noutati/curiozitati

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Mesajde camitza1 » Lun Mai 15, 2006 3:54 pm

www.mtv.ro[size=200]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE]
camitza1
Junior Member

Mesajde Ccristinne82 » Joi Mai 25, 2006 12:55 pm

ok...sa stiti ca am votat si eu.Si o sa votez in fiecare zi.Sper sa iasa castigatori la toate categoriile,ca merita...Have a nice day !!
undefinedundefined(SIZE=3)xxx(/SIZE)[/SIZE]
Ccristinne82
Junior Member

Mesajde sin ella » Joi Mai 25, 2006 1:18 pm

Si o sa va bucurati tare daca trupa voastra favorita o sa castige pe nedrept? singurele top-uri care conteaza sunt cele ale albumelor vandute. Acolo pe ce loc e Proconsul?
............................
sin ella

Mesajde cd_girl » Vin Mai 26, 2006 10:10 am

Un album poate fi foarte prost, dar bine vandut!!! Vezi cazul albumelor sau compilatiilor cu manele. Asa ca asta nu ar fi un criteriu.
Albumul "Balade. Pentru tine" e unul foarte, foarte bun.
cd_girl
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Sâm Mai 27, 2006 10:54 pm

sincer...nici nu stiu cum se poate rezolva problema..va aduceti aminte ca baietii au fost la tonomat inainte de turneu...si k in cadrul emisiunii mi-au dat autografe pe cd. ei, am primit tocmai dupa o luna juma cd-ul, care...nu e cel cu autografe....nu mi-a venit sa cred!!!!!!!! am vb cu Iulia, dla Tonomat, care mi-a zis k dupa Paste se rezolva; a urmat operatia lui Stefan...si cd-ul meu cu autografe e la dracu stie unde:( In primul rand ca nu am crezut niciodata ca se poate face o greseala de genul asta, mai ales k Iulia stia cat de mult asteptam cd-ul; in al2lea rand...cel/cea care a primit cd-ul meu, si a vazut k nu era numele lui/ei pe autografe...e un mare nesimtit; putea sa aiba bunul simt sa-l returneze..parerea mea... Intrebarea mea e: cine ma poate ajuta?????? Cu cine sa vb, cine poate lua atitudine intr-un caz tampit k asta???
ursuletroz
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Dum Iun 04, 2006 1:54 pm

:( ce pofta mi s-a facut ieri, la premiile MTV de un concert Proconsul:(( FELICITARI!!!!!!!!!! Nici nu avea cine altcineva sa ia premiul pt CEL MAI BUN LIVE :) Nu inteleg cum la CEL MAI BUN ALBUM a putut sa ia Pavel Stratan, mie nu-mi place absolut deloc individul,ma rog..ma abtin de la alte comentarii...Va pup pe toti, si, k d obicei, ramane aceeasi nelamurire: CAND VIN BAIETII LA IASI??????:(
ursuletroz
Junior Member

Mesajde sin ella » Dum Iun 04, 2006 2:39 pm

Nu inteleg cum la CEL MAI BUN ALBUM a putut sa ia Pavel Stratan,

Poi mah ursuletz, ce te tot miri atat? Tu nu vezi ca premiile astea nu demonstreaza calitatea muzicii, ci numai ca unii fani au votat mai mult decat altii?

Doar nu iti inchipui ca proconsul au castigat pe drept? De fapt, cred ca iti inchipui; cred ca traiesti intr-o lume paralela. Cum iti explici ca o trupa cu o mana de fani (mai putini decat membrii trupei) a castigat un premiu (oricare ar fi el)?

Ca sa nu mai vorbim ce lipsit de etica a fost faptul ca un membru al trupei v-a incurajat aici pe forum (ce patetic, ce jalnic!) sa trisati ca sa se bucure ei de un renume nemeritat. dar mai stii? Poate si ei s-au votat de zor...
sin ella

