Buna Dimineata

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Prima zapada

Mesajde lixandru » Sâm Noi 20, 2004 11:33 am

QUOTE[...] E prima zapada pe anul asta[...]
Buna Totviva,
Prima zapada, la Oradea a venit doar ca bonus track din partea prietenilor Proconsul:).
La noi chiar e soare si atat de senin ca mi-e greu sa cred ca va fi vijelie! Oricum fata de ieri a scazut temperatura cu vreo 5 grade. Totul e posibil. Stitit voi, meteorologii nu gresesc prognoza , doar ziua in care se aplica;)

Joanne & Co
lixandru
Junior Member

Mesajde camitza1 » Dum Noi 21, 2004 1:44 pm

bonus track a venit pe bune azi! Prima zapada a cazut si la Oradea! Sunt la munca si simt ca incep sa hibernez, nu prea am chef sa fac nimic. O sa imi pun albumul, castile si sigur o sa mearga mai usor. "te visez" a fost ieri pe locul 6. Pa si o saptamana grozava va doresc.
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Joi Noi 25, 2004 12:43 pm

v-ati cumparat albumul? Ce piese v-au placut mai mult? La care dintre ele credeti ca se va face videoclip? Eu as vrea la mai multe... Va pun cateva poze frumoase de turneu :B

Votati la tophit@europafm.ro piesa "te visez". Pana apare urmatoarea de pe albumul "5".
Fişiere ataşate
forum scena Oradea foto233.jpg
forum scena Oradea foto233.jpg (186.87 KiB) Vizualizat de 5860 ori
forum repeteitii foto036.jpg
forum repeteitii foto036.jpg (188.81 KiB) Vizualizat de 5876 ori
forum magie oradea foto237.jpg
forum magie oradea foto237.jpg (186.87 KiB) Vizualizat de 5848 ori
forum lumini oradea foto327.jpg
forum lumini oradea foto327.jpg (188.76 KiB) Vizualizat de 5854 ori
forum CCS Oradea foto011.jpg
forum CCS Oradea foto011.jpg (180.04 KiB) Vizualizat de 5850 ori
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mie Dec 01, 2004 12:49 pm

Hello everyone! Chefuiti de 1 decembrie? Eu sarbatoresc prin munca :mad: Dar mi-am luat tricoul de turneu pe mine, mi-am pus castile si ascult "5", ca sa treaca timpul mai repede si mai placut. Proconsul la ora asta e in drum spre Alba Iulia unde vor canta de Ziua Nationala. Poate vor fi si la tvr. O zi minunata va doresc! :ham:
camitza1
Junior Member

Mesajde lixandru » Mie Dec 01, 2004 1:47 pm

La multi ani Romania!
Sa aveti parte de o zi nationala frumoasa si relaxanta!
Joanne & CO
lixandru
Junior Member

Mesajde totviva » Joi Dec 02, 2004 3:13 pm

Neatza!
Cum ati petrecut ieri? Eu am stat toata ziua cu ochii in televizor (BBC si alte canale de aceeasi natura) deoarece stiri despre Romania au fost:)..si chiar m-am minunat cand printre altele s-a mentionat si ca 1 dec este Ziua Romaniei.:)
Ati ajuns pe la Alba Iulia?
totviva
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Joi Dec 02, 2004 3:27 pm

Eu as fi vrut pe la Alba.. NU ca sa vad "cele mai bune trupe romanesti in concert LIVE " :N ci ptr a arunca un carnat in Nastase .

Parerea mea :silly:

:)
Bafta.
Bortzianu'
Junior Member

de Craciun

Mesajde camitza1 » Mie Dec 15, 2004 12:35 pm

hello everyone! am aflat ca in Piata Universitatii, de Craciun vor fi tot soiul de concerte. Ce ne intereseaza pe noi este concertul din 26 decembrie. In acea duminica vor canta, incepand cu ora 18, Proconsul, Nicola, Vama Veche, Holograf si Voltaj. Nu stiu daca va ramane ordinea anuntata, vedeti voi! Daca mai aflu ceva, va scriu si voua. Nu uitati de TVR 2 in acest weekend!!!
camitza1
Junior Member

