Abureala cat incape, asta e subiectul care simteam nevoia sa-l deschid. Caci abureala este la greu tot timpul, si decat sa sterg, mai bine pun aici. Toate, gramada;) Cum e si mesajul pe care l-am mutat aici:
Ieri, 19:38
bogdanovici666
Banned
Data inreg: Jul 2002
Varsta: 19
http://www.roton.ro
• Pagina 1 din 1
care,la o adica,n-am inteles nimic din ce-a vrut sa zica.camitza, te rog frumos nu ne lasa ca tu tii forumul asta in viata,ai fost predestinata sa devii regina fanilor fara minte si inima din primul moment cand ai pus piciorul pe acest taram sacru( zau!:)hai ca am prins si eu vara de-un picior si am chef )stii ce vreau sa te intreb,cum pot sa imi schimb si eu numele ca prea e cu litere mari ,si mi-s inversate prenumele?
- carina
- Junior Member
-
Florin - Junior Member
Florin scrie:Camitza este in concediu, va transmite tuturor salutari! Atat am vrut sa spun, iaca tac... :-)
FOR THOSE ABOUT THE ROCK WE SALUTE YOU!!!!
-
anca joldea - Junior Member
Hello everyone!!! Florin a incurcat un pic borcanele. Plec in concediu dar din 16 august. Dar chiar si atunci, daca pot, intru pe forum sa povestim. Karina, cum crezi ca ma pot supara pe tine. Am lipsit de la munca marti si de aceea nu am putut sa iti raspund. In primul rand acest subiect e pentru mesajele aiurea si care nu au legatura cu nimic, dar si mai important, pentru cele care nu spun nimic, se leaga de orice si nu au legatura cu realitatea ;-) pe unele nu e cazul sa le sterg, sa nu se supere prea tare autorul, dar le copiez si le pun aici, ca sa avem ce dezbate :yD cat despre schimbatul numelui e simplu, intri la Utilizator CP si dai sa modifice semnatura. That's all. In alta ordine de idei, mai sun tprin zona inca o saptamana.
-
camitza1 - Junior Member
ma gandeam sa mi-i trimiti mie prin posta:).eu am fost o saptamana in galati iar acum pierd vremea la strand aproape zilnic.altfel,am o mama care este pentru bucatarie cam ce a fost picasso pentru pictura asa ca nu pot sa neg ca-mi place si mie sa ma-nvart pe-acolo, mai ales sa dau sfaturi(mama,ti-am spus sa nu mai mesteci in supa cu pensula
pe tata l-am batut la carti de-atatea ori ca nu mai vrea sa se joace cu mine
in concluzie ,asteptam sa vedem videoclipul....
pe tata l-am batut la carti de-atatea ori ca nu mai vrea sa se joace cu mine
in concluzie ,asteptam sa vedem videoclipul....
- carina
- Junior Member
azi am avut prima ora de condus,a fost super desi eram moarta de frica.instructorul mi-a spus ca si-a dat seama ca am ureche muzicala dupa cum apas pe acceleratie :-S
tu cum stai cu pregatirile de plecare?hai ca mai ai putin...
tu cum stai cu pregatirile de plecare?hai ca mai ai putin...
- carina
- Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1