Ne este dor de basistu Florin.Ce-o fi cu el?
Nici o stire de la el de mult...Paparazzi sunteti pe faza?
Nici o aparitie televizata a trupei de mult timp...
Oare ni se pregateste ceva?
Unde este basistu?
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
e incognito
Dear Anca,
imi pare rau ca trebuie sa iti raspund eu si nu Florin. Imi lipsesc si mie raspunsurile lui dar, pe langa faptul ca munceste la noul album si se pregateste incet si de mica vacanta de care am scris, Florin a hotarat sa ia o mica pauza. E prezent pe forum, in sensul ca citeste tot ce scriem noi, dar considera ca e mai bine asa, sa fie discutii libere, fara sa fie lumea timorata de faptul ca le raspunde un membru al trupei. Cand va hotari altfel, il vom regasi cu drag pe forum.
imi pare rau ca trebuie sa iti raspund eu si nu Florin. Imi lipsesc si mie raspunsurile lui dar, pe langa faptul ca munceste la noul album si se pregateste incet si de mica vacanta de care am scris, Florin a hotarat sa ia o mica pauza. E prezent pe forum, in sensul ca citeste tot ce scriem noi, dar considera ca e mai bine asa, sa fie discutii libere, fara sa fie lumea timorata de faptul ca le raspunde un membru al trupei. Cand va hotari altfel, il vom regasi cu drag pe forum.
-
camitza1 - Junior Member
Nu mi se pare normal pentru ca eu pe langa mesajele 'generale' pe care le trimit mai cer si cateava sfaturi pe care Xbass poate sa mi le ofere.
Eu astept sa se reimplice pe forum.
Eu astept sa se reimplice pe forum.
Prepe
-
danjazzbass - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1