Asta da motiv de bucurie!
Poate cel mai mare pentru o tanara familie.
FELICITARI!
"Ioana si Bodo , parinti" scrie Libertatea
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Daca este asa atunci sa le traiasca si la multi altii pe viitor.Florine, tu pe cand? :cry: Vrem un Proconsul JR.
Prepe
-
danjazzbass - Junior Member
"Proaspata casatorie a celor ce si-au castigat titulatura de "Mirii anului 2003", Bogdan Marin, solistul de la Proconsul, si Ioana Basescu, fiica primarului general al Capitalei, a intrat, daca putem spune asa, intr-un an roditor. Ioana e insarcinata, iar Bodo nu-si mai incape in piele de fericire. Zvonul ne-a ajuns la urechi acum doua zile, asa ca am incercat sa aflam de la "vinovati" daca e adevarat. Dupa un suspin plin de emotie si dupa ce si-a muscat de cateva ori buzele - semn de ezitare, Bodo (35 ani) ne-a recunoscut ca va avea un copil cu Ioana (26 ani). Secretos pana la Dumnezeu de fiecare data cand a fost intrebat de urmasi Bodo a tinut-o mult timp numai intr-un "imi doresc un copil cu Ioana, dar nu planuiesc nimic in acest sens. O sa vina cand o vrea Dumne-zeu". La fel spunea si Ioana. Iata ca divinitatea le-a ascultat dorintele caci, dupa cele spuse de Bodo, sotia sa, Ioana Basescu, este la inceput de sarcina. in urma cu cateva luni, cei doi indragostiti ne-au declarat ca vor sa-si insemneze viata cu doua fete, situatie despre care amandoi credeau ca li s-ar potrivi de minune. Mai ales Ioanei, care mai are o sora mai mica. Asa ca, chiar daca nu va avea succes la viitoarele alegeri, carmaciul Capitalei, Traian Basescu - foto mic tot va avea un an excelent, avand in vedere ca va fi bunic. in ciuda eforturilor noastre de a afla si parerea bunicului, Traian Basescu nu a fost ieri de gasit Bodo si Ioana, care au intrat in cel de-al patrulea an de cand sunt impreuna, si-au unit destinele abia anul trecut, cel care a oficiat ceremonia casatoriei civile fiind chiar Traian Basescu. Nunta lor a avut loc la Palatul Snagov. " (Libertatea )
trebuia sa fiu mai explicita!
scuze
trebuia sa fiu mai explicita!
scuze
-
viva - Junior Member
felicitari
Sa le dea D-zeu un copil sanatos si frumos, si Ioana sa treca cat mai usor peste momentul nasterii. Ia priviti ce tatic frumos!
- Fişiere ataşate
-
- ziua orasului 2_ovi_098.JPG (111.51 KiB) Vizualizat de 1076 ori
-
camitza1 - Junior Member
caut basist pt trupa de progressive rock din bucuresti..e cineva interesat?
da-ti si voi un mail la draguitar_29@yahoo.com sau un telefon 0740 133 753 si va spun mai multe.
da-ti si voi un mail la draguitar_29@yahoo.com sau un telefon 0740 133 753 si va spun mai multe.
- music_man
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1