noutati/curiozitati

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Mesajde blackleppard » Dum Mar 27, 2005 12:24 pm

ursuletroz scrie:????? ati adormit??? sau de cand e frumos afara nu mai stati la calculatoare?

nu am adormit...doar ca.....am intrat si eu,momentan, in "clubul" celor care...doar citesc-recunosc! stiu ca asta nu ii va placea camitzei :nope: ma bucur de "shtiri"! abia ashtept sa se faca 16 aprilie!! ~) voi incerca sa ma "dezmeticesc", asa ca....TREZIREAAAAAAAAAAAAA!!! BUCURATZI-VA DE VREMEA FRUMOASA!!
blackleppard
Junior Member

Mesajde blackleppard » Mar Mar 29, 2005 3:18 pm

am auzit eu bine???? am prins "din zbor" un anuntz.....o sa cante si baietzii in Piatza Revolutziei, sambata, 9 aprilie??? sper ca, da data asta, sa nu ma mai bucur de pomana....la 18:3o ma "infiintzez" acolo!! pt cei care sunt interesatzi, vor canta si cei de la Iris:-)) pe mine cam asta ma intereseaza.pupici
blackleppard
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mar Mar 29, 2005 3:31 pm

Intreb si am sa-ti spun. Eu stiam doar de 16 aprilie. Dar, cine stie...
camitza1
Junior Member

Mesajde sweet_karina » Mie Mar 30, 2005 8:42 pm

Am auzit si eu de concertul asta, la Europa FM. Cand am auzit PROCONSUL mi s-au aprins beculetele :D Initial am inteles 1 aprilie si eram suuuper fericita, k oricum am drum la Bucuresti pe 2, asa ca plecam cu o noapte mai devreme :D Cand am auzit 9, insa, m-am cam desumflat :(((( Si, alaturi de ei, din ce-am retinut, pe langa Iris, Holograf, Activ, Vama Veche (daca am retinut bine) :)
Fericiti cei ce pot ajunge A-)
sweet_karina
Junior Member

Mesajde blackleppard » Joi Mar 31, 2005 8:50 am

da!sunt!!!:-)))))))))))))))))))))))) sper doar sa fie frumos afara....s-a cam "naravit" vremea, p-aici....oricum, ploaie , vant sa fie, tot ma duc!si mai "tarasc" si catziva prieteni dupa mine!:-)))
blackleppard
Junior Member

Mesajde camitza1 » Joi Mar 31, 2005 1:29 pm

Ok fetelor, concertul este, Europa Fm am inteles ca e partener media, Proconsul e si pe afise. So, va fi concertul. Enjoy!
camitza1
Junior Member

Mesajde blackleppard » Lun Apr 04, 2005 2:18 pm

ce se intampla, oameni buni?? nu a mai scris NIMENI, NIMIC, de o luna!!!! suntem in aprilie...:-)) iar baietzii (ma rog, "purtatorul de cuvant") nu ne-a "servit" nici macar o pacaleala:-)))))))))) de 1!! noutatzi?? oricum, ne auzim pe 9:-)))p.s "shefa de trib" e bine? sper:-))) sa avetzi zile senine!!
blackleppard
Junior Member

Mesajde camitza1 » Lun Apr 04, 2005 3:44 pm

Dear blackleppard, eu de obicei nu ma tzin de poante de 1 aprilie pentru ca nici mie nu-mi surade sa fiu pacalita. pe principiul "ce tie nu-ti place...". In altă ordine de idei, noutati nu prea am legate de baieti. Stiu doar ca sambata au fost la un privat party la Sinaia, unde a cantat Raymond in locul lui Robert. Din cate stiu, Robert a fost cam bolnav in ultima vreme si cred ca asta a fost motivul. So, cam asta ar fi, for the moment. Uite ca am scris ceva si in aprilie ;-)
camitza1
Junior Member

Mesajde blackleppard » Lun Apr 04, 2005 8:41 pm

noroc cu trine!:-))) insanatoshire grabnica lui Robert!
blackleppard
Junior Member

