noutati/curiozitati
Erata mare!
27.05 - Cluj Napoca - corporate party
28.05 - Cluj Napoca - corporate party
1.06 - Cluj NApoca - caravana National FM
5.06 - Bucuresti - Bucuresti, Festivalul TUBORG - ora 17.00
8.06 - Constanta - caravana National FM
11.06 - Pitesti - corporate party[/QUOTE]
Draga d-na ziarista Camitza:). Sa rectificam cateva informatii asternute de d-voastra. Tin sa rectific pt clujeni. Proconsul nu va merge la "corporate party", deoarece clientul a anulat petrecerea si vor fi pe data de 28 mai, nu stiu sigur, dar, probabil vor fi canta la festivalul de bere "URSUS", nu mizez, n-am primit confirmare. Sansele banuiesc sunt destul de majore, pt ca "URSUS" e printre evenimentele de mare amploare ce se desfasoara la Cluj, alaturi de FESTIVALUL INTERNATIONAL DE FILM TRANSILVANIA ce va incepe din 27, dar nu vad o tangenta cu acest eveniment. Deci pe clujeni ii astepti in fata platoului "Salii Sporturilor", am sa dau o confirmare unde mai exact.
In rest, de Ziua Copilului vor fi la Cluj cu caravana National Fm, banuiesc ca va fi si Directia 5.
Multumesc!
Informatia se verifica din 3 surse ;-) (daca exista acele 3 surse)
28.05 - Cluj Napoca - corporate party
1.06 - Cluj NApoca - caravana National FM
5.06 - Bucuresti - Bucuresti, Festivalul TUBORG - ora 17.00
8.06 - Constanta - caravana National FM
11.06 - Pitesti - corporate party[/QUOTE]
Draga d-na ziarista Camitza:). Sa rectificam cateva informatii asternute de d-voastra. Tin sa rectific pt clujeni. Proconsul nu va merge la "corporate party", deoarece clientul a anulat petrecerea si vor fi pe data de 28 mai, nu stiu sigur, dar, probabil vor fi canta la festivalul de bere "URSUS", nu mizez, n-am primit confirmare. Sansele banuiesc sunt destul de majore, pt ca "URSUS" e printre evenimentele de mare amploare ce se desfasoara la Cluj, alaturi de FESTIVALUL INTERNATIONAL DE FILM TRANSILVANIA ce va incepe din 27, dar nu vad o tangenta cu acest eveniment. Deci pe clujeni ii astepti in fata platoului "Salii Sporturilor", am sa dau o confirmare unde mai exact.
In rest, de Ziua Copilului vor fi la Cluj cu caravana National Fm, banuiesc ca va fi si Directia 5.
Multumesc!
Informatia se verifica din 3 surse ;-) (daca exista acele 3 surse)
- Gigi0517
Bravo Gigicule!! Tu canti, tu descanti. Dragutzule, la primul anunt am precizat sursa. Dupa care am facut referire la programul de pe site, care face rectificarile de rigoare, puse cu manutza lor chiar de baieti. Iar daca tu stii si alte amanunte, de la tine de pe tarla, foarte bine: scrie, ca asa e frumos si colegial. Hai pa!
-
camitza1 - Junior Member
Multumesc Camitza! Esti f.grijulie, sa nu-ti scape cumva "dreptul la replica"
Inca o precizare draga colega. Rectificarile se fac tarziu in comunicate sau pe site, dupa cum ai observat, banuiesc (:l sau nu? Easterul a trecut de ceva timp si tot a ramas urarea:)).
E bine sa fie cineva care e mai atent uneori, desi vad ca sunt atentionat de "colega Totviva" la eratele ortografice care imi scapa, tu cu pozele, mai mai..voi nu va dati batute?:u

Inca o precizare draga colega. Rectificarile se fac tarziu in comunicate sau pe site, dupa cum ai observat, banuiesc (:l sau nu? Easterul a trecut de ceva timp si tot a ramas urarea:)).
E bine sa fie cineva care e mai atent uneori, desi vad ca sunt atentionat de "colega Totviva" la eratele ortografice care imi scapa, tu cu pozele, mai mai..voi nu va dati batute?:u