De Revelion

Mesajde camitza1 » Mie Dec 15, 2004 3:37 pm

pana acum am aflat ca de Revelion Proconsul va canta la Romexpo, ora 02.45
Restul...mai vedem
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Lun Dec 20, 2004 12:05 pm

v-ati uitat pe Tvr2? Sambata, de la 0:40 a fost making of, turneul de 5 stele. Au fost filmari doar din orasele in care tvr are studiouri ~( . Dar au dat destul de mult de la Cluj, Timisoara, Constanta, Iasi, Bucuresti. Nu piese ci doar povesti, impresii, autografe (pe bikini, pe abdomen :S ), fani. Au fost si doua din trupele de deschidere, Seven si Oranj. A durat doar o jumatate de ora. Poate daca ar fi filmat in toate orasele si ar fi durat macar o ora, s-ar fi vazut mai bine atmosfera de dinainte, la si dupa concert, si caldura si prietenia cu care Proconsul se intalneste cu fanii. Pentru ca acolo pe unde merg, au cate o mica familie, in fiecare oras.
Duminica, de la ora 22 la 23 a fost o ora din concertul din 17 noiembrie, de la Sala Palatului. Ce sa va spun, cei din Bucuresti stiu cum a fost. Un concert de trupa mare si adevarata, care suna teribil de bine, care ridica sala in picioare, pentru ca am mai scris-o si o mai scriu, nu poti sa stai pe scaun la un concert Proconsul. Te ridici in picioare fara sa stii si te trezesti dansand si cantand. A cantat cu ei, cum era de asteptat si Raymond Vancu, un dragutz si un om trup si suflet pentru aceasta trupa. In sala au fost si cele mai mari fane, sotiile, care cantau si dansau. Am regretat din nou ca nu am putut sa merg la concert, de altfel, regret ca nu pot sa merg la orice concert Proconsul, oriunde ar fi el. Daca as castiga la Loterie, toti banii i-as strica bantuind din oras in oras, urmarindu-i ca o umbra, ca sa nu scap nici un concert. De ce? Simplu, nu te poti satura de muzica lor!!! :B

P.S. Daca ati vazut si ati inregistrat, dati de veste, ca eu nu am reusit!
camitza1
Junior Member

Sarbatori Fericite!

Mesajde camitza1 » Joi Dec 23, 2004 2:39 pm

Va doresc un Craciun ca in povesti, sa va aduca Moshul tot ce va doriti, de la lucruri marunte pana la sanatate, iubire multa si pace in suflete. Si nu uitati, in bradut sa puneti si cele 5 stelute Proconsul, ca sa va poarte noroc :ham: Va tzuc pe toti!

P.S. De Craciun, cei de la Proconsul vor petrece alaturi de cei dragi. Nu pentru mult timp insa pentru ca pe 26 Decembrie vor avea concert in fata Teatrului National.
Fişiere ataşate
Moshi de 5 stele.jpg
Moshi de 5 stele.jpg (277.59 KiB) Vizualizat de 5857 ori
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Dum Dec 26, 2004 2:24 pm

Sper ca a fost frumos de Craciun pentru fiecare, si ca ati gasit sub brad ceea ce va doreati. Ieri, la europa fm a fsot tophit pe 2004. "te visez" s-a situat pe locul 6. Un final de an frumos. De videoclip, cand aflu ca e gata si urmaza sa apara la tv va anunt. Pa!
camitza1
Junior Member

Mesajde lixandru » Joi Dec 30, 2004 10:36 am

Buna dimineata!
Dat fiind faptul ca maine seara ii Revelionul si toata lumea se cam tireaza de pe la case, ma grabesc sa va urez sa fiti sanatosi in anul nou ce bate la usa, sa aveti puterea, vointza si norocul sa va indeplinitzi toate dorintele! Imi doresc sa-i revad pe baieti sanatosi si plini de viata ca pana in prezent si sa ne intalnim la anul, adica sambata:) fericiti si optimisti ca ne va fi bine de acu' in colo!
La Multi Ani cu sanatate!
Joanne & Co
lixandru
Junior Member

Mesajde totviva » Joi Dec 30, 2004 12:14 pm

Neatza!!!
V-as canta si eu "La multi ani" , dar cum sunt altii care o fac mult mai bine decat mine..ii las pe ei. :)
Eu..cu uratul :) Sa va fie bine si mai bine! Sa fie muza cu voi!
La multi ani!
totviva
Junior Member

