Mancaruri & bauturi

friptane, carnatzi, sarmale, vinuri, bere

Mesajde darkshines » Vin Feb 22, 2002 9:11 pm

Common sense says PEPSI > coke

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde alina » Vin Feb 22, 2002 11:22 pm

io prefer cola!desi mi s-a acrit sufletul de atata cofeina!urasc fanta de portacale expect cea din grecia care e cu pulpa de portacala!
addio pirata!
alina
Junior Member

Suce

Mesajde Rolf » Lun Feb 25, 2002 2:23 pm

Pepsi, da nu prea beau. Ori imi iau protocale si le storc (cu putin grapefruit si lamiie), ori fac limonada (fierb apa cu zahar - 4 linguri la litru de produs finit - ca sa se topeasca calumea, apoi adaug sucu de lamii - 2 lamii la litrul de limonada! - adica daca fac 4 litri pun doar fo 3,6 litri de apa, ca restu or sa fie cele 8 lamii, si 16 linguri cu virf de zahar), ori imi cumpar icetea (de obicei Pfanner - e cel mai natural de pe la noi, si de regula de visine sau fructe de padure; pe Lipton scrie clar "arome identic naturale"). Mai beau Fanta de lamiie sau fructe de padure (e ca zmeurica de pe vremuri).
Rolf
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Feb 25, 2002 10:50 pm

pe aici,cola e mai bun decat pepsi,desi tot preferatul meu ramane....despre ciocolata(s-ar putea spune ca sunt o "Chocoholica" notorie...)sunt mai multe care-mi plac:Aero cu menta,Ritter Sport,ciocolata alba...de Snickers si mars m-am saturat,in schimb Bounty si Topic mi se par yummy...

si revenind la mancaruri mai "consistente"...de plictiseala citeam topicul de poezii de dragoste si am dta de una care suna cam asa:
"friptura as vrea
si-un pic de cafea
si un cozonac
sa-l bag la stomac
de-ar fi si o bere
mi-ar face placere........
cartofii prajiti
ii vreau rumeniti
friptura de pui
si slana din cui."

ploua in guritza mea.....si ma gandesc cu jind la cozonacul bunicii cu nuci,rahat si miere,pe care n-o sa am cum sa-l gust de Paste anul asta...

si as manca chiar acum o fasole cu slana......mmm
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 28, 2002 12:47 pm

Ba..si ca tot era vorba de PEPSI ..sa va zic ce reclama am vazut.
Vine o fetitza cu tasu mare..la un local d'ala cum numai in America exista...d'ala old-fashion..unde mancau mafiotzii macaroane. Tasu mare comanda o pepperoni..iar aia mica cere un Pepsi. Barmanu' smeker..in loc sa-i dea Pepsi..ii toarna Coca Cola in pahar. Fetitza il ia..soarbe din el..si face o fatza scarbita. Apoi cu voce de mafiot ,din Godfather....ii zice barmanului ceva de genul : " Credeam ca ne-am inteles ! nu suntem doi oameni normali ? ti-am cerut un Pepsi..iar tu imi dai rahatul asta ! " . Totzi oamenii din local..cu mancarea in gat..se uitau la fetitza care vorbea exact ca Marlon Brando. Speriat ..barmanul..ii aduce fetitzei o cutie de Pepsi...la care aceasta trage o sorbitura zdravana. In acest moment un chelner de prin local..mesteca ciunga..si face un balon..si il sparge. Toata lumea ,inclusiv barmanul..la pamant..credeau ca a scos fetitza pistolu ! :D
Fetitza termina de baut...si spune cu vocea ei normala : "Gratzie!".
Reclama se termina iar pe ecranele noastre apare scris PEPSI - The real joy of Cola
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mar 01, 2002 2:26 am

Misto reclama Moshule. M-ai facut din nou sa rad vezi ? ;n
"Against modern football."
Aliosha

