In Concert

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Mesajde Zgubilici » Joi Dec 04, 2003 11:47 am

Ultima oara am vazut dar mai ales auzit Proconsul in End Zone la 4 ani de Proconsul si mai multi de Bodo :). Intr-adevar iese frumos acolo, imi rezerv de pe acum un bilet la urmatorul!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Re: dupa cum zice afisele

Mesajde carina » Sâm Dec 06, 2003 10:24 pm

din pacate nu am reusit nici eu sa ajung.sunt in razboi cu gradele si nurofenul.:( sper ca a fost frumos.
carina
Junior Member

Re: dupa cum zice afisele

Mesajde Layla » Lun Dec 08, 2003 2:26 pm

Initial trimis de Zgubilici
Joi, 4 decembrie in clubul End Zone din Regie [b]"concert extraordinar de sarbatori - Proconsul". Eu din pacate nu voi putea ajunge, dar sa-mi povestiti tot! :) [/B]

Concertul a fost ok. Fara pauza. Solo de bas. Lume putina( 20- 30). Plictisita. Rece. Pana la final au cantat. Dar greu. Tare greu.

Layla
Layla

Mesajde Coralia » Dum Ian 25, 2004 10:33 pm

Imi este tare dor de un concert de club, avand in vedere ca eu l-am ratat pe cel de la End Zone. Mi l-au povestit colegii de birou. Astept cu interes!
Coralia

Mesajde Coralia » Dum Ian 25, 2004 10:36 pm

Povestiti-ne cum a fost la Constanta? A meritat sa cantati acolo primul concert din acest an? Este cineva de la Constanta care sa ne povesteasca cum a fost? Cum e clubu in care ati cantat? Mare? A fost lume? Au cantat? Solo de bas? Distractie?
Coralia

Mesajde Florin » Lun Ian 26, 2004 6:24 pm

Am cantat la clubul Phoenix, unul din preferatele noastre. A fost foarte dragut, pe multi dintre ei ii stiam din vedere de la concertele trecute. Daca a meritat-cu siguranta, asta facem noi, mergem la oameni acasa si le cantam :-)
Florin
Junior Member

Anterior

Înapoi la Proconsul