De calatorie

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

De calatorie

Mesajde Florin » Mar Iul 15, 2003 1:22 am

Am sa scriu aici, probabil destul de scurt, rar si inconsistent. De pe drum.
Acum stau acasa, cu picioarele pe birou, asa ca nu am nimic de scris. Mai sunt doua zile pana incepe turneul "Zece Povesti",si patru zile pana la nunta lui Bodo. Saptamana incarcata ha?
Florin

18.iulie.03

Mesajde Florin » Vin Iul 18, 2003 3:04 pm

Sa fie clar, xbass=florin :-)
Pe 16 a fost primul concert din turneu, la Constanta. La conferinta de presa ziaristii chiar au pus intrebari! Public cald si atent. Ne-am simtit foarte bine, pacat ca nu am apucat sa vedem marea.
Florin
Junior Member

20 iulie 2003

Mesajde Florin » Dum Iul 20, 2003 10:35 am

Inca sunt mahmur dupa nunta. A fost ca in povesti - miri superbi, socrii emotionati, multi prieteni. Foarte multi prieteni. Spre dimineata nu am mai putut fi stapaniti si am cantat 3 melodii. Povestea noastra, Cerul, Mi-ai luat inima... si am plecat :-)
Florin
Junior Member

11 august

Mesajde Florin » Lun Aug 11, 2003 5:45 pm

O zi libera, in sfarsit :-) Mai avem o saptamana de turneu, dupa care voi putea trage cateva concluzii. Pana una alta, separat de turneu am avut un concert in Oradea, in Chanson Cafe. Concert de club. Foarte mult mi-au lipsit concertele de club vara asta. Publicul aproape (si la propriu, trebuia sa feresc tot timpul picolita de accidentari), relaxare, amestec de piese de ale noastre si ale altora. Lume de calitate, ascultatori de muzica. Am ramas acolo putin la o bere cu noii nostri prieteni, si am plecat direct la Mangalia (rock!!)
Florin
Junior Member

Mesajde Florin » Mie Aug 27, 2003 7:20 pm

cu cateva exceptii, nu am avut sali pline la acest turneu. Probabil nu a fost o idee buna sa facem turneu de sali in toiul verii, cand lumea sta afara. Si am mai pus si bilet :D Totusi nimic nu se compara cu un concert in fatza unei audiente 100% pentru noi. Foarte interesant, am avut la un moment dat si 5o de oameni in sala, si ne-am simtit de parca erau 500. Ce mai, ne plac concertele cu bilet :-) Vom mai face un turneu in toamna !
Constanta, inceput in forta, multa lume, bine organizat. Frumos!
La Medgidia, fructe si vin in camere la hotel.
Galati, directorul casei de cultura a pus biletele la vanzare cu cateva ore inainte de concert, foarte multa lume a crezut ca s-au terminat biletele.Iasi, ne-am cunoscut cu Ralu. Voie buna la Bolta Rece Pitesti, lume putina, atmosfera de zile mari.Sibiu, (orasul meu natal ) Uwe a urcat cu noi pe scena, si am cantat "Cerul". Pentru FloceaTg Mures, orasul fantoma.La conferinta de presa am stat o ora jumatate asteptand ziaristii. Nici unul!!! Foarte putina lume, atmosfera incredibila, doua bisuri :-)) A, si un gulas de nota 10! Clujul , fetze luminoase, mancare buna si indigesta.Bistrita- aer curat, incredibil de multe femei incredibil de frumoase.Oradea multi prieteni (xstream si joaanne de pe forum), a doua zi ne-am facut de cap in Chanson Cafe.Arad cu bere si mici pe strand. Craiova , cu multa lume, asa cum se cuvenea la un final de turneu.
Raymond "iInsomnia" Vancu s-a intors la formatie. Impresarul Angel Tucana nu mai e le formatie.
Intre 31 august si 10 septembrie plec cu Lucia la munte. Cu bicicletele. Bucuresti, Ploiesti, Valenii de munte, Cheia, Brasov, Rasnov, etc. May the FORCE be with us!
Florin
Junior Member

10 septembrie 2003

Mesajde Florin » Mie Sep 10, 2003 10:21 am

Lumea vazuta din mai multe perspective, asta imi lipseste cu adevarat. Zilele aste am fost oaspete mult asteptat pentru unii sateni care mi-au oferit gazduire, cersetor in fata receptionerelor de la hoteluri **** unde am incercat sa ma cazez, am fost stapanul lumii la 2490m pe vf Costila, si un graunte de nisip la poalele Pietrei Craiului. Si poate ca nu ar fi fost asa frumos daca nu as fi impartasit totul cu Lucia, seara la un balmos cu palinca.
Florin
Junior Member

12 dec 2003

Mesajde Florin » Vin Dec 12, 2003 9:41 am

Avem o sala mare de repetitii, si in mod firesc ne-am rasfirat fiecare in coltul lui. Suntem adulti si avem nevoie de spatiu vital:-) De vre-o saptamana ne-am mutat foarte aproape unul de celalalt: compunem
Astazi avem trei concerte. Evenimentele au tendinta naturala de sa se grupa... spre sfarsit de an. Nu ma intrebati de ce.
Florin
Junior Member

Înapoi la Proconsul