Mesajde camitza1 » Vin Apr 15, 2005 11:15 am

Tocmai am primit programul In Your Mind-On Tour. Va extrag doar ce tine de Proconsul:
16 aprilie, Bucuresti, Caravana National FM
27 aprilie, Ploiesti, Caravana National FM
7 mai, Galati, Caravana National FM
8 mai, Satu Mare, ora 22:00 (unde, nu scrie)
11 mai, Poiana Brasov, corporate party
21 mai, Iasi, Caravana National FM
27-28 mai, Cluj Napoca, corporate party

Cam asa arata programul. In mai, la Teatrul National Bucuresti (Sala Mare), va fi si spectacolul mult-promis, "Balade. Pentru tine". Cand stiu exact data si ora va scriu. Va doresc un weekend bestial si nu uitati sa mai votati la http://www.mtv.ro si tophit@europafm.ro. Bye!!!
camitza1
Junior Member

Mesajde lixandru » Vin Apr 15, 2005 1:03 pm

Frumos din partea lor ca s-or hodinit...
Inapoi la lucru, nu de alta dar tare astept si eu ceva muzica buna din partea lor, si noua daca se poate.
Acum ii tura noastra sa ne odihnim, ceea ce ma duce cu gandul ca dupa un an de stat...degeaba, saptamana viitoare ma cadorisesc cu o vacanta in Italia. Asa ca cine mai intra in vacanta, distractie placuta si hodina buna, eu stiu ca voi avea parte de amandoua!
Joanne & Co
lixandru
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Vin Apr 15, 2005 9:41 pm

salutare!!!! sunt atat de ocupata cu serviciul meu, incat ajung noaptea acasa, si numai de intrat pe net nu-mi arde. acum am gasit 5 min libere, si am intrat pe site. :). concertul de la Iasi e in aer liber, sau unde? si cine mai canta?ma intereseaza daca vin si cei de la Bere Gratis.hai ca va las, ca am un somn!!!!!!!!!! numai bine!!!!
ursuletroz
Junior Member

Mesajde camitza1 » Dum Apr 17, 2005 3:34 pm

Toate concertele din cadrul caravanei se tin in aer liber. Cine mai canta nu stiu, dar Bere Gratis nu, pentru ca am si programul lor. Ei au concert cu caravana pe 14 mai, la Bacau, impreuna cu cei de la Parlament. Sorry.
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Lun Apr 25, 2005 11:57 am

Neatza! Nu am mai scris de ceva vreme deoarece am avut un eveniment trist in familie. Acu am revenit pe baricade. Program:
PROCONSUL
miercuri 27.04: PLOIESTI - caravana National FM
sambata 07.05: GALATI - caravana National FM
duminica 08.05: SATU MARE - ora 22.00
sambata 21.05: IASI - caravana National FM
Pe 28 aprilie sunt premiile MTV si vor canta o singura piesa. Nu uitati sa mai votati pt site-ul proconsul la http://www.mtv.ro.
Pe 16 mai va fi concertul "balade. pentru tine" la Teatrul National. Si cam atat deocamdata.

P.S. De gandit: "conduita, seriozitatea, disciplina, o atitudine pozitiva si relaxata, precum si repere muzicale reale sunt esentiale pentru a reusi in aceasta bransa" Florin
camitza1
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Mie Apr 27, 2005 10:24 pm

Sal la toti!!!! Imi pare rau camitza pentru evenimentul tragic prin care ai trecut!!!! Sper ca acum esti mai bine!!!! in alta ordine de idei, si eu i-am vazut pe baieti in concertul de azi de la Ploiesti. Au cantat cam 45 de min(mai mult piese mai vechi; de pe ultimul album a fost "Altceva"si "Te visez", daca tin bine minte; logic ca piesa "CERUL" nu a putut sa lipseasca!!!!!!!:) ).Singura problema erau momentele in care se baga publicitate, fix peste piesele baietilor. Inteligenti oamenii astia cu publicitatea lor!!!!!!!!!!!!!Cand au inceput sa cante "Cerul" stateam si ma rugam:"Doamne, Doamne, sa nu dea astia publicitate, sa nu dea publicitate!!!!!":D. Si nu au dat!!:) una peste alta, am si eu o mare dorinta:vreau sa stiu de unde pot sa fac rost de un concert PROCONSUL(pe video, sau dvd, sau sub orice alta forma video), sau de videoclipuri de ale lor. In retea la mine nu gasesc nimic, in afara de videoclipul "Altceva":(. Stiu ca au avut acum 4 ani, cred, ca un concert unde au cantat piesa "Cerul" alaturi de Marcel Pavel(sper din tot sufletul sa nu gresesc!!!), si ca s-au pus in vanzare atunci casete video cu respectivul concert, numai ca eu nu am facut rost de ea atunci. Poate sa ma ajute cineva???? Va rog muuuuuult!!!!!!:) Va pup pe toti si va doresc Sarbatori fericite!!!!!!!
ursuletroz
Junior Member

