bucate la care visati
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
bucate la care visati
bai nene,fiecare din noi are o pofta.cel putin!eu de o viata doresc sa mananc purcelus in lapte la protap!cu mar in gura!sa stau ca un pasa la masa si sa fiu servit!prima data cand am bani ,asta voi comanda la un restaurant!
-
SOD - Mesaje: 6035
Iar eu visez o masa taraneasca. Marele regret al copilariei mele a fost ca nu am avut bunicii la tzara. Ma mai duceam pe la diversi prieteni la tzara...si ma simteam minunat...mai ales la vremea mesei.
Sa manaci in curte...la aer curat. Sa incepi cu un paharel de tzuica...dupa care un aperitiv de slanina si branza sarata. Pe urma o mamaliga tare cu peste , o ciorba de pui ....si ultimul fel cartofi prajitzi cu oua ochiuri si carne fripta. Iar la desert..placinta de mere.
Si bineinteles...shrpitz pe parcursul intregii mese.
Stiu ca pentru unii suna banal....dar la asta visez eu !
Sa manaci in curte...la aer curat. Sa incepi cu un paharel de tzuica...dupa care un aperitiv de slanina si branza sarata. Pe urma o mamaliga tare cu peste , o ciorba de pui ....si ultimul fel cartofi prajitzi cu oua ochiuri si carne fripta. Iar la desert..placinta de mere.
Si bineinteles...shrpitz pe parcursul intregii mese.
Stiu ca pentru unii suna banal....dar la asta visez eu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Eu visez ca am un fel de room servise la mine acasa.. si doar sa dau comanda
si sa mi se aduca exact ceea ce am pofta ! 

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Pai si cam ce ai pofta sa manaci ? Ca aici suntem intrebatzi la ce bucate visam ! Nu la modul in care ne sunt aduse sau servite.
Asa si eu visez sa mananc de pe tzatzele unei femei !
Am vazut eu o astfel de emisiune parca pe la nemtzi cu un restaurant..unde pe masa era o femeie complet goala...si pe ea erau puse diferite mancaruri ....si mancau oamenii de pe ea. O mai si lingeau ! :p
Asa si eu visez sa mananc de pe tzatzele unei femei !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
1340
Initial trimis de Dee Dee
Eu visez ca am un fel de room servise la mine acasa.. si doar sa dau comandasi sa mi se aduca exact ceea ce am pofta !
![]()
Pregí£teste-te sí£ fii bogatí£! :o
Initial trimis de Hera
as mesteca o guma dar nu e pe aici pe aproape deschis. :cry:
Orbit uití£rfrej cumpí£rat in 2003 te-ajutí£ cu ceva? Mai am noo pastile (una am pí£pat-o io azi)!

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Cea mai tare guma era aia romaneasca de pe vremea lui ceasca, care ti se sfarama in mana, ai mai batrani stiu despre ce vorbesc.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Ba Moshule chestia aia de ai vazut-o tu,era la rusi mah(tot astia ai draq:D),pa undeva printr-un restaurant de superlux din Skt Petersburg.
Io unu imi doresc sa mananc ratza cu portocale k am tot auzit prin filme chestia asta shi vreau sa vad shi io cum e.Da cu tot tacamu,somelier care sa vina cu vinurile,lumanari,icre negre,alea alea.Shi dupa aia o sampanie frantzuzeasca d-aia veche shi un Monte Cristo nr.3.Shtiu k suna ieftin,da asta ie:p
Io unu imi doresc sa mananc ratza cu portocale k am tot auzit prin filme chestia asta shi vreau sa vad shi io cum e.Da cu tot tacamu,somelier care sa vina cu vinurile,lumanari,icre negre,alea alea.Shi dupa aia o sampanie frantzuzeasca d-aia veche shi un Monte Cristo nr.3.Shtiu k suna ieftin,da asta ie:p
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Migule, rata cu portocale sau duck a l'orange am mancat si nu m-a prea impresionat. In schimb mi-a placut destul de mult o friptura de mistret servita la restaurantul Bucegi din Sinaia acum cateva zile... nu eram sigur daca sa iau mistret sau urs, in final cred ca am ales corect.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Am mancat shi eu cu mai multe ocazii preparate vanatoresti,la Casa Seciu.Mistretul e intradevar deosebit la gust,dar mie unu mi-se pare cam tare.In schimb caprioara e chiar excelenta.Shi ursul are tot o carne destul de tare shi atoasa dar are un gust deosebit,o savoare mai speciala.Cred k duck a`l orange nu-i cine shtie ce da io vreau sa gust:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Mi-am mai schimbat parerea despre rata: rata cu ardei la un restaurant chinezesc, a fost excelenta.
Mistretul nu mi s-a parut tare, cine stie cum o fi fost preparat. Urs o sa incerc cat de curand, caprioara am mancat o singura data si mi s-a parut atoasa si cam tare, oarecum in genul vacii, dar buna la gust.
Mistretul nu mi s-a parut tare, cine stie cum o fi fost preparat. Urs o sa incerc cat de curand, caprioara am mancat o singura data si mi s-a parut atoasa si cam tare, oarecum in genul vacii, dar buna la gust.
-
Acum in acest moment as vrea sa mananc o portie de smantana cu branza si cu mamaliga (pentru ca nu le-am mancat din iunie 2002) si niste mici (care nu i-am mancat din octombrie 2001). Sunt bucati care aici in Italia nu se gasesc.(doar mamaliga se gaseste dar nu iese asa buna ca la noi).ciao
Rectific:si smantana se gaseste aici dar gustul difera foarte mult..............e foarte gretoasa.
Rectific:si smantana se gaseste aici dar gustul difera foarte mult..............e foarte gretoasa.
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
- dirklady
- Junior Member
Eu as vrea sa mananc o brinza de vaci cu smintana taraneasca ,de aia de la bunica ,sa beau un pahar de lapte de vaca direct de la sursa ,nu de ala din comert sau de capra ,ce bun mai era cind eram la bunica la tara dar cel mai mult as vrea sa mananc niste eclere de la ''Select'' din Iasi(ca de acolo sint eu) si o pizza de la ''Pizza Hut'' din Bucuresti,nu le mai stiu gustul de vreo ceva anisori buni.