Mesajde ursuletroz » Dum Iun 04, 2006 9:30 pm

/:) ???Sorry, dar nu sunt de acord cu tine, nu in totalitate. Atata timp cat astea sunt regulile impuse de organizatori, si castigatorii sunt dati de numarul de voturi, si atata timp cat printre nominalizati se afla trupa care-mi place, ma voi supune regulilor, daca vreau neaparat ca preferatii mei sa castige. :)) :)) "Renume nemeritat"???????:)) Ma scuzi, draga mea, dar...:) ( nu ma pot abtine din ras, scuze) tu chiar ai vorbit in cunostinta de cauza, cand ai putut sa postezi ...citatul pe care l-am dat ma sus???? Eu sincer ma indoiesc ca ai idee despre ce vorbesti. Si, am si eu o rugaminte, daca nu iti cer prea mult: arata-mi unde ai vazut cuvantul "TRISARE" in mesajul la care te referi. De unde si pana unde ai inteles tu ca despre TRISARE e vorba aici?? Inteleg ca nu ai nici cea mai mica inclinatie spre tot ce inseamna Proconsul, ceea ce ma face sa intreb ce cauti pe forum. :) E ca si cum m-as apuca eu sa intru pe forum la...Iris, o trupa care chiar nu-mi place, nu ma simt apropiata de muzica care o fac ( imi cer scuze fata de cei care asculta Iris, tot respectul, e o trupa de foarte mare valoare, doar ca..nu mi s-au lipit de suflet), si as scrie numai ca sa ma aflu-n treaba. "Trupa cu o mana de fani"...sa inteleg ca tot la Proconsul te referi, nu? :)) Nu cred ca mai ai varsta la care nu iti poti asuma responsabilitate pt cele afirmate, asa ca ..din pacate pt tine:) am nevoie iar, sa-mi demonstrezi ca Proconsul are o mana de fani. Si DA, zic sa auda toata lumea: am votat de cate ori am putut si am avut timp pt Proconsul, la fiecare din cele 3 categorii la care au fost nominalizati, pt ca MI-AM DORIT CA EI SA CASTIGE. Unde e crima? Tu, in cazul in care ai o trupa de suflet, nu faci la fel? :) Sau tu te rogi seara de seara ca trupa ta sa castige, fara ca tu sa misti un deget, mizand pe faptul ca daca e intr-adevar o trupa de calitate, cum spui in mesajul tau, va castiga de la sine? :) SI, IARTA-MA , DAR PROCONSUL ESTE SI VA FI INTOTDEAUNA O TRUPA DE CALITATE!!!!!! Si nu sunt singura care afirma acest lucru, te sfatuiesc chiar sa vorbesti cu oameni specializati, cu oameni care se pricep mai mult ca mine la muzica si la ce inseamna calitatea in muzica, si fa-mi si mie o statistica a parerilor obtinute.
ursuletroz
Junior Member

Mesajde memetshot » Dum Iun 04, 2006 9:40 pm

asha ca o nautate ar fi sa aud ca proconsulii fac muzica.
in rest...numa da bine si am si io intrebare: "cat era un sms?"
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde ursuletroz » Dum Iun 04, 2006 9:55 pm

Inca ceva:) Nici mie nu prea-mi surade modul in care se acorda la noi premiile MTV, nu stiu cum se dau cele de peste Ocean ( nu ma uit la acele premii pt ca efectiv nu am rabdare sa le urmaresc tot showul, plus ca nu am pe nimeni din afara pe care sa sustin, e o pierdere de timp pt mine:)...Votarea e subiectiva, si, in unele cazuri, nu reflecta cel mai corect rezultat. Altceva ar fi daca castigatorii ar fi alesi si din prisma unor persoane de profil, autorizate mai mult decat noi sa-si dea cu parerea.Dar, cum am zis si mai sus, daca astea sunt regulile, voi face tot ce tine de mine pt ca formatia mea de suflet sa castige. Si pe buna dreptate, baietii meritau sa castige toate cele 3 sectiuni!!!! Iar la cantat live, cum spunea si Dragos in promoul facut pt premii, nu cred ca la ora actuala exista o alta trupa care sa dispuna de "materialul didactic" ( ca sa ma exprim asa) pe care il au baietii, material necesar cantarilor live. Proconsul e o trupa care este extrem de constienta de valoarea ei, de valoarea intregii echipe, fie ca este cea de pe scena, fie ca este cea din spatele scenei; baietii stiu foarte bine ca au multi fani, foarte multi prieteni care ii iubesc si ii sustin in absolut orice situatie, iar un premiu de genul asta intareste afirmatia mea. Va las acum, mai am ceva de lucrat. Ne mai convresam zilele urmatoare. O saptamana frumoasa la toata lumea!!!!
P.S. : Cine se leaga de Proconsul...:) mai bine sa se abtina, daca nu are justificari.
ursuletroz
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Dum Iun 04, 2006 10:02 pm

:)) Fa-ma si tu sa rad:)) dar ce face Proconsul???? Si, dupa umila ta parere, cine face muzica?????
ursuletroz
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Iun 04, 2006 11:54 pm

muzicienii draga ursuletroz, muzicienii fac muzica.
whatever

Mesajde camitza1 » Lun Iun 05, 2006 10:36 am

Dragilor, v-ati mai linistit? Acum, hai sa fim serioshi, ce sens are sa polemizezi numai de dragul de a fi rautacios cand, in fond, nu ai argumente. Ce e evident nu mai trebuie demonstrat. Numai cine e rau intentionat persista in afirmatii fara baza. So, in alta ordine de idei, sambata seara, respectiv duminica dimineatza m-au sunat Bodo si Florin si ne-au multumit, in numele tuturor celor din trupa, pentru faptul ca am fost alaturi de ei si i-am votat. Have a nice day! All of you A-)
camitza1
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Iun 05, 2006 10:48 am