Mesajde camitza1 » Joi Apr 28, 2005 10:28 am

I-am vazut si eu la Ploiesti. Mi s-a facut mai tare dor de ei. Azi sunt premiile Romanian Music Awards 2005. Pe site-ul MTV zice asa: RMA 2005 PRESHOW - JOI 28 APRILIE @ 19:00; RMA 2005 MAINSHOW - JOI 28 APRILIE @ 20:00. Cum va spuneam, Proconsul va canta o singura piesa. Sa speram ca site-ul lor va fi cel ales dintre cele nominalizate. Pe undeva, avem si noi o contributie acolo prin acest forum care exista prin noi.
Ursuletroz, despre ce ai scris tu am sa ma interesez si am sa te anunt cand stiu ceva precis. Hai pa!
camitza1
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Joi Apr 28, 2005 10:38 pm

tocmai au terminat de cantat la MTV!!!! super, au fost la super inaltime, ca de fiecare data!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=D> concertul dp 16 il vom vedea pe la tv cei care nu suntem din bucuresti??? sau pe net???
ursuletroz
Junior Member

Mesajde camitza1 » Vin Apr 29, 2005 10:17 am

Da...dar la site a castigat balanaca ~( Cat despre concertul din 16 am sa sap sa vad. Probabil tvr1 sau tvr2 vor inregistra concertul. dar am sa ma interesez si iti spun cu siguranta.
P.S. Dupa show MTV, Bodo a fost la Realitatea TV si a participat la teleton, unde s-au strans bani pt sinistrati.
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Joi Mai 05, 2005 1:34 pm

Hristos a Inviat! Am aparut si eu intre doua reprize de munca. Lipseste o colega si nu-mi vad capul de treburi. So, sambata am reusit sa ascult tophit europaFM. "Altceva" era pe locul 4, dupa ce, cu o saptamana inainte fusese pe prima pozitie! Concerte, din cate stiu, vor fi sambata la Cluj iar duminica la Satu Mare, ambele de la ora 22.
camitza1
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Joi Mai 05, 2005 9:56 pm

Adevarat a inviat!:) Baietii nu canta la Festivalul Berii la Iasi, nu???:( si concertul de pe 21 unde si la ce ora va fi?merci fain!!! te pup!!
ursuletroz
Junior Member

Mesajde camitza1 » Dum Mai 08, 2005 4:59 pm

De Iasi nu stiu decat de cel din 21. Unde si ora, habarnam. Stiu doar ca merg cu Caravana National FM ceea ce inseamna ca va fi undeva in aer liber. Sigur o sa apara la voi, in presa programul.
Ieri am ascultat iar tophitEuropaFM. "Altceva" era pe locul 7. Am cam lasat-o pe tanjeala, se pare, cu votarea.
Luni 16.05: BUCURESTI, Teatrul National, Sala Mare, ora 19.30!!
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mar Mai 10, 2005 12:00 pm

Azi, Proconsul la Teo (PROTV)!!!!!!!!
camitza1
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Mar Mai 10, 2005 10:15 pm

mda:( asa-mi trebuie daca nu am intrat pe site in cursul zilei, i-am prins exact la final, cand au terminat de cantat:D. cum fu?despre ce au vb? despre concertul dp 16, nu??imi vine sa-mi dau pumni:((
ursuletroz
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mie Mai 11, 2005 10:33 am