- Gigi0517
conform mailului primit azi de la In Your Mind - On Tour , Duminica, 10 iulie, Proconsul va canta la Oradea in cadrul Festivalului Berii Burger, ora 21. In cadrul aceluiasi festival vor canta in Bucuresti, in 17 iulie, de la aceeasi ora. Have a nice day!
-
camitza1 - Junior Member
Am obtinut pentru voi lista urmatorelor concerte
16.07 - sibiu
17.07 - BURGER BUCURESTI
22.07 – RING Costinesti
23.07 – BIBI Vama
24.07 – MEGALOS
26.07 – ORIENT Mamaia
27.07 – CIREASA Neptun
28.07 – DISCO TINERETULUI Costinesti
29.07 – RING Costinesti
30.07 - FLAMINGO Neptun-Olimp
31.07 – CUPIDON Saturn
02.08 – RING Costinesti
03.08 – CENTRAL Mamaia
05.08 – BIBI Vama
06.08 – MEGALOS
07.08 – MEDITERANEO Mamaia
08.08 – DISCO TINERETULUI Costinesti
09.08 – CARUL CU SCOICI Venus
10.08 – CENTRAL Mamaia
11.08 – CUPIDON Saturn
12.08 – CIREASA Neptun
_______
12.08 – Tuborg (la mare)
13.08 – Jimbolia Zilele orasului
15.08 – Lugoj Zilele orasului
E de mers in vacantza la mareeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

16.07 - sibiu
17.07 - BURGER BUCURESTI
22.07 – RING Costinesti
23.07 – BIBI Vama
24.07 – MEGALOS
26.07 – ORIENT Mamaia
27.07 – CIREASA Neptun
28.07 – DISCO TINERETULUI Costinesti
29.07 – RING Costinesti
30.07 - FLAMINGO Neptun-Olimp
31.07 – CUPIDON Saturn
02.08 – RING Costinesti
03.08 – CENTRAL Mamaia
05.08 – BIBI Vama
06.08 – MEGALOS
07.08 – MEDITERANEO Mamaia
08.08 – DISCO TINERETULUI Costinesti
09.08 – CARUL CU SCOICI Venus
10.08 – CENTRAL Mamaia
11.08 – CUPIDON Saturn
12.08 – CIREASA Neptun
_______
12.08 – Tuborg (la mare)
13.08 – Jimbolia Zilele orasului
15.08 – Lugoj Zilele orasului
E de mers in vacantza la mareeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

-
camitza1 - Junior Member
buna! Camitza, da-mi si mie te roooooog muuuult de tot un id de mess, sau adresa ta de mail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! merci!!!!!
-
ursuletroz - Junior Member
ursuletroz scrie:buna! Camitza, da-mi si mie te roooooog muuuult de tot un id de mess, sau adresa ta de mail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! merci!!!!!
buna Ursuletroz, Camitza este in concediu. Acasa nu are net. Revine in data de 8.
O zi placuta va doresc, plina cu soare.

-
micaela - Junior Member
O stire proaspata. Concerte Proconsul anuntate de In Your Mind:
14.08. - Proconsul - Alba Iulia - ora 21.00
15.08. - Proconsul - Lugoj - ora 21.00
19.08. - Proconsul - Otopeni - ora 21.00
21.08. - Proconsul - Alba Iulia, Festivalul Berii Burger - ora 20.00.
Multa distractie pentru cei care au norocul sa mearga la concerte.
14.08. - Proconsul - Alba Iulia - ora 21.00
15.08. - Proconsul - Lugoj - ora 21.00
19.08. - Proconsul - Otopeni - ora 21.00
21.08. - Proconsul - Alba Iulia, Festivalul Berii Burger - ora 20.00.
Multa distractie pentru cei care au norocul sa mearga la concerte.
-
micaela - Junior Member
saluuut! m-am inregistrat si eu acum si sunt super happy!!!!! si poate ma ajutati si p mine cu ceva.. a scris micaela despre un concert la otopeni pe 19... poate ma lamureste si p mine cineva unde este mai exact va roooog!!!!! eu tocmai i-am vazut p baietii in concert saptamana trecuta la mare in mamaia si au fost super!!!!!(ca de obicei)
va puuup p toti si abia astept sa mai vb cu voi!!!

-
popik - Junior Member
Hello popik! Bine ai venit pe forum. Mai multe nu stie nici Mihaela, te asigur, pentru ca are programul din lista IN Your Mind si ei au scris doar atat. Dar daca aflu ceva mai mult am sa scriu. Ma bucur ca ai reusit sa vezi macar un concert din multele de la mare. Suntem mai multi care suntem tristi ca nu am reusit sa ajungem in partea aceea de tzara. Poate ne mai povestesti cum a fost. Te mai asteptam.
-
camitza1 - Junior Member
cand am ajuns la mare in prima seara am iesit cu doua prietene sa ne plimbam p faleza in mamaia. am aflat de concert si ne-am dus repede langa scena. atmosfera a fost incendiara!!!! toata lumea canta impreuna cu trupa frumoasele melodii!!!la melodia "cerul" sute de maini s-au ridicat spre cer iar ochii oamenilor sclipeau de emotie!!!! melodia " te visez" a fost preferata publicului din acea seara! oricum ne-am simtit atat de bine incat restul oamenilor au disparut si muzica era tot ce conta!!!! a fost un concert p care nu il voi uita niciodata! din pacate nu am avut aparatul de fotografiat pt ca mi-l furasera p plaja in acea dimineata....insa cel mai frumos moment din seara aia, pt noi, a fost cand ne-am dus in spatele scenei si l-am pupat p florin!!!(cu acordul frumoasei lui sotii
a fost extraordinar sa fim atat de aproape de un membru al formatiei! abia asteptam concertul de la otopeni...poate ne vedem acolo 

-
popik - Junior Member
deci gata!!!! deja sunt disperata! mai sunt 3 zile pana la concertul de la otopeni si eu habar n-am unde e!!!!!!!!!!! moooor!!! ajutoooor!!! trebuie sa fiu acolo si nu pot sa aflu unde e!!! am cautat pe net informatii dar n-am gasit nimik!
cine ma ajuta si p mine???:(

-
popik - Junior Member
buna!scuze ca nu prea mai scriu, asta nu inseamna ca nu intru pe site de macar 7 ori pe zi:), dar luni am licenta si sunt cam..agitata:D. am o mare nelamurire, si te rog camitza sa ma ajuti: vreau sa stiu daca baietii mai vin la Iasi anul asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asta-i tot:). merci mult!!!
-
Salut ursuletzule si BAFTA la licenta!! Inca nu se stie de ceva concert la Iasi dar mai e din anul asta, nu s-a terminat. Avand in vedere ca au avut zeci de concerte pe Litoral si dupa, isi vor lua o scurta vacanta in perioada 4 - 14 septembrie.
popik, nu se stie exact unde se tine concertul, cel mai probabil la casa de cultura. imi pare rau, dar mai mult nu am putut afla de la Florin, pe care am reusit sa-l prind la telefon. Era in Timisoara, cu dulcica lui sotie, care are deja 4 luni de cand e gravidutza. Sa fie intr-un ceas bun! Micuta/micutul se va naste in zodia Varsator. Frumoasa zodie!
Ok, cam asta ar fi. Haida pa, dragilor!
popik, nu se stie exact unde se tine concertul, cel mai probabil la casa de cultura. imi pare rau, dar mai mult nu am putut afla de la Florin, pe care am reusit sa-l prind la telefon. Era in Timisoara, cu dulcica lui sotie, care are deja 4 luni de cand e gravidutza. Sa fie intr-un ceas bun! Micuta/micutul se va naste in zodia Varsator. Frumoasa zodie!

Ok, cam asta ar fi. Haida pa, dragilor!
-
camitza1 - Junior Member
si eu merci pt informatie si pt urare:). am niste emotii!!!!!!!!!!!!!!!:D va las, ma duc sa mai inv. un weekend placut!!!
-
tocmai am aflat k astaseara trebuie sa ajung urgent la constanta si s-au spulberat de tot visele k ma duc la concert diseara....dar, camitza, mi-ai luminat ziua cand am citit de bucuresti party pe 26.08!!! sunt happy!! va puup dulce!!
-
popik - Junior Member
Bine ai venit, Cristyna! Eu tocmai am primit lista cu cei care participa la Mamaia, la Slagare, si se numara si baietii nostri, cu "Altceva"( restul participantilor nu merita sa fie mentionati;dar daca am timp maine, dupa proba orala de la licenta, vi-i scriu, sa aveti o idee). Eu imi doresc, logic, ca ei sa se afle pe primul loc!!!!!!:) Gata, ma duc sa-mi fac speechul pt maine. Va pup!
-
Salut fetele. Bine ai venit Cristyna!! Ma bucur ca e de folos ceea ce scriem noi pe forum. Si daca asa ne facem noi prieteni, si mai bine.
Cat despre festivalul de la Mamaia, incepe maine: 25 august- Sectiunea Interpretare, 26 august - Sectiunea Creatie, 27 august - Sectiunea Slagare, iar Gala Laureatilor - 28 august. Amanunte gasiti la http://www.festivalul-mamaia.ro
ursuletroz, ar fi frumos ce zici tu. Dar e o lista acolo...
Cat despre festivalul de la Mamaia, incepe maine: 25 august- Sectiunea Interpretare, 26 august - Sectiunea Creatie, 27 august - Sectiunea Slagare, iar Gala Laureatilor - 28 august. Amanunte gasiti la http://www.festivalul-mamaia.ro
ursuletroz, ar fi frumos ce zici tu. Dar e o lista acolo...
-
camitza1 - Junior Member