''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
Si eu as manca niste eclere, dar cum erau alea pe vremea lu impuscatu', mi-aduc aminte ca erau super gustoase si costau 2 lei si 25 de bani. Oricum dupa revolutie n-am mai mancat eclere ca alea, mai ales ca multe cofetarii au disparut.
Forza Roma!
- Totti
- Junior Member
mmmmmm
Ash manca un tort imens de inghetata.....din ala bun bunutz.....cu de toate pe el da` in afar de ciocolata mey k aia nu`mi place!
Yammmmmy!
Yammmmmy!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
in afara de clasicul purcelus in lapte,ravnesc si la o langusta,ca n-am halit niciodata!
iar penru moment as servi ceva tarta cu visine,un muschiulet de vita impanat cu sunculita,cum se face la Potcoava si vreo 10 pahare de 100 de john daniel's!
iar penru moment as servi ceva tarta cu visine,un muschiulet de vita impanat cu sunculita,cum se face la Potcoava si vreo 10 pahare de 100 de john daniel's!
-
SOD - Mesaje: 6035
da..
Bassplayer-diabet faci mai greu de la un tort,mai curand te ingrashi!!
Normal k cele mai bune kestii ingrasha!!
Eu ash manca niste piersici ca tare imi plac...dar inka nu le-a venit vremea!
;P
Normal k cele mai bune kestii ingrasha!!
Eu ash manca niste piersici ca tare imi plac...dar inka nu le-a venit vremea!
;P
-
Matrashita - Mesaje: 804
In acest moment visez la ceea ce am mancat sambata seara.
Am fost la un prieten de-al meu pe nume Razvan, care s-a gandit sa ma intampine cu o mare specialitate...pregatita chiar de el. Carnatzi de oaie facutzi la gratar cu vin si mirodenii. Poate nu vi se pare nimic ..special dar va asigur ca au iesit super. Omu' a mestesugit la ei vreo 2 ore. I-a cantat..i-a descantat...le-a pus tot felul de prafuri..a turnat vin roshu peste ei...astfel incat au iesit de vis. I-am servit in compania unor ardei iutzi muratzi si a catorva Tuborg reci.
Oaia ramane un animal periculos de bun...in ceea ce priveste gustul carnii sale.
Am fost la un prieten de-al meu pe nume Razvan, care s-a gandit sa ma intampine cu o mare specialitate...pregatita chiar de el. Carnatzi de oaie facutzi la gratar cu vin si mirodenii. Poate nu vi se pare nimic ..special dar va asigur ca au iesit super. Omu' a mestesugit la ei vreo 2 ore. I-a cantat..i-a descantat...le-a pus tot felul de prafuri..a turnat vin roshu peste ei...astfel incat au iesit de vis. I-am servit in compania unor ardei iutzi muratzi si a catorva Tuborg reci.
Oaia ramane un animal periculos de bun...in ceea ce priveste gustul carnii sale.
-
Macare buna
Visez la o mancare care mie mi se pare extraordinara.
La un pui la rotisor, bine rumenit, cu mult usturoi si cu o bere buna.
Aceasta mancare am mancat-o ultima data acum 2 ani la mare la Neptun impreuna cu doi prieteni minunati.
Si mai visez la o ciorba de burta cu zmantana.
Vorbim la ce visez mi s-a facut deja foame si pofat de aceste mancaruri.
La un pui la rotisor, bine rumenit, cu mult usturoi si cu o bere buna.
Aceasta mancare am mancat-o ultima data acum 2 ani la mare la Neptun impreuna cu doi prieteni minunati.
Vorbim la ce visez mi s-a facut deja foame si pofat de aceste mancaruri.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
-
Cristina - Junior Member
Re: Macare buna
Initial trimis de Cristina
Mi se pare normal ca atunci cand mergi cu Moshu prin diverse locuri....sa mananci lucruri de calitate. :p
Am descoperit acum vreo 4 ani...localul ala , aflat in bazarul din mijlocul Neptunului....iar bucatele de acolo sunt cu adevarat de vis. Eu , personal...nu am mai mancat nicaieri un pui atat de bun. Mujdeiul este extraordinar. Ce poate fi mai de vis ca dupa o baie buna si dupa ce ai stat tolanit la soare si te-ai uitat pe plaja la tzatze si funduri de fetitze........sa bagi in tine un pui intreg cu cartofi prajitzi si salata si 3-4 beri ? Raiul pe pamant !
V-am mai povestit eu de locul asta...dar imi face placere sa mai zic o data. Eram un obisnuit al locului. Ma stia omu' de acolo. De cum ma vedea..imi punea masa. Nici nu ma intreba ce vreau ca stia.
He,he..mi s-a facut dor de mare !
-
he,he,he ... si crezi ca ala mexican e mai putin picant ? te inseli amarnic...totu e sa nu-ti aprinzi tigara in mai putin de-o ora dupa ce l-ai ingurgitat:D
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pentru Moshu
Normal ca ma mers acolo la recomandarea bunului prieten , Moshu, deoarece el stie cel mai bine unde se manaca bine.
Nu voi uita niciodata aceea zi de la Neptun.
Poate mai repetam istoria la vara, ce zici?