Tot despre PEPSI

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 05, 2002 11:07 pm

Am baut un PEPSI la cutie....dupa vreo 5 ani cred ! Mi s-a parut mult mai bun decat Pepsiul la sticla !
De ce oare ? Sa fie faptul ca este imbuteliat la Caransebes ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Mar 05, 2002 11:14 pm

dupa parerea mea.. idei mega-copiate
fiti atent
cola-pepsi
fanta-mirinda
sprite-7 up

deci??
chiar dak gustul difera in proportie de 15% , in rest e totul la fel...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 05, 2002 11:30 pm

Si ce lagatura are asta cu ce am intrebat eu ? :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Mar 06, 2002 12:16 am

Oribile e un lucru stiut ca PEPSI la cutie e mai bun decat cel la sticla.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 06, 2002 12:19 am

Baaaa...asta am observat si eu ! Am intrebat DE CE ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Mar 08, 2002 12:39 am

iezista o iesplicatzie...ca unu e in tabla altu in plastic?reactii chimice ceva??...

inca o intrebare:ce se intampla daca lasi pe masa juma'de ora o sticla desfacuta de pepsi si o cutie desfacuta?(sau si mai bine...7UP)...[ps:Don't try this at home]
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Mirela » Vin Mar 08, 2002 12:42 am

aseara fui invitata la masa...peste "prajit" cu cartofi si broccoli fierte.Yukk!!!
si mi s-o facut o pofta de o saramura...sau un pic de peste dat prin malai si prajit la gratar...mmm....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 08, 2002 2:46 am

Dar ce are pestele prajit ??? Este foarte bun !
Eu aseara am mancat file de hering in sos tomat (la conserva..ca muncitorii) ....foarte gustos !
Si am baut un Muscat Ottonel. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Tot despre PEPSI

Mesajde J'adore » Vin Mar 08, 2002 2:59 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Am baut un PEPSI la cutie....dupa vreo 5 ani cred ! Mi s-a parut mult mai bun decat Pepsiul la sticla !
De ce oare ? Sa fie faptul ca este imbuteliat la Caransebes ?
..............

...........Pepsi, Cola(coke), Sprite.........sunt super nasoala aici..........

eu nu beau nimic altceva decat apa cu aroma de peach,sau suc natural de portocale!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Re: Re: Tot despre PEPSI

Mesajde the radical » Sâm Mar 09, 2002 8:57 pm

Initial trimis de crinuza
..............

...........Pepsi, Cola(coke), Sprite.........sunt super nasoala aici..........

eu nu beau nimic altceva decat apa cu aroma de peach,sau suc natural de portocale!

ce suc natural d eportocale? ce-i ala? ala de-l storci tu direct din portocala ? daca de ala vorbesti e bine , daca nu .... uita ca e natural.
Asa si eu prefer aqualibre dar ... lets face it nu se compara la pretz cu cola si alte junk-uri .
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Re: Re: Re: Tot despre PEPSI

Mesajde J'adore » Sâm Mar 09, 2002 10:08 pm

Initial trimis de the radical

ce suc natural d eportocale? ce-i ala? ala de-l storci tu direct din portocala ? daca de ala vorbesti e bine , daca nu .... uita ca e natural.
Asa si eu prefer aqualibre dar ... lets face it nu se compara la pretz cu cola si alte junk-uri .
..........

..da suc dala stors.............:D
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Mar 09, 2002 10:15 pm

[quote]Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]Dar ce are pestele prajit ??? Este foarte bun !

pai sa fie prejit...nu rumenit in cuptor si fara gust ca aici....si yukky cu legume fierte si trantite in farfurie...:bleah:
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde gabuba » Sâm Mar 09, 2002 10:17 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Si ce lagatura are asta cu ce am intrebat eu ? :D

ete ma bagam si eu in seama!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 10, 2002 11:45 am

Mirela...eu sunt un fan al pastravului prajit ! Cu mujdei de usturoi pe el !
Maninc vreo 10-12 pastravi la o masa...atat de mult imi plac ! :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Mar 10, 2002 4:53 pm

[B]Mirela...eu sunt un fan al pastravului prajit ! Cu mujdei de usturoi pe el !

mie pastravul imi place dat prin malai,prajit in tigaie(sau pe gratar) si cu usturoi amestecat cu hrean.......sau in saramura,cu ardei din ala iuuuuuuute,pus la borcan.....ploua in guritza mea...:)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 13, 2002 7:33 am

