Forumul cel mai prost moderat
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
am votat Sex.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
animal x si candy nici macar nu au ce cauta in acest sondaj. sunt super bine moderate de jasmyna, dee dee si bad girl.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
animal x...
lipsa de libertate...
macar stiu sa-si impuna parerea...
lipsa de libertate...
macar stiu sa-si impuna parerea...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Cred ca intr-o zi....o sa ma imbat...si am sa sterg cu totul forumul ANIMAL X ! :p
Ala nu e forum. E chat ! Si mIRC-ul e mai valoros decat forumul Animal X !
Ala nu e forum. E chat ! Si mIRC-ul e mai valoros decat forumul Animal X !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de dEpEchEmIND
Barfe On-line
Actualy ... din cate ii cunosc io pe drslam shi dj50 .... poti spune lejer ca forumu ala nu e moderat ...

I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
Thinking .../Propunere!
Ma abtin de la vot ..
Propunere : Blondy , Andre , Akcent , Andreea Balan , House , Impact .. ( am pus si forumurile pe care le moderez , de ce? vreau sa vad ce parere au cei prezenti pe acest portal )
Propunere : Blondy , Andre , Akcent , Andreea Balan , House , Impact .. ( am pus si forumurile pe care le moderez , de ce? vreau sa vad ce parere au cei prezenti pe acest portal )
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Thinking .../Propunere!
Animal X .. si ash propune forumul 3sudEst .. unde daca mi-am zis o parere pok am fost amenintzata ku banarea .. lol si nu era nici o injuratura .. asha ka .. lipsa de libertate frate .. si pentru vali uita`te si matale ka scrie Mulltumum pentru vot .. in lok de multumim .. 

While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Forum dedicat topurilor si sondajelor aberante