Nu voi uita niciodata aceea zi de la Neptun.
Poate mai repetam istoria la vara, ce zici?

Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
-
Cristina - Junior Member
Re: Macare buna
Initial trimis de Cristina
.
Cand s-o inventa "zmantana" sa ne anuntzi.
Mi se pare normal ca atunci cand mergi cu Moshu prin diverse locuri....sa mananci lucruri de calitate
Se scrie cantitate ....

- gaga
Initial trimis de Mr Hyde
Migule, rata cu portocale sau duck a l'orange am mancat si nu m-a prea impresionat. In schimb mi-a placut destul de mult o friptura de mistret servita la restaurantul Bucegi din Sinaia acum cateva zile... nu eram sigur daca sa iau mistret sau urs, in final cred ca am ales corect.
Se mai maninca urs in Romania???
PS. Ratza cu portocale tot la chinezi o maninci excelenta!
-
Ire - Junior Member
Initial trimis de Totti
Si eu as manca niste eclere, dar cum erau alea pe vremea lu impuscatu', mi-aduc aminte ca erau super gustoase si costau 2 lei si 25 de bani. Oricum dupa revolutie n-am mai mancat eclere ca alea, mai ales ca multe cofetarii au disparut.
Sint multe chestii care erau bune inainte (sau poate eram noi crescuti cu ele si ne placeau). Aveau niste ambalaje dezgustatoare (cele care erau ambalate), dar cit erau de bune???
Exemple?
- eclere
- eugenii
- cremvursti
- parizer
- pateu de ficat
- iaurt etc etc etc...
Amestecaturile pe care le fac acum sint bani aruncati....
-
Ire - Junior Member
In momentul asta...Ire mi-a adus aminte de o alta "delicatesa" a copilariei. Imi lasa gura apa dupa o savarina mare, foarte bine insiropata si cu multa, multa frisca, si o limonada rece (sau eventual o Fanta Shokata) sa mearga la prajitura...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Mi-ar placea sa mananc o gramada,dar e imperios necesar sa am grija la silueta.Meniul dorit ar suna cam asa:
2 hamburgeri'tiganesti'de la Napoleon + o pizza de la Mamma Mia + 2 pungi de chipsuri cu aroma de paprika si bacon + 2 batoane de cereale + un cola vanilla la 2 L + 1 punga mare de 'pistachos' + o salata imensa de fructe asortate
2 hamburgeri'tiganesti'de la Napoleon + o pizza de la Mamma Mia + 2 pungi de chipsuri cu aroma de paprika si bacon + 2 batoane de cereale + un cola vanilla la 2 L + 1 punga mare de 'pistachos' + o salata imensa de fructe asortate
- Crystalized
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Mancaruri si Bauturi. Restaurante