1. pastrama de pui
2. varza calita cu afumatura
3. pui la cuptor cu muuuuult, mult usturoi si mamaligutza.
...si-o felie de pepene rosu (si aventual sa aiba si gust de pepene...)
bucate la care visati
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
vreau, vreau, vreau!...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
cine m-o fi pus pe mine sa citesc ce atzi manca voi .. nu'sh ... da' asha mi s-a facu o pofta de corba de burta cu smantana ... sau poate ar trebui sa zic ciorba de burta in smantana ... shi la desert .. nishte capsuni cu frishca shi cam atat ...
In a dream
In a pool of blood
Evil is as pure as innocence
Evil is as pure as love
In a pool of blood
Evil is as pure as innocence
Evil is as pure as love
- LouCypher
- Junior Member
Initial trimis de pnic
in cantitati sa nu te mai poti ridica de la masa
asta nu e in limba romana, poate in greaca veche cu accent

in rest ai dreptate, cu mentiunea ca" papa bun grecesc dar ouzo e bleah si retsina superdulce...
- gaga
Initial trimis de dana
asta nu e in limba romana, poate in greaca veche cu accent
in rest ai dreptate, cu mentiunea ca" papa bun grecesc dar ouzo e bleah si retsina superdulce...
Bre, esti in eroare completa!!! Uzo merge la fix cu multa gheata, iar retsina e un vin alb, sec, cu iz de rasina. Am baut metri intregi ce dracu'!! Vin dulce n-am gasit la greci
-
pnic - Junior Member
io faceam shto de gramatica ta, but first...
retsina este oarecum sinonim pt. vin, o fi si sec, io stiam de dulce, se zice ca ar fi aromat cu rasina de pin, ceea ce va dorim si dvs.
ouzo e bleah ca nu imi place mie, e facut din anason (parca? sau alta samantza aromata) si e scarbos, seamana cu arak-ul arabesc. si se bea amestecat cu apa ca sa se faca laptos, alb adicatalea. altceva?
retsina este oarecum sinonim pt. vin, o fi si sec, io stiam de dulce, se zice ca ar fi aromat cu rasina de pin, ceea ce va dorim si dvs.
ouzo e bleah ca nu imi place mie, e facut din anason (parca? sau alta samantza aromata) si e scarbos, seamana cu arak-ul arabesc. si se bea amestecat cu apa ca sa se faca laptos, alb adicatalea. altceva?
- gaga
haleala: in special specialitati romanesti d-aste cu o groaza de colesterol
(cam ca pe la ProTv la eminisiunea aia de groaza) si pe langa un vin sec sau o palinca. si ca desert un tort diplomat (facut de mine ca alea de la cofetarii nu prea ma incanta).
si apropo chestia cu halitu de pe femei e traditie japoneza si normal ca se practica si in multe alte tari (mama si ce as mai practica-o si eu).

si apropo chestia cu halitu de pe femei e traditie japoneza si normal ca se practica si in multe alte tari (mama si ce as mai practica-o si eu).
-
memetshot - Mesaje: 7050
okey...hai sa ma "bag" si eu in conversatie... cand am fost in londra am fost la Nobu (un restaurant japonez) care avea, probabil, cea mai buna mancare japoneza pe care am mancat-o eu vreodata... am comandat de toate... sushi, shrimp tempura, etc etc etc. Dupa aceea am servit fried icecream sau.. inghetata prajita (stiu ca suna ciudat, dar este eXtrem de buna)..
cam acolo as vrea eu sa fiu acum...
si nu as spune nu nici daca as fi la un restaurant chinezesc sau italian! :drool:
cam acolo as vrea eu sa fiu acum...
si nu as spune nu nici daca as fi la un restaurant chinezesc sau italian! :drool:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
io cea mai buna mancare pe care am mancat-o a fost porcul cu alune si puiul cu alune ... (in general mancarea chinezeasca) ... desi am incercat si mexicana ... japoneza etc etc nimik nu se compara cu asta .
-
monk - Mesaje: 2747
Initial trimis de dana
io faceam shto de gramatica ta, but first...
1. La gramatica am voie ca-s inginer.
2. Retsina vine de la rasina sau invers. Cand au dat turcii peste greci si-au vrut sa le fure vinu', astia au aruncat rasina in el ca sa-l strice. Acu' daca au ramas cu vinul stricat s-au gandit ca mai bine e sa-l bea si sa-l bage si ca bautura traditionala, sa mai iasa un ban de-o ciorba.
3. In uzo se pune numai gheata, care dupa ce se topeste devine in mod ciudat apa. La baza e RDV, la care se pun aditivi (anason, marar+alte ierburi pe care nu le mai stiu).
-
pnic - Junior Member
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Mancaruri si Bauturi. Restaurante