DRUM BUN si putere de munca...
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
DRUM BUN si putere de munca...
Am observat ca in perioada urmatoare aveti un program mai incarcat, doua concerte in aceeasiu zi in orase diferite. Trebuie sa fie destul de greu, va dorim drum bun si putere de munca, de cantat, de a invinge oboseala si nu in ultimul rand, intelegere din partea consoartelor.
- Coralia
Re: DRUM BUN si putere de munca...
Adevarul e ca trebuie sa fie tare obositor. mai ales cand faci tot soiul de unghiuri pe harta tarii gen Iasi-Timisoara-Alba Iulia-Bucuresti. Sa aveti grija de voi si de mashini
si sa ne mai scrieti si noua impresii de pe unde mergeti. Asta daca mai puteti tine mouse-ul in mana si ochii deschisi!:D

-
camitza1 - Junior Member
Va multumim, am dat un print la pagina, sa mai citim mesajele voastre cand ne va fi mai greu
In 30 de minute plecam. Cu consoartele nu cred ca vom avea probleme, a mea cel putin isi va face iar de cap cu prietenele la WEB diseara :-)

-
Florin - Junior Member
Re: :)
Initial trimis de xstream
ca tocmai am inchis tel cu Florin. Ziceam ca ar fi misto sa vina baieti in Oradea in Club Escape ca e si nou si ca se si lauda ca face concerte live. Sa vedem.
Multa bafta.
Je de la ATN
Deci... nu pot sa cred!
Tu chiar mai traiesti???
Bag de seama ca doar pentru unii???:(
No pai daca mai vrei CD-ul ala da si tu un semn de viata.... ca umblu cu el in geanta de 2 saptamani!
P.S. Ar fi frumos asa un cadou din partea Proconsulilor: O vizita la ORADEA!Pusici
Joanne
- lixandru
- Junior Member
Re: Re: :)
Initial trimis de lixandru
Deci... nu pot sa cred!
Tu chiar mai traiesti???
Bag de seama ca doar pentru unii???:(
No pai daca mai vrei CD-ul ala da si tu un semn de viata.... ca umblu cu el in geanta de 2 saptamani!
P.S. Ar fi frumos asa un cadou din partea Proconsulilor: O vizita la ORADEA!Pusici
Joanne
Gata, va ajunge! Ii asteptam si in alte orase. La voi au fost de prea multe ori. In Suceava va asteptam! Va asteapta si cei de la Bacau! Avem fete frumoase, nu veti regreta! Si discrete!
- Molda
ii apreciez pe toti cei carora le este dor sa asculte proconsul live.celor care ii vor asculta curand le doresc sa traiasca din plin momentele(le va fi dor dupa aceea
)va urez si eu o saptamana frumoasa,drum bun si vise colorate.imi pare rau pt ce i s-a-ntamplat prietenului vostru uwe,am inteles ca sansele sunt minime in cazul lui ):incredibil...aveti grija de voi.si de fetele voastre:)

- carina
8 mesaje
• Pagina 1 din 1