Balade. Pentru Tine
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2

-
ursuletroz - Junior Member
Buna...vreu si eu sa intreb,daca stie cuneva,cand vine Proconsul la Cluj?Vin cumva pe 28 mai?va rog sa-mi raspunda cineva...as soon as possible..
undefinedundefined(SIZE=3)xxx(/SIZE)[/SIZE]
- Ccristinne82
- Junior Member
si sper sa nu va suparati pe mine,ca e la subiect mesajul meu...e vorba de concert la Cluj...as vrea tare mult sa-i vad aici pe baieti...
- Ccristinne82
- Junior Member
Vor fi la Cluj pe 1 iunie, cu caravana National FM, iar apoi in 17 iunie, dar atunci inca nu stiu unde vor canta.
Urmatoarele concerte sunt: azi - Sibiu (fest de teatru); 28.05 - Aiud; 29.05 - Blaj; 1.06 - Cluj (caravana Natioanl FM); 2.06 - Oradea (Colosseum, ora 21); 3.06 - Alba Iulia (club); 4.06 - Bucuresti (club Pirania); 5.06 - Bucuresti (Tuborg). Alte amanunte mai vedem pe traseu. Va tzuc!
Urmatoarele concerte sunt: azi - Sibiu (fest de teatru); 28.05 - Aiud; 29.05 - Blaj; 1.06 - Cluj (caravana Natioanl FM); 2.06 - Oradea (Colosseum, ora 21); 3.06 - Alba Iulia (club); 4.06 - Bucuresti (club Pirania); 5.06 - Bucuresti (Tuborg). Alte amanunte mai vedem pe traseu. Va tzuc!
-
camitza1 - Junior Member
mersi mult de informatii camitza...apreciez mult ca mi-ai scris.Ne mai vedem pe Forum.Thanks ...Pa,pa
- Ccristinne82
- Junior Member
ursuletroz scrie::D ma scuzi domnule gigi, dar imi spui si mie despre ce e vb in mesajul de mai sus pe care mi l-ai "dedicat"? ce nu trebuie sa aiba neaprat legatura cu Proconsul pe acest site???refresh my memory, will you?
Draga stimabila Ursoaica, pardon Ursuletroz :yD.
Este vb cand am postat pozele si am discutat despre un alt subiect decat Proconsul. De aceea "te-am tras" de ureche, promit, data viitoare te pup ca sa nu te mai bosumfli atat, bine? [-(
Si dumneata "mi-ai suflat" in ureche incat mi s-au incins neuronii ~P despre "nu acesta era subiectul" pe forum. Despre poze, si ai venit tu cu un piept asemeni curcanului si ai postat poze cu formatia..Capish, my lady?
- Gigi0517
totviva scrie:Pai..o sa incerc sa ma conformez.
sorry pt offtopic.
Draga Totviva, nuu ma ofticesc asa repede, poate precum you have impression

Pt Camitza.de fapt pt toate..Mai mai, fetelor, v-ati luat-o in cap..fac fata la 4,5 cate sunteti. No problem [-( . Lasati-ma sa respir usor. Parca voi ati fi d-rele profesoare pe cand eram si eu in scoala, care atrageau atentia deseori. ;-) .Poate, probabil le eram simpatic. Mai Camitza, draga, ti se pare ca is eu narcisist mai mult decat tine. I don't think so.

Ma bucur ca ai iesit si tu din rutina cotidiana. Ai nevoie, data viitoare ia-ma si pe mine ;-)
Bun, dragele mele. Sper ca nu mai imi dati in "cap" cu replici a la mujeres cultivatos like you, ok? Thank you four your understanding and love who care for me( daca am scris bine, cu engleza stau mai prost, deja si o vad pe Viva, pernite de caspunele ca imi face o "retusare" scurta. Fi si tu mai "dolce farmiente" in corectari. Take care girls..Hi..hi..hi acum v-am administrat calmante la toate. Yes...

