intalnire cu fanii

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

intalnire cu fanii

Mesajde camitza1 » Dum Mai 09, 2004 4:10 pm

Va mai amintiti de Xstream? E in viata, e bine, sanatos si are idei ;-) Ca de exemplu, o intalnire a fanilor cu Proconsul, evident la Oradea! Povesti multe si prelungite, ceva bun pe masa, in concluzie: o chefuiala de neuitat!! Oradea va sustine o parte din cheltuieli. Restul... asteptam sugestii de la cei interesati. :-:
camitza1
Junior Member

Mesajde lixandru » Mar Mai 11, 2004 8:53 am

Subscriu la idee!!! Incerc sa obtin o sponsorizare!!! Nu este o promisiune, am lansat ideea astept raspunsul, dar astept sa mi se spuna sub ce titulatura se va intampla sa vedem daca se poate sponsoriza dat fiind faptul ca vorbesc despre o firma mare care are reguli stricte!!!
Pusici pe obrajiori Proconsul & Friends!
Joanne
lixandru
Junior Member

Mesajde Florin » Mar Mai 11, 2004 10:09 pm

O intalnire cu fanii se poate face oricand, cu conditia sa fim acolo :-) Eu unul abia astept sa ne vedem din nou.
Florin
Junior Member

Mesajde xstream » Mie Mai 12, 2004 2:09 pm

se face!!
pe la jumatatea lui iunie, cu cantare si povesti, tot tacamul!
sa vedem de sponsori
- ideea e de cantare si povesti gen mtv unplugged (sper ca asa se scrie)

informatii la 0788235551 sau pe forum
JE de la ATN
In palinca veritas
xstream
Junior Member

Mesajde lixandru » Mie Mai 12, 2004 8:31 pm

Fratilor, da' hotariti-va!! II luna Mai sau luna iunie?? Inca putin si faceti anul de cand nu ati fost la Oradea...:(( Nu va mai place de noi??? Ca noua ne place de voi, inca de atata drag de voi ne-am inmultit cu o fanutza;)
Joanne & Co
lixandru
Junior Member

Mesajde camitza1 » Joi Mai 13, 2004 10:47 am

[quote="lixandru"]Fratilor, da' hotariti-va!! II luna Mai sau luna iunie?? Inca putin si faceti anul de cand nu ati fost la Oradea...:(( Nu va mai place de noi??? Ca noua ne place de voi, inca de atata drag de voi ne-am inmultit cu o fanutza]

Hotaram, da e in functie de cum ne iese pasenta, stii tu, la buzunar. daca sunt toate rezolvate, chefuiiiim!
P.S: Joanne, n-am modificat nimic la mesajul tau, era doar de testare ;-)
camitza1
Junior Member

Înapoi la Proconsul