Am uitat sa va intreb....atzi mancat mucenici ?
Eu am mancat..si d'aia moldovenesti..si d'aia clasici (ciorba) !
Sunt foarte buni..ambele tipuri..dar parca tot mai mult imi plac aia ciorba ! Voi ce parere avetzi ? :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Mar 14, 2002 2:03 pm

[B]Am uitat sa va intreb....atzi mancat mucenici ?

stiam eu ca cineva :t o sa pomeneasca si de mucenici :cry:
...toata ziua de 9 m-am gandit ca as manca un mucenic cu un pahar de vin rosu,sau niste turte de la bunica...:(

auzi Sopra...ne mai trebuie un "smiley face"...sa sugereze interjectia "mmmmmm"(sau yummy...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aliosha » Joi Mar 14, 2002 2:14 pm

Am ratat mucenicii anul asta. ;P
Bunicamea face niste mucenici deliciosi inmuiati in miere si presarati cu miez de nuca...nu tineau mai mult de o zi.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 14, 2002 2:28 pm

Ba..aia sunt mucenici moldovenesti ! Mucenicii clasici..facutzi cu apa, 8-uri facute din faina ..cu nuca si scortisoara..sunt mult mai buni !
Eu am o cratitza plina in frigider ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Mar 14, 2002 2:36 pm

Da stiu. Nu imi plac deact cei moldovenesti.
Aliosha

Mesajde Mirela » Joi Mar 14, 2002 4:24 pm

mi-a venit acum un chef sa mananc fasole cu muraturi.....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Rolf » Vin Mar 15, 2002 12:28 pm

Mucenicii moldovenesti nu-mi plac, in schimb din astia fierti/zupa sunt beton. Creca numa in Tara Romaneasca se fac din astia, vorbesc pe tot globu'. Anu asta mi-am facut de unu singur si au iesit rupere! Cine vrea reteta, pe pm :D Tocma am terminat oala, planuiesc sa mai fac o data.

Fasole cu muraturi: ori iahnie, cu afumaturi si oltenesti prajiti, ori din aia batuta, cu multa ceapa si usturoi, iar linga, cei mai buni sunt gogosarii murati, da neaparat sa fie si cu miere, adica nu d'aia numa in otet, care sunt acri si se fleoscaie urat. Si pentru inceput, o ciorba de fasole. Nota: ma refer exclusiv la fasole alba, aia pastai nu e pt. mine.

Alte muraturi preferate: top: morcovi, bureti, conopida, mai la vale: varza rosie, mai jos: gogonele. Mi-aduc aminte de Sura Dacilor de cind eram mic, aveau borcane imense cu muraturi expuse prin circiuma, mureaza aia orice (incl. struguri, pepeni etc...), si toate's bune.
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 15, 2002 4:52 pm

Rolf..nu tzie mila de "amaratzii " astia care stau prin strainatatzuri..si nu au asemenea fasoli si muraturi !?? Nu mai povesti asa...ca poate le e pofta si lor...si nu au de unde manca ! :p

Mie imi place foarte mult si fasolea pastai ! Si mazarea verde ! Baramite..mazarea verde e una din mancarurile mele preferate..fara carne..doar cu marar ! Si cu friganele..adica paine date prin lapte si ou si prajita.
Si ..bineinteles..imi place fasolea batuta...cu multa ceapa prajita pe deasupra. Mmmm !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Mar 15, 2002 5:12 pm

Nu mi-e mila! Sunt crud!

Fasole pastai numa fiarta cit sa ramina tare, crocanta, cu conopida in aceeasi stare si maioneza indoita cu smintina (sau iaurt). Mazare cum zici si tu, da cu mult zahar (pun fo 3 linguri de zahar intr-o farfurie). Da nu sunt mort dupa astea 2 mincaruri. In schimb ma sparge mazarea in salata boeuf, n-are farmec fara ea salata aia.

Mmmmm, ceapa prajita MULTA pe fasole batuta, un deliciu....... Azi am mincat la prinz la bufet ciorba de fasole, ca tot vorbiram, da n'are valoarea uneia facute acasa.
Rolf
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mancaruri si Bauturi. Restaurante