Cel mai important user (masculin) sub 18 ani
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Neamtzu
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Poate spunetzi si de ce !
Eu il votez pe Decret. Pentru ca spre deosebire de ceilaltzi doi contracandidatzi ai sai....este un user all-around. Muzica,sport..kterinca....orice potzi discuta cu el.
Plus ca este un bun moderator !
Castigator incontestabil ! Deja are premiul in buzunar..caci eu i l-am oferit...dar sa-l mai votam si aici !
Eu il votez pe Decret. Pentru ca spre deosebire de ceilaltzi doi contracandidatzi ai sai....este un user all-around. Muzica,sport..kterinca....orice potzi discuta cu el.
Plus ca este un bun moderator !
Castigator incontestabil ! Deja are premiul in buzunar..caci eu i l-am oferit...dar sa-l mai votam si aici !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Re: Votat!
Initial trimis de Andrei
[B]Decret [/B]
neamtzu
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
bau
moamaaaaaaaaaaa mor aici .. cine a votat pe gabytzu ?? a A? A?A?A??A?A?A vreau si eu sa stiu numele la acele 11 persoane daca se poate .. vali can you help me ?
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
cine l-a votat pe Gabyzzu ?
5 voturi le-a luat de la clonele lui + el . Cand o sa tragem linie...o sa le scadem ! 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Forum dedicat topurilor si sondajelor aberante