eurovision...

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

eurovision...

Mesajde iuliah » Joi Mar 11, 2004 9:54 pm

mare dezamagire mare!!!!!!!!!!-Caracterizare in 3 cuvinte a ceea ce s-a intamplat in cele 2 sambete de pana acum.
Un juriu despre care nici nu stiu ce sa spun, Nu ma pricep eu prea mult la muzica dar Parlament sa primeasca atatea puncte...uh.
Marea dezamagire pt mine a fost Robert(apropo mai canta in Proconsul?)
de la care sincer ma asteptam la altceva nu stiu de ce.
Astept sa vad ce va fi maine la finala. Mie imi place piesa Alexandrei Ungureanu si Adrian Enache+trupa,piesa din prima semifinala.
Ce ziceti cine va merge in Turcia?
iuliah
Junior Member

Salut

Mesajde danjazzbass » Vin Mar 12, 2004 12:01 pm

Bine ai venit pe forum Iuliah.
Nici eu nu sunt de mult timp pe aici.Sa sti ca destul de misto.Mi se pare interesant subiectul pe care tu l-ai deschis aici legat de Eurovision.Parerea mea este ca piesele intrate in concurs sunt impartite pe doua categorii:piese bune si piese mai putin bune.Asta nu ca ar fi ceva anormal la un concurs, dar ce mi se pare mie ca ar fi paradoxal este faptul ca piesele care nu sunt asa reusite sunt foarte bine punctate si cele bune nu prea.Poate ca punctajele sunt acordate din respect pentru cei care au un trecut in muzica romaneasca,sau poate pur si simplu nu exista suficienta incredere in faptul ca am putea fi bine reprezentati cu bine de tineri.
Ceea ce ii si mai ciudat este ca daca juriul nu ar fi influentat nu imi explic cum e posibil ca o singura piesa sa primeasca punctaj maxim de la mai multi membrii ai juriului atata timp cat nu exista o diferenta calitativa considerabila fata de celalte piese. Nici nu mi se pare a fi o piesa buna deloc.
Asteptam si alte pareri.
Prepe
danjazzbass
Junior Member

salut salut

Mesajde iuliah » Vin Mar 12, 2004 12:27 pm

ma eu nu stiu ce sa cred probabil e si faptul unii trebuia sa ia puncte pt ca au un nume, dar Parlament.. nu au nume canta naspa(parerea mea)-adica au piese care mie cel putin nu-mi transmit nimic chiar si piesa de la eurovision mi se pare o abureala chiar nu inteleg cum de juriul le-a dat atatea puncte.
Da macar sa speram ca inteleg ei motivul. Da au incredere si in tineri,vezi Parlament.
Tie cine ti-a placut? Cine crezi ca o sa castige?
CoCo
iuliah
Junior Member

Mesajde camitza1 » Dum Mar 14, 2004 4:32 pm

uite ca a iesit Sanda Ladosi, votata si de juriu si de public. Sincer, eu am votat-o pe Paula Seling. Dar apropo de tinerii care s-au prezentat in concurs, mie mi-au placut cum s-au prezentat cei de la Centru Civic, de care, sincer, n-am auzit pana acum, dar care au avut o piesa care se preta foarte bine la un concurs gen Eurovision. din pacate piesa nu a trecut de semifinala. daca era sa fie, as fi votat cu ei (multi si tineri!).
camitza1
Junior Member

salut

Mesajde iuliah » Mar Mar 16, 2004 7:35 pm

Ei asta e ! Probabil ca asa trebuia sa fie, mie nu mi s-a parut cea mai buna piesa. Mi-a placut de asemenea Maria Radu, eu cred ca ar fi meritat mai mult sa mearga decat Ladosi. Da ce sa zic, sa speram ca o sa iasa pe un loc fruntas.
CoCo
iuliah
Junior Member

Înapoi la Proconsul