camitza1 scrie:Maine incepe Mamaia. Festivalul va fi transmis pe TVR1 si TVRI. Proconsul intra maine in concursul de creatie cu piesa lui Mihai Alexandru.. ... De la 23.30 va incepe seria de recitaluri din prima seara de festival, inclusiv Proconsul. Enjoy it!
eu inteleg ca da,si concurs si recital
bafta mare Proconsul!
apropo de Calatorul,a fost promovata de un radio din Bucuresti anul trecut dar....atat cred.Daca e sa fiu obiectiva cred ca e putin cam trista piesa si de-aia n-a fost promovata.mie-mi place foarte tare
p.s.da, filme de groaza,am vazut atat de multe ca acu ma fac sa rad mai tare ca orice comedie.Asta nu ti-o spun ca sa faci ca mine,Doamne fereste,pt mine era ok sa stiu ca se poate mai rau.Dar imi si placea,stai linstita.Crazy!Ascult-o pe Camitza,ea stie mai bine
pupici
asta e, de acum s-a dus. dak e si recital Proconsul.....raman fara spatiu pe calculator:)) c faza: am intrat luni la Maruta si cik m-am facut cu un cd Radu ex Ozone...numai k s-a intrerupt legatura, si nici pana azi nu m-au sunat sa-mi ceara adresa la care sa trimita cd-ul...nu k ma omor eu dupa cd cu Radu:), da...ma gandeam: numai eu am bafta asta, sau mai fac asa si cu altii???:)) casc d mor:D va las, ma duc in pat ( sper sa nu-mi treak somnul cum ajung in pat, k d obicei:( ). v-am pupat!!! bye
vreau sa castige ei, macar locul 1 la Creatie
nu ma mai satur d noua piesa. sper sa fie urmatoarea piesa pe care o vor promova, e pur si simplu adorabila:) mie mi s-a parut ca sunetul a fost d.....
a fost varza, k sa vb frumos:) cel putin la tv s-a auzit super naspa, la ce vove superba are Bodo, nici cu volumul sau boxele la maxim nu reusesc sa-l aud cum trebuie:(( iar la "Cerul" mi s-a parut k tobele s-au auzit mai tare decat d obicei, initial am avut senzatia k au schimbat putin orchestratia la piesa:D eu am emotii pt ei...dc nu se poate vota?:D sper k onoratul juriu sa aiba capul pe umeri si sa decida...ceea ce trebuie sa decida, si anume k....."te cuprind in brate cand adormi/te sarut de-atatea ori in somn/nu ma-ntreaba nimeni cum ma simt/si iar ma mint/cat de mult as vrea sa pot uita/chipul tau si amintirea ta/nu ma-ntreaba nimeni cum ma simt/si iar ma mint" 

au,doare!si mai rau, Camitza?Aseara dupa ce-am citit asta am inceput sa-mi imaginez lucruri triste triste si era cat pe ce sa-mi pun si o muzica pe masura da am zis ca mai bine nu....cred ca totusi am uitat calculatorul deschis,damn!Sau nu stiu...
Sunt tare suparata ca nu mi-au iesit planuriel, asta e... Next time! Acum ma grabesc ca am o luuuunga si plicticoasa sedinta. V-am tzucat!