intalnire cu fanii
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
intalnire cu fanii
Va mai amintiti de Xstream? E in viata, e bine, sanatos si are idei ;-) Ca de exemplu, o intalnire a fanilor cu Proconsul, evident la Oradea! Povesti multe si prelungite, ceva bun pe masa, in concluzie: o chefuiala de neuitat!! Oradea va sustine o parte din cheltuieli. Restul... asteptam sugestii de la cei interesati. 

-
camitza1 - Junior Member
Subscriu la idee!!! Incerc sa obtin o sponsorizare!!! Nu este o promisiune, am lansat ideea astept raspunsul, dar astept sa mi se spuna sub ce titulatura se va intampla sa vedem daca se poate sponsoriza dat fiind faptul ca vorbesc despre o firma mare care are reguli stricte!!!
Pusici pe obrajiori Proconsul & Friends!
Joanne
Pusici pe obrajiori Proconsul & Friends!
Joanne
- lixandru
- Junior Member
O intalnire cu fanii se poate face oricand, cu conditia sa fim acolo :-) Eu unul abia astept sa ne vedem din nou.
-
Florin - Junior Member
se face!!
pe la jumatatea lui iunie, cu cantare si povesti, tot tacamul!
sa vedem de sponsori
- ideea e de cantare si povesti gen mtv unplugged (sper ca asa se scrie)
informatii la 0788235551 sau pe forum
pe la jumatatea lui iunie, cu cantare si povesti, tot tacamul!
sa vedem de sponsori
- ideea e de cantare si povesti gen mtv unplugged (sper ca asa se scrie)
informatii la 0788235551 sau pe forum
JE de la ATN
In palinca veritas
In palinca veritas
-
xstream - Junior Member
Fratilor, da' hotariti-va!! II luna Mai sau luna iunie?? Inca putin si faceti anul de cand nu ati fost la Oradea...
Nu va mai place de noi??? Ca noua ne place de voi, inca de atata drag de voi ne-am inmultit cu o fanutza;)
Joanne & Co

Joanne & Co
- lixandru
- Junior Member
[quote="lixandru"]Fratilor, da' hotariti-va!! II luna Mai sau luna iunie?? Inca putin si faceti anul de cand nu ati fost la Oradea...
Nu va mai place de noi??? Ca noua ne place de voi, inca de atata drag de voi ne-am inmultit cu o fanutza]
Hotaram, da e in functie de cum ne iese pasenta, stii tu, la buzunar. daca sunt toate rezolvate, chefuiiiim!
P.S: Joanne, n-am modificat nimic la mesajul tau, era doar de testare ;-)

Hotaram, da e in functie de cum ne iese pasenta, stii tu, la buzunar. daca sunt toate rezolvate, chefuiiiim!
P.S: Joanne, n-am modificat nimic la mesajul tau, era doar de testare ;-)
-
camitza1 - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1