treziti-va! nu mai lanceziti!sunteti plictisitori!

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

treziti-va! nu mai lanceziti!sunteti plictisitori!

Mesajde Coralia » Dum Ian 25, 2004 9:47 pm

Este o mare tristete pe acest forum! Treziti-va oameni buni! Ati imbatranit un an...si ce daca! Fiti mai creativi! Ce asteptati sa va duca anul 2004, in afara unui nou album Proconsul? Un copil? O casa? Un nou job? Pererchea mult visata? Noi experiente? Si mai ales cat sunteti dispusi sa investiti ca sa obtineti ceea ce va doriti?
Coralia

Mesajde #carina** » Lun Ian 26, 2004 1:04 pm

coralia,eu recunosc ca sunt trista si uneori plictisitoare dar tu nu esti in toate mintile ,pe cuvantul meu.adevarul e ca mi-ar placea sa te cunosc de-adevarat.hai,bucura-te ca uite,s-a schimbat putin decorul pe-aici.ai si un biscuit de la mine.
#carina**

Mesajde Florin » Lun Ian 26, 2004 7:08 pm

Una peste alta, si aici, incepe prin a raspunde chiar tu la threadul tau, altfel vei fi si tu la fel de plictisitoare, incepi sa te repeti. Ce sens are sa deschizi subiecte la care nu esti in stare sa raspunzi? Prefer rautatile, nu incarca atat de mult forumul si sunt mai usor de ignorat.
Florin
Junior Member

basistul a avut o zi proasta!

Mesajde Coralia 1 » Vin Feb 13, 2004 8:49 pm

Cel mai mult in anul asta imi doresc sa pot ierta pentru toate dezamagirile, sa va vad pe voi la un concert de care sa-mi amintesc mult timp... sa am dragostea omului de langa mine pentru totdeauna si sa...am ceva mai mult timp! Anul asta mi-as dori sa-mi pot permite luxul sa visez!
Coralia 1

Înapoi la Proconsul