Mesajde camitza1 » Joi Dec 30, 2004 12:36 pm

A fost un an plin de evenimente pentru Proconsul. A fost un an frumos. Sa dea Dumnezeu sa fie cel putin la fel si anul care vine, sa ne gaseasca sanatosi, cu chef de viata, multa inspiratie, multa iubire in suflet si sa ne bucuram de fiecare clipa frumoasa pe care ne-o ofera viata. Si in plus, imi doresc cat mai multi prieteni pe acest forum, nu doar vizitatori; sa povestim multe, sa schimbam impresii, ganduri, si sa ne simtim prieteni. Sa nu fie zi in care sa nu ne intalnim virtual. Pentru ca muzica Proconsul poate uni si naste prietenii. Eu stiu asta cu siguranta.
La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!! :hi:
camitza1
Junior Member

Mesajde Florin » Joi Dec 30, 2004 5:58 pm

La multi ani dragilor, sa dea Dumnezeu sa aveti prieteni asa buni cum ne-am facut noi prin muzica. Sanatate, fericire si intelepciune va dorim, un 2005 excelent!
Florin
Junior Member

me

Mesajde ... » Sâm Ian 01, 2005 6:19 am

am invatat mereu sa cunoastem lucruri pe care probabil
nu am fi avut neapart dreptul sa le cunoastem...asta
fiindca nu stim mereu sa le folosim...scuze,sunt putin
ametita...mult prea putin,din pacate, incat sa nu-mi
dau seama de ceea ce scriu...si sincer sunt de acord
cu ceea ce ai scris.
daca te gadesti mai bine,uneori ca oameni,nici nu
tinem cont de ceea ce invatam,ar fi mult prea
confortabil si usor sa stim ce avem de facut iar apoi
nimic nu se compara cu vasta noastra
experienta...uneori mi-ar fi placut sa pot face din
nou o anumita alegere...si uneori nici nu regret acea
alegere chiasr daca era gresita...asta fiindca am avut
ce invata in cotiunare.si poate este o confruntare si
o discrepanta in ceea ce scriu si spun...dar in
cointinuare totul este un simplu amalgan de informatii
,pe care eoamenii care le simt nu le judeca pe
moment...asta ar insemna sa dfim mult prea rationali
si prea putin
sensibili,iar mie mi se pare mai naturala
sensibilitatea, chiar daca aveam impresia ca suntem
rationali in momente in care doar stupiditatea ne face
sa credem ca ne dorim asta...e important sa simti iar
aici nu poti da gres....asa nu ai regrete ...astef
totul e justificat si in armonie perfecta cu
subconstientul...presupun ca asta cautam...indiferent
daca pasiunea ne incita sau pur si simplu ne "cheama"
sa fceam parte din ea...pana la urma ajungi de unde ai
plecat doar cu o viziune diferita...e placut sa
realizezi greselile pe care le poti indrepta ...e si
mai placut atunci cand sunt percepute identic din
ambele parti...asta ne aduce liniste?sau confort?si
atunci unde mai e iubirea...?fiindca sentimentul in
sine e un paradox pt oameni...si pt sfletul
fiecaruia...
mi-a placut mult ce ai scris,mi-ar fi placut si mai
mult sa fie scris de persoana care mi-as fi dorit sa o
simta in ceea ce ma priveste...dar pana la urma...de
ce atata placere ??? asta nu e fericire...iar
noi,omamenii ar trebui sa cautam fericirea...exista
sau nu pana la urma?...rar dar exista...
...
Junior Member

Mesajde ... » Sâm Ian 01, 2005 6:25 am

daca ai vrea...da-mi te rog o adresa de mail...chiar as vrea sa vb'esc cu tine,asta daca nu esti prea ocupat.id pe yahoo.mess devil_yowl
...
Junior Member

Mesajde ... » Sâm Ian 01, 2005 6:32 am

mesajele de mai sus sunt pentru octavian paler
...
Junior Member

Mesajde camitza1 » Lun Ian 03, 2005 11:55 am

"La multi ani!" si bine v-am gasit in 2005!!! Sper ca v-ati distrat grozav la trecerea dintre ani si ca i-ati avut pe cei dragi langa voi. Asta conteaza cel mai mult! Eu i-am avut. Si in plus, pe la 4:30 dimineata i-am vazut si pe Proconsul la tvr1, in direct de la Romexpo. Au cantat doar trei piese: Te visez, Cerul si Altceva. Dar am considerat ca un pic de tot au fost si ei cu mine de Revelion. Si erau tare veseli si vorbareti (prin spatele lui Bodo ;) ) Cu ocazia asta le doresc o vacanta placuta, odihnitoare, pentru ca o merita si au nevoie. Acu va las ca sunt la munca. Hai pa!

