lasa,florin,ca se poate si mai rau(cuvintele astea imi amintesc de momentul in care parintii mei au decis ca sunt pregatita sa trec strada singura:))important este urmatorul vostru album.daca pentru voi cuvantul magic din aceasta perioada se numeste creatie,pt noi se numeste curiozitate.probabil ne veti face din nou sufletul felii.oricum iti multumim ca ne raspunzi la intrebari.adevarul e ca rareori se intampla ca muzicienii sa-si irosesca timpul raspunzand catorva oameni de pe un forum.camitza,nu ma pot abtine sa spun ca ingerasii tai sunt incredibil de frumosi(tocmai i-am vazut in poza:))da.....cred ca n-a reusit sa prinda mingea basistul:con:Initial trimis de Voltyani
Buna incercare!! doar nu te asteptai, camitza, ca cei de la Proconsul sa iti poate da detalii...sau sa aiba timp pentru ei....la extraordinara muzica pe care o fac, m-as indoi... se vede bine ca cel mai bu lucru la care se pricep e muzica.... am dreptate???
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator