Care dintre ei v-ar placea sa va cante la ureche?

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Care dintre ei v-ar placea sa va cante la ureche?

Mesajde Coralia » Lun Oct 06, 2003 1:24 pm

Dragele mele, fiecare dintre noi ascultam Proconsul din motive diferite: ptr ca ne aminteste de ceva, de cineva, ptr versuri, ptr melodii, ptr voce speciala, ptr show-ul pe care il fac. Si, de altfel, fiecare dintre noi a visat macar un minut ceva mai mult de atat. Intrebarea e pe care dintre ei l-ati visat? Pe Bodo? Dragos? Robert? Florin? Vali? Cu care dintre ei ati face un copil? Ati ridica o casa? Sau v-ati imbata pana spre zori si ati comite-o in toaleta?

Puritanele sunt rugate sa nu se oripileze! Nu le obliga nimeni sa raspunda!
Coralia

Re: Care dintre ei v-ar placea sa va cante la ureche?

Mesajde anca joldea » Lun Oct 06, 2003 3:03 pm

Initial trimis de Coralia
Dragele mele, fiecare dintre noi ascultam Proconsul din motive diferite: ptr ca ne aminteste de ceva, de cineva, ptr versuri, ptr melodii, ptr voce speciala, ptr show-ul pe care il fac. Si, de altfel, fiecare dintre noi a visat macar un minut ceva mai mult de atat. Intrebarea e pe care dintre ei l-ati visat? Pe Bodo? Dragos? Robert? Florin? Vali? Cu care dintre ei ati face un copil? Ati ridica o casa? Sau v-ati imbata pana spre zori si ati comite-o in toaleta?

Puritanele sunt rugate sa nu se oripileze! Nu le obliga nimeni sa raspunda!

BODO...Chestia cu imbatatul as face-o,comisul in toaleta mai ramane de vazut...Vocea lui...Acum trebuie sa dau drumul la aeru, conditionat
la 10 grade Celsius.
Coralia ai 1000 puncte...
Anca
anca joldea
Junior Member

Re: Re: Care dintre ei v-ar placea sa va cante la ureche?

Mesajde camitza1 » Mar Oct 07, 2003 11:40 am

Coralia, imi plac pentru tot ce ai enumerat tu mai sus. Si in plus de asta, muzica lor ma reprezinta, ma defineste, ma regasesc in ea. Care? Florin! As sta la povesti si la baute pana dimineata cu mare drag. Restul... depinde cata bautura ar fi in stoc si de care. Nu de alta, dar se poate finaliza o nopate de baute in toaleta si altfel, fiecare pe marginea lui... See what I mean?
camitza1
Junior Member

Re: Re: Re: Care dintre ei v-ar placea sa va cante la ureche?

Mesajde xstream » Mie Oct 08, 2003 4:17 pm

fetelor, imaginatie e lucru dracului :) mai bine treceti la practica :)
daca tot se vine la oradea, care sare?
xstream

Re: Re: Re: Re: Care dintre ei v-ar placea sa va cante la ureche?

Mesajde Unregistered » Joi Oct 09, 2003 10:18 am

Initial trimis de xstream
fetelor, imaginatie e lucru dracului :) mai bine treceti la practica :)
daca tot se vine la oradea, care sare?

Cool,xstream is back in business!
Ai terminat de pus zacusca?
Nice to have you back,

Anca
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Oct 09, 2003 2:01 pm

Declarat, io l-as vrea pe Florin sa-mi cante... dar nu la ureche ca m-ar lua dracu' sa-mi dampane corzile in ureche....
Cat despre facut copil, si casa si tate cele, tot el ca io is mai incapatanata si mai stabila, dar nu si psihic:)) numa ca o luat-o altcineva inainte in ceea ce priveste casa si copilul...
Dar stati fratilor ca-i miezul zilei si io visez, sau bat campii cu cea mai multa gratie de care sunt capabila!!!
Hai Florine la Oradea, (si adu si o raza de soare cu tine) cel putin partea cu mancatu', intalnitu' si distratu' s-o facem:))!!!
Ca restul Sa ne feresca Bunul D-zeu!
P.S Cel putin pentru moment:)

No, ca am apucat si io sa scriu ceva dupa atata timp...

P.P.S. Pe mine nu ma bagati in seama ca mie toti mi-s dragi si mi-ar place sa-mi cante la ureche toata ziua....
Same me,
Joanne
Unregistered

Mesajde lixandru » Joi Oct 09, 2003 2:06 pm

Declarat, io l-as vrea pe Florin sa-mi cante... dar nu la ureche ca m-ar lua dracu' sa-mi dampane corzile in ureche....
Cat despre facut copil, si casa si tate cele, tot el ca io is mai incapatanata si mai stabila, dar nu si psihic) numa ca o luat-o altcineva inainte in ceea ce priveste casa si copilul...
Dar stati fratilor ca-i miezul zilei si io visez, sau bat campii cu cea mai multa gratie de care sunt capabila!!!
Hai Florine la Oradea, (si adu si o raza de soare cu tine) cel putin partea cu mancatu', intalnitu' si distratu' s-o facem)!!!
Ca restul Sa ne feresca Bunul D-zeu!
P.S Cel putin pentru moment

No, ca am apucat si io sa scriu ceva dupa atata timp...

P.P.S. Pe mine nu ma bagati in seama ca mie toti mi-s dragi si mi-ar place sa-mi cante la ureche toata ziua....
Same me,
Joanne
lixandru
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Care dintre ei v-ar placea sa va cante la ureche?

Mesajde Unregistered » Joi Oct 09, 2003 10:31 pm

Zacusca? undeeeeeeeeeeeee?
:) :P
Unregistered

:)

Mesajde dee-dee71 » Sâm Oct 11, 2003 11:20 am

eu tot pe florin...cu sau fara chitara.ce-as face cu el? ce N-AS face cu el... lucruri decente,copilashi,ce credeati? daca n-ar avea prietena si daca nu as fi inconjurata de super-baietzi, cred ca l-as lua de sotz si am face o droaie de copilashi,sa semene cu amandoi si sa zdrangane tooaaaata ziua din cratite si din ce or mai gasi...
sunt doar un copilas...pana ma marit imi trece,nu? ca e vorba veche din popor...
dee-dee71

Mesajde Coralia » Lun Oct 13, 2003 10:31 am

Ca sa nu mai existe nici un dubiu, va voi raspunde si eu...
Bodo! Mi-ar placea sa-l fac sa uite drumul spre casa... Sa uite ca a existat inainte....
Sa retraim povestea lui Ulise...
Coralia

Înapoi la Proconsul