P.S. Daca Octavian Paler citeste aceste randuri, ii multumesc ca domnia sa ne acorda atentie, ca iubeste Proconsul si rupe din timpul atat de pretios pentru a fi putin alaturi de noi. ;-) :yD
camitza1
Junior Member

Mesajde totviva » Lun Ian 03, 2005 12:32 pm

La multi ani!
Tot noi cu noi...ba..chiar cu mai multi daca e si O Paler pe aici. :) altfel decat citat.
totviva
Junior Member

Mesajde camitza1 » Vin Ian 07, 2005 11:56 am

Neatza Ioanelor, Ionilor si mai ales "La multi ani!" Joanne! Sa fii iubita, fericita si sanatoasa, impreuna cu cei dragi.
Eu mi-am adus la munca "10 povesti" si "5", ca sa imi ajunga toata ziua. Hai pa ca de baieti mai povestim dupa vacanta!
camitza1
Junior Member

Mesajde lixandru » Vin Ian 07, 2005 4:50 pm

Sarn'na!
Deci in total asculti vreo cinsprezece ...
Cred ca ascultand 10 povesti si 5 trebuie ca esti in al 9-lea cer!;)
La multi Ani celor ce poarta numele Sf Ioan Botezatorul!
Joanne & Co
lixandru
Junior Member

Mesajde camitza1 » Lun Ian 10, 2005 11:27 am

Buna dimineata tuturor! Frumos inceput de saptamana, in sensul ca e soare, sunt 5 grade afara de parca vine primavara. Noutati nu prea am pentru ca mai au vacanta pana in 14. Din cate am inteles, duminica viitoare Bodo va fi invitat in emisiunea de pe TVR1, Danutz SRL, care incepe la ora 14:15. In rest, e in plan un turneu de cluburi prin marile orase. Cand voi afla exact zilele si cluburile, am sa va anunt. Pana atunci, daca nu l-ati citit, am gasit un interviu care a aparut de Craciun cu Bodo. O saptamana grozava va doresc!
http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=11722
camitza1
Junior Member

Mesajde micaela » Lun Ian 10, 2005 11:41 am

Buna dimineata!
Sunt "activa" .... :D
Vreau sa va doresc tututor un an mai bun, mai plin de muzica baietilor de la Proconsul si nu in ultimul rand La Multi Ani! Cam tardiv... dar abia acum am reusit sa scriu si eu, dupa "lupte seculare".
micaela
Junior Member

Mesajde camitza1 » Lun Ian 10, 2005 11:47 am

Wellcome back! Sa speram ca acum va fi ok. "La multi ani" si tie si un an asa cum iti doresti.
camitza1
Junior Member

Mesajde micaela » Lun Ian 10, 2005 12:07 pm

Iupiiiiiiiiiiiiiiiii,
Abia astept sa-i revad, sa-i ascult si sa cantam impreuna. Camitza, sa ne dai de veste cat mai repede, programul si data in care vor fi la noi, in Oradea. Dar, pana atunci le doresc sa aiba parte de clipe fericite alaturi de cei dragi si de familiile lor.
micaela
Junior Member

Mesajde totviva » Lun Ian 17, 2005 12:14 pm

neatza!
Tocmai ce am primit un mail cu o alta scriere a lui Paler. Cum sunt mai multi impatimati admiratori ai scriitorului pe acest forum :) ... ..iata-l :)

"Paradoxul vremurilor noastre

Paradoxul vremurilor noastre in istorie este ca avem
cladiri mai mari dar suflete mai mici;
autostrazi mai largi dar minti mai inguste.
Cheltuim mai mult dar avem mai putin;
cumparam mai mult dar ne bucuram mai putin.

Avem case mai mari dar familii mai mici,
Avem mai multe accesorii dar mai putin timp;
avem mai multe functii dar mai putina minte,
mai multe cunostinte dar mai putina judecata;
mai multi experti si totusi mai multe probleme,
mai multa medicina dar mai putina sanatate.

Bem prea mult, fumam prea mult,
Cheltuim prea nesabuit,
Radem prea putin,
Conducem prea repede,
Ne enervam prea tare,
Ne culcam prea tarziu, ne sculam prea obositi,
Citim prea putin, ne uitam prea mult la televizor si ne rugam prea rar.

Ne-am multiplicat averile dar ne-am redus valorile.
Vorbim prea mult, iubim prea rar si uram prea des.
Am invatat cum sa ne castigam existenta dar nu cum sa ne facem o viata,
Am adaugat ani vietii si nu viata anilor.