Astfel rezulta si profilul ascultatorului de Proconsul: femeie (cel mult metrosexual, exemplul se cunoaste), uratzica, prostutza, gospodina corecta, neglijata de barbat, dar cu bani de sms-uri. ~p
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Shaki » Lun Iun 05, 2006 11:14 am

proconsul cashtigatori la sectziunea cea mai buna trupa live, in conditziile in care erau nominalizatzi iris, vdv, ba chiar shi nicola, pe care am auzit-o o data live shi are o voce buna, nu puate fi decat o gluma. but again, mtv e o gluma, sh-ink una pruasta... eu zic sa-i lasatzi sa se bucure de premiile lor de carton...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde camitza1 » Lun Iun 05, 2006 12:11 pm

cei enumerati de tine nu au muzicieni de talia celor din proconsul, si nici sunetist de talia lui Bebe. De fapt, majoriatea trupelor nu au sunetist de loc, nu au deci cum sa aiba o coerenta de la o cantare la alta. Acolo nu s-a premiat vocea ci o munca de echipa in care iti trebuie profesionisti si echipament profi. Ei le au.
camitza1
Junior Member

Mesajde kant emir » Lun Iun 05, 2006 12:18 pm

Acolo nu s-a premiat vocea

nu bre, voturile
ci o munca de echipa

aia da (echipa de votantz)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde sin ella » Lun Iun 05, 2006 12:44 pm

camitza, a zis si reprezentantul trupei: castiga echipa cea mai sustinuta de fani (deci nu cea mai buna, nu cea cu sunetist bun, nu cea cu echipament bun).

nu-mi pasa cine castiga (mai ales ca si fanii altor trupe au votat ca si voi), dar nu inteleg de ce va tot amagiti aici ca trupa voastra preferata a castigat pe bune, cand stiti ca nu e asa. in discutia asta nici nu mai conteaza cat de bine canta proconsul. habar n-am cum canta si ce canta si te asigur ca nici nu o sa caut vreodata vreo melodie de-a lor nici de curiozitate. ca protest.

ursuletz, eu n-am nici o trupa de suflet, iar ce ai mai indrugat tu acolo nu merita raspuns.

un lucru e clar: trupele au nevoie de fani "devotati" ca voi. si companiile de telefonie la fel.
sin ella

Mesajde cubu » Lun Iun 05, 2006 1:31 pm

ursuletroz scrie:Iar la cantat live, cum spunea si Dragos in promoul facut pt premii, nu cred ca la ora actuala exista o alta trupa care sa dispuna de "materialul didactic" ( ca sa ma exprim asa) pe care il au baietii, material necesar cantarilor live.

Am si eu o intrebare pentru tine: ai auzit vreodata Zdob si Zdub live?

Sa nu-mi spui ca-s moldoveni si ca tu te-ai referit la trupele romanesti...
indescifrabil
cubu

Mesajde whatever » Lun Iun 05, 2006 6:18 pm

Luna Amara, Coma, Guerillas, Haos si lista poate sa mearga in continuare.

plus evident Zdob si Zdub pe care i-a pomenit cubu un pic mai sus.
whatever

Mesajde carina » Lun Iun 05, 2006 8:44 pm

Dragi forumisti suparati :( sau revoltati sau plictisiti sau enervati
In primul rand,vreau sa spun ca mi s-a intors stomacul pe dos cand am vazut "showul"mtv de sambata seara.Sper din tot sufletul ca baietii de la Proconsul au primit si altceva inafara de trofeul ala nenorocit pt care nu cred ca merita sa faca drumul pana la Cluj.sau doar ca sa apara la tv intr-o transmisie scarboasa si de prost gust.
In al doilea rand,pt cei revoltati de aici si care fac comparatii intre trupe,trebuie spus asa:Proconsul face o muzica comerciala,pop-rock,si o face bine.
o.k,e foare de inteles ca unora nu le place sau ca asculta alte stiluri,insa a da cu pietre in niste oameni care chiar sunt foarte buni muzicieni doar pt ca au ales sa cante intr-un anume stil (care hai sa fim seriosi a fost si este gustat de foarte multa lume si in niciun caz de "o mana de fani"<you know-aparentele inseala>)nu este deloc normal.Nimic pe lume nu e mai simplu si mai simplist decat sa fi anti-ceva ca lautarii dupa ureche,fara un fundament logic.Sunt convinsa ca oricare membru din formatiile enumerate de voi mi-ar da dreptate daca spun ca Proconsul poate canta orice piesa din repertoriul acestora si ca si-ar putea schimba stilul oricand daca ar dori asta...
Deci,eu nu zic ca n-ar trebui sa invatam cu totii sa asimilam ceea ce este cu adevarat nutritiv in muzica dar nu se poate apuca toata tara sa invete notele,gamele,acordurile si tot ce tine de asta,nu-i asa?
Prin urmare....hai sa ne bucuram fiecare asa cum stim de stilul de muzica care ne atinge,ok?Iar pt ca suntem oameni, uneori simtim nevoia sa fim recunoscatori pt anumite momente pe care nu le-am fi trait daca n-am fi cunoscut o anumita piesa sau o anumita trupa etc...iar daca asta inseamna sa votezi de nustiucate ori pe un site,let it be :da: (p.s.n-am votat nici macar o data ,dar m-ati enervat ;k
carina
Junior Member

