm

AVEM DE VOTAT
MTV Romanian Music Awards 2005, gata de start. Cea de-a treia editie a MTV Romanian Music Awards se va desfasura pe 28 aprilie, la Sala Palatului. Gazda evenimentului va fi Mihai Dobrovorschi. In ceea ce priveste recitalurile romanesti din cadrul spectacolului, acestea vor fi rezervate urmatorilor: Proconsul, Vita de vie, Activ, Morandi, Simplu, Pepe, Bitza, Nicola, Voltaj si Akcent.
La Cel mai bun website concureaza: http://www.andreeab.ro, http://www.clubimpact.ro, http://www.directia5.com, http://www.proconsul.com.ro, http://www.vitadevie.ro.
Castigatorii, care vor fi anuntati pe 28 aprilie, vor fi desemnati de catre fani prin vot online la http://www.mtv.ro sau prin SMS la numarul 1234 (valabil in retelele Connex si Orange). Votul poate fi exprimat in perioada 17 martie-28 aprilie.
Trebuie sa va inscrieti pe siteul mtv si puteti vota o data la 24 de ore.
SPOR la votare!!!
camitza1
Junior Member

Mesajde usr » Dum Mar 20, 2005 2:53 pm

acushica dau fugutza
enemy of the forum
usr
Junior Member

Mesajde blackleppard » Lun Mar 21, 2005 2:07 pm

'ntzeles, sa traitzi! o sa fiu la datorie! sa avem bafta!!!
blackleppard
Junior Member

Mesajde micaela » Mar Mar 22, 2005 12:11 pm

Votat!!!!!!!!
Am mancat o "pita" pana am terminat. Asa ca luatzi-va merinde la voi! :D
micaela
Junior Member

Mesajde lixandru » Mar Mar 22, 2005 10:47 pm

Corect!
Si mie mi-au crescut unghiile pana am terminat de votat la toate sectiunile.
Dar nu conteaza, asa ma simt ca facand parte din lumea muzicii, chiar si daca doar prin intermediul votului si ce e mai important votez pe cine imi place;)
Joanne & Co
lixandru
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mie Mar 23, 2005 5:50 pm

Conform In Your Mind-Tour, concertele Proconsul in cadrul caravanei National FM sunt urmatoarele:
16 aprilie - Bucuresti; 27 aprilie - Ploiesti; 7 mai - Galati; 21 mai - Iasi.
In rest mai sunt corporate party-uri: 26 martie - Poiana Brasov; 2 aprilie si 11 mai - Sinaia; 27-28 mai - Cluj Napoca.
camitza1
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Mie Mar 23, 2005 10:31 pm

mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! nu pot sa cred!!!!!!!mai e enorm de mult pana pe 21 mai:((. dar de abia astept sa-i vad;nu ai idee, camitza, ce dor mi-e de ei!!!!!!!!!!!!!! canta in aer liber, sau unde???? te pup si multumesc din tot sufletul pt extraordinara veste pe care mi-ai dat-o!!!!!!!!!!!!!!!!
ursuletroz
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Sâm Mar 26, 2005 11:28 pm

????? ati adormit??? sau de cand e frumos afara nu mai stati la calculatoare?
ursuletroz
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Proconsul