Am ajuns pana la luna si inapoi dar avem probleme cand trebuie sa traversam strada sa facem cunostinta cu un vecin.
Am cucerit spatiul cosmic dar nu si pe cel interior.
Am facut lucruri mai mari dar nu mai bune.

Am curatat aerul dar am poluat solul.
Am cucerit atomul dar nu si prejudecatile noastre.
Scriem mai mult dar invatam mai putin.
Planuim mai multe dar realizam mai putine.
Am invatat sa ne grabim dar nu si sa asteptam.

Am construit mai multe calculatoare: sa detina mai multe informatii, sa produca mai multe copii ca niciodata dar comunicam din ce in ce mai putin.

Acestea sunt vremurile fast-food-urilor si digestiei incete;
oamenilor mari si caracterelor meschine;
profiturilor rapide si relatiilor superficiale.
Acestea sunt vremurile in care avem doua venituri dar mai multe divorturi,
Case mai frumoase dar camine destramate.

Acestea sunt vremurile in care avem excursii rapide, scutece de unica folosinta, moralitate de doi bani, aventuri de-o noapte, corpuri supraponderale si pastile care iti induc orice stare de la bucurie la liniste si la moarte.

Sunt niste vremuri in care sunt prea multe vitrine dar nimic in interior.
Vremuri in care tehnologia iti poate aduce aceasta scrisoare si in care poti decide fie sa impartasesti acest punct de vedere, fie sa stergi acest mesaj.

Aminteste-ti sa-ti petreci timp cu persoanele iubite,
Pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate.

Aminteste-ti sa spui o vorba buna copilului care te veneraza, pentru ca acel copil va creste curand si va pleca de langa tine.

Aminteste-ti sa-l imbratisezi cu dragoste pe cel de langa tine pentru ca aceasta este singura comoara pe care o poti oferi cu inima si nu te costa nimic.
Aminteste-ti sa spui "TE IUBESC" partenerului si persoanelor pe care le indragesti, dar mai ales sa o spui din inima.
O sarutare si o imbratisare vor alina durerea atunci cand sunt sincere.

Aminteste-ti sa-i tii pe cei dragi de mana si sa pretuiesti acel moment pentru ca intr-o zi acea persoana nu va mai fi langa tine.

Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti gandurile pretioase pe care le ai.

Tuturor prietenilor mei, va multumesc ca existati. "
O. Paler
totviva
Junior Member

Mesajde camitza1 » Lun Ian 17, 2005 1:15 pm

Adevarat a scris! Eu iti multumesc tie, si Micaelei, si Joannei si celorlalti pe care ii consider prieteni dar nu apar pe acest forum.

Salutare dragilor! Ma tot uit din cand in cand pe vorum si vad cum multi intrati, cititi, dar nu scrieti never nimic. Oare de ce o fi asa de greu? :(
Ieri v-ati uitat la TVR1, la Danutz SRL? Am scris din timp ca invitat a fost Bodo. A cantat si trupa piesa "Altceva". Bittman a facut tot timpul pe bodyguardul pentru Bodo, ginere de presedinte. Uneori a cam exagerat, dar... era de asteptat. A avut oricum Bodo ocazia sa anunte turneul de cluburi prin cele 12 orase. Si am aflat ceva dragutz: in cuplul Bodo - Ioana exista o conventie: atunci cand ploua, Bodo ii face Ioanei clatite. Cand ninge, face Ioana gogosi. Cred ca au papat la clatite in ultima vremeeee :yD
A, Bodo avea pe el tricoul negru Proconsul ;D
Gata, v-am tzucat, ma apuc de lucru!
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mar Ian 18, 2005 11:21 am

Buna dimineatza tuturor! Ieri, trupa Proconsul a fost invitata la emisiunea lui Teo, pe PROTV. Inca un prilej de a aminti de turneul care va incepe joi. In plus, am aflat ca pe 14 martie va avea loc un concert la Bucuresti, dedicat femeilor. De ce 14? Pentru ca, in mod cert, pe 8 vor fi o multime de alte spectacole. In 14 va fi ceva deosebit, oferit de Proconsul. Despre acest concert vor vorbi astazi la o conferinta de presa. In cazul in care va apare stirea pe agentia de presa, o sa aflati si voi ce a fost acolo. Si ca o chestie haioasa, la finalul emsiunii, cand baietii au cantat piesa "Altceva", pe ecran a aparut scris numele trupei asa: Pro Consul. ~p Hai pa!
camitza1
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Proconsul