Am tot vorbit cu voi,m-am amuzat copios la unele raspunsuri,
semn ca unii dintre voi au un ascutit simt al umorului,ati fost
incisivi in a apara membrii formatiei,am vazut ce muzica ascultati,
dar cine sunteti cu adevarat?
Ce pasiuni aveti,ce mancati,ce beti,ce animale pe langa casa,etc...
P.S.- Nu sunt de la S.R.I.
Love,
Anca
Cine sunteti cu adevarat?
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Cine sunteti cu adevarat?
te-ai intors de la bancaaaa....
si bine dispusa pe deasupra.pai oradenii s-au laudat ca vor umple forumul cu poze da......nimic.camelia ne-a aratat ceva .da... eu cred tu vrei sa le vezi ochisorii .vrei sa-ti spun ceva?si eu.

- carina
- Junior Member
cineva a avut grija si de dorintza asta.prietenii nostri au fost "deconspirati":)copilasi...ingerasi....meseriasi....eu de-abia m-am trezit (doamne,ce nopti!)..cat despre bucurestiul din visele mele,altadata....de luni voi continua sa invat sa respir in cel al romaniei,tot cu castile pe urechi ,tot cu zambetul pe buze(desi semnele sunt clare:vin examenele:()bine v-am regasit!
- Unregistered
ce legatura are tot ce ati scris voi aici cu subiectul Ancai?
Eu una sunt putin cam in ceatza...
Anca io beau vin tu?
si la intrebarea cu animalele am un super raspuns si faza cea mai super e ca nu mint lol : am 2 pisici , 2 caini , un hamster , 2 broaste, o gramada de pestisori , 2 perusi, o planta carnivora, un iepure, si un porc de guinea primit de la fostul meu prieten ... mare norok are ca nu i l-am dat inapoi... ah si stau la curte
next q?
Eu una sunt putin cam in ceatza...
Anca io beau vin tu?
si la intrebarea cu animalele am un super raspuns si faza cea mai super e ca nu mint lol : am 2 pisici , 2 caini , un hamster , 2 broaste, o gramada de pestisori , 2 perusi, o planta carnivora, un iepure, si un porc de guinea primit de la fostul meu prieten ... mare norok are ca nu i l-am dat inapoi... ah si stau la curte

next q?
I love my gun and i don't know if i love u
-
Fantasya - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1