noutati....
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
noutati....
3 concerte in bucuresti?frumos.la bistrita o sa mergeti?nu de alta da oamenii aia merita.sper sa fiti invitati si acolo.eu o sa vin sa va vad pe 20 probabil.domnu valentin sa aveti grija de trupa asta.
- carina
- Junior Member
Re: noutati....
impresionant faptul ca trupa se implica in actiuni caritabile.entuziasmul vine si trece dar faptele aste intotdeauna conteaza mai ales pt cei care beneficiaza de ele.
- carina
- Junior Member
Re: Re: noutati....
Initial trimis de DORA-KARINA
impresionant faptul ca trupa se implica in actiuni caritabile.entuziasmul vine si trece dar faptele aste intotdeauna conteaza mai ales pt cei care beneficiaza de ele.
Ar trebui sa lansati o melodie noua.Azi dimineata am auzit la
radio Mi-ai luat inima.Se simte nevoia de un hit care sa-l ascultam
de 1000 de ori pe zi.Sa fie Stelele si Luna?Povestea noastra?
Vraja ta?
-
anca joldea - Junior Member
pe Antena
M-am uitat ieri pe Antena1 la Canalul de stiri. De dragul lui Bodo. El e un dragut si s-a achitat cu bun simt de invitatia la o emisiune care nu are nimic in comun cu umorul. Echipa de acolo se straduieste, se forteaza mai bine spus, folosind elemente pe care alte emisiuni de pe alte posturi le utilizeaza de mult cu succes si cu inspiratie. Oricum, mi-a mai trecut dorul... In altí£ ordine de idei, cum a fost la club Nastase?;D
-
camitza1 - Junior Member
Initial trimis de camitza1
Maine cantati la o aruncatura de bat. Mare suparare...:cry: ma uit in fiecare zi pe lista de concerte si tot degeaba. Clujeni, sa ne povestiti cat de super v-ati simtit:B
Mare suparare intr-adevar... asta e...
Cand e sa nu fie, putem noi sedea de-a curmezisul soselei ca tot nu se intampla...
Dar cine stie? Nu se stie niciodata de unde sare!
Asteptam....
Joanne
- lixandru
- Junior Member
nu prea pot sa explic cum m-am simtit.nu reusesc sa gasesc termenul de comparatie.poate senzatia pe care o ai atunci cand tragi fumul de tigara atat de adanc incat il simti pana in inima.inca sunt in cluj si sunt putin stresata din cauza orasului.a fost frumos dar putin diferit de concertele cu proconsul pe care le stiu eu .eu am avut un chef nebun de concert si am avut emotii datorita prietenei mele care n-a mai fost niciodata la un concert cu proconsul.ce am observat in mod special a fost atmosfera din clubul diesel(cu lumanari parfumate pe mese)si oamenii foarte calmi,genul de public introvertit,select,aveam impresia ca ma aflu intre oameni care merg mult la teatru.poate ma insel.a mai fost ceva ce a avut un anumit impact asupra mea.dupa concert am mers intr-un club si acolo cativa studenti de la conservator cantau,incredibil,manele live.cu toate ca in nici un caz ceea ce am auzit acolo nu poate fi comparat cu ce se aude prin unele "locuri"din bucuresti,stilul asta de muzica imi este total antipatic.insa am avut unele discutii interesante .unele persoane sustineau ca rockul este depasit.viitorii muzicieni au incercat sa ne convinga ca nu conteaza CE canti ci doar CUM canti.nu au reusit ,cu toate ca poate au si ei dreptatea lor.altfel,clujul este un oras interesant,florin daca ai timp revino cu jurnalul de calatorie.vreau sa spun ca la un moment dat(crede-ma ,nu glumesc)mi-era teama sa nu se rupa scaunele alea,pareau foarte fragile:)metaforic vorbind,in momentele alea am avut pur si simplu impresia ca iti curge muzica prin vene.oricum s-a vazut ca v-ati simtit bine si ca va place mult ceea ce faceti.
- carina
Initial trimis de Unregistered
esti o "gruppie"?
Nu este, dar daca vrei, te acceptam pe tine fara casting, hors de concours.
-
Florin - Junior Member
Concert in Campulung Muscel
Cand un concert si in Campulung Muscel. Sunt unul din fanii Proconsul, insa nu i-am vazut niciodata la Campulung. Este un oras mic, insa sunt multi fani aici. Poate la anul....nu stiu. Stie cineva vreun secret despre vreo chestie d'asta?
-
Pif - Junior Member
Re: Concert in Campulung Muscel
Initial trimis de Pif
Cand un concert si in Campulung Muscel. Sunt unul din fanii Proconsul, insa nu i-am vazut niciodata la Campulung. Este un oras mic, insa sunt multi fani aici. Poate la anul....nu stiu. Stie cineva vreun secret despre vreo chestie d'asta?
Bine ai venit pe forum Pif.
Noi cantam acolo unde suntem invitati, din pacate nu putem alege noi locurile in care cantam. Vom veni cu placere la Campulung Muscel, cand vom fi invitati. Am auzit ca este frumos acolo
- xbass
Re: Re: Concert in Campulung Muscel
Initial trimis de xbass
Bine ai venit pe forum Pif.
Noi cantam acolo unde suntem invitati, din pacate nu putem alege noi locurile in care cantam. Vom veni cu placere la Campulung Muscel, cand vom fi invitati. Am auzit ca este frumos acolo
Mi s-a parut mie ,sau am auzit Povestea Noastra la radio?
Urmeaza videoclip ?
Ma tot uit la Atomic...
Anca
- Unregistered
19 mesaje
• Pagina 1 din 1