Vorbi Bodo. De pescuit. Si e bazat omu. Ne-a aratat si o poza cu el si cu un crap pe care l-a prins si care avea 16 kg. Dar e adeptul pescuitului catch&release, adica ii prinde si le da drumul. A-) Pe ceilalti baietzi nici nu i-a aratat. Doar la cantare, la "Altceva", unde am apucat un pic sa vad si cum arata Florin cu ochelari. Si pe Carmen am vazut-o o secunda, sotia lui Dragos. A fost ziua ei, "La multi ani, Carmen!" Aaaa, si am vazut cum arata biletul de concert, cel de luni, de la Teatrul National. Suuuper mishto! Profi! Cam asta a fost.
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Vin Mai 13, 2005 11:34 am

Au fost azi la Marutza, la Tonomatul DP2. Nu am stiut din timp, eu ma uit de fiecare data si am banuit ca inainte de concertul de luni vor fi invitati. De altfel, am inteles ca sambata vor fi prezenti in emisiunea Andreei Marin (daca nu se schimba ceva) iar duminica, in emisiunea Mihaelei Radulescu, "Duminica in familie", care incepe pe Antena1 de la ora 15:00. La Tonomat au fost difuzate videoclipurile de la "Alteceva" si "Despre tine". Au avut multe telefoane in direct si multe mesaje. Au dat casete cu "5" si tricouri de turneu, alea negre.
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Dum Mai 15, 2005 3:56 pm

"Duminica in familie" a inceput chiar cu ei. Au cantat "Te visez" si au pomenit de concertul de maine, de la Teatrul National.
camitza1
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Lun Mai 16, 2005 10:33 pm

da, i-am vazut la Mihaela.la cat incep ei sa cante pe 21 la Iasi, si unde e concertul?cine mai vine?
ursuletroz
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Vin Mai 20, 2005 3:19 pm

am aflat azi raspunsul la intrebarea de mai sus.de abia astept sa-i vad, sa-i imbratisez!!!!!!!!!!!!!mult a fost, foarte putin mai este:D.
ursuletroz
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Dum Mai 22, 2005 5:25 pm

salutare, salutare!!!!!!!!!!!!!!!!uite ca a trecut si ziua cea mare, ziua in care Iasul s-a bucurat de un concert Proconsul.Nu am cuvinte sa va povestesc ce atmosfera a fost;cred ca mai bine i-as lasa pe baieti sa spuna impresiile.trecand peste faptul ca concertul a inceput mult mai tarziu decat scria pe afis si decat s-a spus la tv,trecand pste nerabdarea mea de a -i auzi cat mai repede cantand, pot sa va zic ca au fost ultimii( intai a cantat Giulia, Directia5), si ca au fost bisati.au cantat o ora, la un moment dat imi pierdusem vocea de atata cantat cu ei:D.si mi-a placut ca am observat ca si cei 3 prezentatori de la National FM, care la Proconsul au stat si ei intr-o parte a scenei, dansau si cantau cu ei.auziti??b-( eu de ce va povestesc toate astea, k doar v-ati uitat la concert la televizor, nu?????:)). de fiecare data cand vin baietii in Iasi intru intr-o stare de agitatie, de veselie, iar dupa ce se termina concertul, o saptamana de zile tot ma intreb:"chiar au fost aici?nu pot sa cred!!":).e o stare pe care numai voi puteti sa o intelegeti!Vreau sa le multumesc din suflet celor de la National Fm ca au avut inspiratia de a-i lua pe cei de la PROCONSUL in acest turneu al lor cu caravana!!!!Iar baietilor le multumesc ca exista!!!!!!!aaaaa, sunetistul de la Voltaj, care era si el p-acolo, e un tip super de gasca:)!!:) va las acum, ca am de facut niste proiecte pentru scoala:D. va pup!!!!
ursuletroz
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mar Mai 24, 2005 2:12 pm

Concerte Proconsul anuntate de In Your Mind:
27.05 - Cluj Napoca - corporate party
28.05 - Cluj Napoca - corporate party
1.06 - Cluj NApoca - caravana National FM
5.06 - Bucuresti - Bucuresti, Festivalul TUBORG - ora 17.00
8.06 - Constanta - caravana National FM
11.06 - Pitesti - corporate party
camitza1
Junior Member