Ce se intampla cu muzica romaneasca?

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Ce se intampla cu muzica romaneasca?

Mesajde Voltyani » Vin Ian 16, 2004 11:05 pm

Oamenilor!!! ce se intampla in Romania??? ce e cu muzica asta.......??? in afar de cateva formatii cu nume sonore, printre care pot adauga formatia Proconsul cu siguranta..... nimic!!! si totusi, noi ca ascultatori....chiar nu putea, face nimic?

Eu zic: JOS CU INTRUSII DIN MUZICA ROMANEASCA!!!
Voltyani
Junior Member

Mesajde Florin » Sâm Ian 17, 2004 9:47 am

Sigur ca puteti, cumparati albume, platiti bilete la concerte, sunati la radiouri si cereti muzica voastra preferata.
Florin
Junior Member

Mesajde camitza1 » Lun Ian 19, 2004 12:05 pm

e foarte simplu. Noi, publicul in general, suntem de vina. Atata timp cat acest gen de formatii si de muzica se cumpara, se cere pe posturile de radio si TV, umple salile si pietele, intrusii, cum le spui tu, exista!
camitza1
Junior Member

Mesajde carina » Lun Ian 19, 2004 7:49 pm

hai,ma mami,nu m-asteptam sa spui asa ceva.cred ca de data asta a vorbit jurnalistul din tine.cum adica,noi,publicul,suntem de vina?noi facem parte dintr-o anumita categorie de public,cea care cumpara si albume,si bilete,si nu cu oricine sau de la oricine.voltyani,inteleg ca te-au enervat astia de la televizor dar eu una nu ma simt datoare sa salvez muzica romaneasca de" intrusi".daca ai sa te uiti bine,ai sa vezi ca exista aici un forum unde problemele astea sunt dezbatute pana la epuizare.:)
carina

Mesajde camitza1 » Mar Ian 20, 2004 12:44 pm

am zis "noi, publicul in general". puteam foarte bine sa scriu la persoana a treia.
camitza1
Junior Member

Mesajde carina » Mie Ian 21, 2004 10:23 am

da,cam asta era ideea,publicul e de o mie de feluri,depinde si de varsta si de educatie si de multe.singurele persoane din publicul muzicii proaste care chiar ma deranjeaza sunt cei care dau tare si deschid ferestrele.
carina

Înapoi la Proconsul