- Gigi0517
PT D-L GIGI!!!!!! mda, n-am c zice...crezi ca ai rezolvat-o, nu? ma rog... eu zic ca e cazul sa incetam cu discutiile de genul asta, cel putin pe acest site. si, DA, cu engleza nu le ai:D.parca era mai linistita si relaxanta atmosfera pe aici, pana au aparut discutiile astea. si, asa... pentru informatia ta...numele meu este Raluca;ursuletroz este doar id-ul d mess si cel cu care m-am logat aici.si ti-as multumi daca ai avea ceva mai mult respect, ok???
-
ursuletroz - Junior Member
Avertisment
Ok, sunt fata de treaba si nu va rad raspunsurile. Dar cine mai posteaza aici fara sa fie la subiect il taxez, adica sterg. Mutati povestile la "Buna Dimineata".
-
camitza1 - Junior Member
Despre TIFF si Annie Giradot
Buna dragii mei!
Iata-ma si pe mine la net dupa o saptamana plina de evenimente si stres as putea zice. S-a teriminat si Festivalul de Film International din Transilvania sambata cu editia a 4-a. Imi cer scuze daca voi povesti f. succint despre acest eveniment. Stiu ca sunteti obisnuiti numai despre Proconsul sa discutati pe acest forum, dar nu stiu, eu interpretez acest forum ca un cerc de prieteni in care se pot dezbate mai multe subiecte pe teme diferite.Te saturi sincer sa vezi stereotipie. Sincer, eu simt sa vb despre TIFF pentru ca mi se pare un eveniment de mare amploare si multi dintre voi, poate chiar nici unul, n-ati avut ocazia sa luati parte la el, care iti "injecteaza" o experienta minunata, care isi lasa amprenta incat iti ofera imboldul sa participi la fiecare editie. Pentru mine a fost al doilea an in care particip, si anul trecut a fost mai reusit, as putea spune. Bineinteles, bugetul alocat a fost mai mare, anul acesta doar 500.000 de euro si s-a vazut. Filme acceptabile, unele chiar de controversa ( 9 songs), The Cell, Ring Two, O noapte minunata in Split si multe altele. Deschiderea a avut loc cu filmul "Oldboy" in 27, urmata de o receptie la un hotel de 4 stele. Mai mai sa fie, ca tare bengos a fost hotelul de 4 stele. Acolo, normal asa ca intre oameni, am stat de vb intre ziaristi, regizori, producatori, stuff si nu neaparat pers. oficiale. Tot filme zilnic si petreceri, mai ales in Diesel, dar anul acesta au tratat presa destul de prost in analogie cu anul precedent. Un film care toata lumea il lauda, vai de mine, direct de la Cannes " Moartea d-lui Lazarescu" direct la Cluj. Sincer n-am fost la proiectie pt ca filmele interne dupa parerea mea, majoritatea sunt de proasta calitate. Ca sa vedeti la festivitatea de premiere acest film a luat 4 premii firar sa fie, bine ca n-a luat Trofeul Transilvania ca si imi dadeam in cap direct. "4" si "Whisky" au luat acest premiu. Interesant si cred ca in premiera, 2 filme sa castige acest premiu. Probabil se dorea impartirea premiului de 4000 de euro. 2000/ castigator tare multi, vai de mine. Imi vine sa zambesc de o perla "suflata din gura" Luminitei Gheorgiu citez: "Moartea d-lui Lazarescu ne aduce bucurii"
. Intr-adevar, ne-a adus bucurie incat toata sala am ras. A omis partea cu "filmul" ca sa se inteleaga. Mai ca sa vezi, dar dupa cum spuneam a incasat 4 premii. Cea mai buna regie, oferit de HBO, cel mai bun film Romanesc, premiul FIPRESCI. Cea ma buna interpretare L. Gheorghiu si D. Fitescu, si premiul publicului obtinut prin vot. La un momendat stai sa te gandesti daca n-a fost "blat", daca a venit de la Cannes cu un premiu, de ce sa nu plece si C.Puiu cu 4 premii. Mi se pare interesant sincer. Votul publicului ma cam indoieste sa fie majoritar pt acest film. Al naibii sa fiu daca nu. Cred ca a fost ceva la mijloc. Anul acesta la Gala Premiilor sala Teatrului National (1000 +/- 100 locuri) nu a fost plina. Cam trei sferturi a fost incapatoare. Putin umor... Multi care au luat premiul, au scos 2 vorbe trase cu clestele. Gheorghe Dinica a luat premiul pt intreaga cariera, asa de fericit incat in clubul Diesel (petrecerea de ramas-bun) s-a "amortit" cu vin si nu stiu mai ce, incat a dat din picioare si a deviat dreapta si stanga. Nu chiar asa cum va imaginati. Surpriza serii care a incantat publicul si mai ales pe mine, a fost invitata de onoare, acrita franceza Annie Girardot, orginara din Franta pt cei care nu stiu. La 74 de ani are o activitate intensa in lumea filmului, de invidiat. Chiar am vazut un film numit "Zizanne", in care a jucat alaturi de Louis de Funes. A mai jucat si alaturi de Gerard Depardieu. Probabil ati auzit de ea. Momentul placut a fost cand s-a terminat ceremonia si am reusit prin amabilitatea managerului ei sa stau de vb cu dansa. Bineinteles prin intermediul acestuia, pt ca franceza mea este f.ruginita, desi am facut 12 ani. I-am spus ca este o onoare pt mine, romani s-o avem alaturi de noi, pt prima oara aflata in Romania. Am vb despre Louis de Funes. Am reusit totusi sa stau cateva minute scurte cu ea. O coincidenta este ca, si anul trecut, tot o actrita de origine franceza a fost invitata : Julie Delphy. Desi ma asteptam la B. Bardot sau Catherine Deneuve. In fine, oricum dansa ramane o celebritate marcanta in lumea cinematografiei. Am primit si o poza cu semnatura ei, evident. Va spun aceste lucruri pt ca multi dintre noi nu avem ocazia sa participam la evenimente marcante si sa intalnim personalitati cu care putem avea deosebita placere sa intreprindem un dialog. M-am simtit "obligat" sa va spun pt ca am simtit sa stiti si voi, sa fiti la curent cu ce s-a intamplat, chiar daca am vb succint si in vag probabil, dar nu doresc sa ocup tot forumul. Am ramas cu amintiri placute, experienta, si sper ca si data viitoare sa particip. In timp ce unii se joaca cu rama in nisip, mai bine participi la asemenea evenimente. Bineinteles daca poti ~). Un Festival marcant pt mine si nu numai. Iti ofera oportunitatea sa intalnesti persoane pe care multi dintre voi nici n-ati auzit or, nu vi s-a oferit oportunitatea sa "parlare" cu ele. Sper ca atunci cand veniti de la serviciu si cititi aceasta anecdota sa va faca o impresie si o imagine buna. Am sa inchei si eu acum dar nu inainte de a spune: Imi cer scuze daca am plictisit pe cineva, eu m-am saturat de acelasi subiect stereotipic afisat pe forum, si sa-mi spuneti daca deranjeaza aceste subiecte abordate. Incerc sa va fac pe unii sa vedeti si o parte frumoasa a vietii, nu tot munca, munca, familie, etc. Sa evadati pt o clipa din rutina cotidiana la care sunteti supusi sa sa va delectati si cu ceva frumos. Tot clisee intalniti. Eu astept parerea voastra si daca v-am plictisit, atunci rostul meu pe acest forum nu-si are rostul. Va insemna ca aparitia mea va fi afisata f.f.rar. Eu nu gasesc asemenea subiecte tot timpul despre pt ce a fost creat acest forum. Nu vreau sa supar pe nimeni. Intodeauna e binevenit "noul". Multumesc pt atentie dragii mei si lectura placuta!
Cu drag! ;r
Iata-ma si pe mine la net dupa o saptamana plina de evenimente si stres as putea zice. S-a teriminat si Festivalul de Film International din Transilvania sambata cu editia a 4-a. Imi cer scuze daca voi povesti f. succint despre acest eveniment. Stiu ca sunteti obisnuiti numai despre Proconsul sa discutati pe acest forum, dar nu stiu, eu interpretez acest forum ca un cerc de prieteni in care se pot dezbate mai multe subiecte pe teme diferite.Te saturi sincer sa vezi stereotipie. Sincer, eu simt sa vb despre TIFF pentru ca mi se pare un eveniment de mare amploare si multi dintre voi, poate chiar nici unul, n-ati avut ocazia sa luati parte la el, care iti "injecteaza" o experienta minunata, care isi lasa amprenta incat iti ofera imboldul sa participi la fiecare editie. Pentru mine a fost al doilea an in care particip, si anul trecut a fost mai reusit, as putea spune. Bineinteles, bugetul alocat a fost mai mare, anul acesta doar 500.000 de euro si s-a vazut. Filme acceptabile, unele chiar de controversa ( 9 songs), The Cell, Ring Two, O noapte minunata in Split si multe altele. Deschiderea a avut loc cu filmul "Oldboy" in 27, urmata de o receptie la un hotel de 4 stele. Mai mai sa fie, ca tare bengos a fost hotelul de 4 stele. Acolo, normal asa ca intre oameni, am stat de vb intre ziaristi, regizori, producatori, stuff si nu neaparat pers. oficiale. Tot filme zilnic si petreceri, mai ales in Diesel, dar anul acesta au tratat presa destul de prost in analogie cu anul precedent. Un film care toata lumea il lauda, vai de mine, direct de la Cannes " Moartea d-lui Lazarescu" direct la Cluj. Sincer n-am fost la proiectie pt ca filmele interne dupa parerea mea, majoritatea sunt de proasta calitate. Ca sa vedeti la festivitatea de premiere acest film a luat 4 premii firar sa fie, bine ca n-a luat Trofeul Transilvania ca si imi dadeam in cap direct. "4" si "Whisky" au luat acest premiu. Interesant si cred ca in premiera, 2 filme sa castige acest premiu. Probabil se dorea impartirea premiului de 4000 de euro. 2000/ castigator tare multi, vai de mine. Imi vine sa zambesc de o perla "suflata din gura" Luminitei Gheorgiu citez: "Moartea d-lui Lazarescu ne aduce bucurii"

Cu drag! ;r
- Gigi0517
salu ..pe mine sincer nu m-ai plictisit...si daca asta ai simtit tu sa spui,foarte bine.Sunt de acord sa ne mai povestim si alte lucruri , pentru ca asa ne cunoastem mai bine si putem deveni prieteni. Acuma...fiecare crede ce vrea...dar am observat ca de cateva zile tot intru pe Forum si nimeni nu mai scrie nik...nici de proconsul si nici de alte subiecte,nu stiu de ce...Probabil ca lumea e ocupata si obsita.De altfel..asa sunt si eu...cu atatea examene cate am mai avut si cu Licenta care ma asteapta...OK...va pup si astept sa vad ce mai scrieti.Aveti grija de voi...Apropo...Gigi,cum a fost Ring two? ca am vazut The Ring...si m-a cam infricosat.Ok...poate povestesti asa in mare,cateva idei...dar sa nu spui finalul,ca poate o sa am si eu ocazia sa-l vad...V-am pupat
- Ccristinne82
- Junior Member
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2