Mesajde Necko » Lun Iun 05, 2006 9:00 pm

Carina draga, nimeni nu va cere altceva decit sa fiti realisti, sa nu va imbatati cu apa rece. Foarte bine ca va place proconsul, dar asta nu inseamna ca sunt cei mai buni, chiar daca au cistigat. si voi stiti asta. atita tot. doar putina decenta, nimic mai mult.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde carina » Lun Iun 05, 2006 9:11 pm

well,don't worry about me!
sunt mai realista decat mi-as dori
mersi frumos,oricum
carina
Junior Member

concerte

Mesajde camitza1 » Mar Iun 06, 2006 10:36 am

10/06 - Olanesti, party
11/06 - Aiud, concert in aer liber
17/06 - Gherla, zilele orasului
21/06 - Pitesti, concert in aer liber
24/06 - Sibiu, party
25/06 - Cluj, Festivalul berii, concert in aer liber
30/06 - Eforie Nord, party

astept confirmarea si altor concerte
HAVE A NICE DAY!
camitza1
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Mar Iun 06, 2006 10:28 pm

pls, pls, pls, pls, Iasi...sa fie si Iasi p acolo pe undeva, pls!!!!!:( :( :(
ursuletroz
Junior Member

turneu ITALIA

Mesajde camitza1 » Joi Iun 15, 2006 4:57 pm

Asa scrie pe afis:
TOUR ITALIANO NELLA REGIONE VENETO DEL PIU' FAMOSO GRUPPO POP ROCK ROMENO: PROCONSUL

2 iulie ora 19 VICENZA- Piazza dei Signori
3 iulie ora 22 PADOVA - Fiera SUMMER FESTIVAL
4 iulie ora 21 VERONA - Feste d'Estate Castello Montorio
7 iulie ora 21.00 TREVISO piazza dei signori
8 iulie ora 22 VENETIA - Lido Quota Mare
camitza1
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Vin Iun 16, 2006 1:44 pm

oooooooooooooooooooooooooooooooooooffffff:(( :(( :((
ursuletroz
Junior Member

Mesajde camitza1 » Vin Iun 16, 2006 5:46 pm

Plec in concediuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! Trei saptamani bantui prin tzara! O sa incerc sa mai intru si pe forum. Oricum, va tzuc pe totzi :*
camitza1
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Vin Iun 16, 2006 8:44 pm

:) Concediu placut Camitza, sa te relaxezi mult, sa ai parte de un concediu cum iti doresti!!!! te astept cu vesti bne si pt Iasi, cand te intorci:D Bye!
ursuletroz
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mie Iul 12, 2006 4:43 pm

Am revenit!!! Bine v-am regasit! Merci de urari, chiar a fost frumos si am prins o calduraaaa ca nu scapai numai cu.. :bere
A revenit si Proconsul din Italia. Au fost, dupa cum stiti deja, in Vicenza, Padova, Verona, Treviso si Venetia. A fost frumoooos (cum zice Florin ;) ), au cantat si au vizitat. Au dat interviu la Radio Italia I, au aparut articole despre ei in presa, si au aparut si la un post italian de televiziune. Cam asta ar fi in rezumat. Am primit si trei fotografii facute in Italia. Urmatoarele concerte le voi afla cat de curand. Pana atunci, sa fiti sanatosi!
Fişiere ataşate
Italia.jpg
Italia.jpg (207.45 KiB) Vizualizat de 7010 ori
Italia 2.jpg
Italia 2.jpg (207.65 KiB) Vizualizat de 7006 ori
Italia 1.jpg
Italia 1.jpg (222.31 KiB) Vizualizat de 7012 ori
camitza1
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Proconsul