Fani & Fancluburi TNT

Trei liceence de 17 ani sunt membrele trupei TNT "Dea, Lala si Tisha" , muzica pe care o canta le seamana perfect

Fani & Fancluburi TNT

Mesajde AnDrEi » Joi Ian 02, 2003 1:13 am

Eu unul azi am initiat un fan club TNT Bacau .. pana acum sunt 20 membrii .. waw .. intr`o zi eu cred ca sunt .. destui :P .. voi continua sa fac un fel de formular pentru inscrieri ..
AnDrEi
Junior Member

ok..vreau si eu

Mesajde shokata » Sâm Ian 04, 2003 11:35 am

sal...ti-am mai scris un mesaj la un subiect...nu mai stiu...ba da..al a cu fetele...formatia...al doilea cred...oricum sa stii ca te-am confundat...am crezut ca te cheama andrei muresan si esti din hunedoara...oricum vreau si eu in fan club..daca nu exista in bucuresti...e bine si acolo...sunt o mare fana si vreau sa-tzi spun ca am facut si eu un fele de fan club online...numai ca nu se afiseaza mesajele....ci oricine scrie va primi si mesajele celorlalti...dac vrei sa intri adresa este: fanclubtnt@yahoogroups.com
te astept..nu trebuie sa te inscrii...era mai naspa asa...pa..diana
shokata
Junior Member

Intrebare

Mesajde AnDrEi » Lun Ian 06, 2003 12:55 am

Pai tu cand te`ai apucat sa faci acest fan club si cati membrii ai? spune` mai multe.. ai facut unele formulare de inscriere?
AnDrEi
Junior Member

Re: Intrebare

Mesajde shokata » Sâm Ian 11, 2003 12:22 pm

Initial trimis de Andrei
Pai tu cand te`ai apucat sa faci acest fan club si cati membrii ai? spune` mai multe.. ai facut unele formulare de inscriere?
\
bai...cum sa-tzi explic...nu e cu formulare de insriere....ci pur si simplu..intrii pe adresa fanclubtnt@yahoogroups.com
te inscrii si daca trimitzi un mesaj il va primi toti ceilalti membrii ale clubului..dar pana acum nu e mai nimeni..deoarece nu prea se stie de el...l-am faut acum cateva zile...nu e fan club super tare...ci un fel de forum..atata tot...numai ca nu se afiseaza mesajele cume e aici...sincer ...e greu de explicat..dar am inecrecat..pa.diana
shokata
Junior Member

sati putzin

Mesajde shokata » Sâm Ian 11, 2003 12:26 pm

am gresit...intrii pe
http://groups.yahoo.com/group/fanclubtnt
si acolo te inscrii
shokata
Junior Member

Uffffff

Mesajde AnDrEi » Sâm Ian 11, 2003 4:05 pm

Mai , e cam lipsita de sens aceasta modalitate de inscriere.. nu se prea intelege nimic.. dar ma rog.. eu iti propun ceva.. fa si tu cum am facut eu .. adik am facut un formular de inscriere ( nume , prenume , adresa , nr tel , si am adaugat cateva intrebari in leg cu TNT ) si multiplical .. :D este mult mai usor..
AnDrEi
Junior Member

hmmmmm

Mesajde shokata » Sâm Ian 11, 2003 7:26 pm

asa...si cum fac asta....mia-r placea sa fac faN CLUB..DAR ACUM NU POT..SCAOALA...MA INTELEGI..SI TREBUIE MULTA MUNCA...SI ASTA ORICUM E ONLINE...ADICA MESAJE..ORICUM..MAI INSCRIS SI PE MINE...TRIMITE-MI UN FORMULAR ...DA?PLEASE...DOAR DIN CATE VEZI SUNT FANA TNT:))))))PLEASE?
DIANA
shokata
Junior Member

Rugaminte

Mesajde AnDrEi » Dum Ian 12, 2003 9:32 am

shokata.. te rog ceva..incearca sa iti revizuiesti modul de exprimare.. eu ti`am spus cum am facut eu si cum ar fi cel mai indicat.. si fiecare fanclub TNT tinde spre a fi cel mai tare.. asta in ce consta? in a avea cei mai multi fani inscrisi .. adik sa fie cel mai mare.. si in acel moment el poate deveni fanclub`ul central al trupei ... asa ca daca vrei sa faci un fanclub TNT trebuie sa te gandesti singura la oportunitati ..
AnDrEi
Junior Member

Re: Rugaminte

Mesajde shokata » Dum Ian 12, 2003 11:39 am

Initial trimis de Andrei
shokata.. te rog ceva..incearca sa iti revizuiesti modul de exprimare.. eu ti`am spus cum am facut eu si cum ar fi cel mai indicat.. si fiecare fanclub TNT tinde spre a fi cel mai tare.. asta in ce consta? in a avea cei mai multi fani inscrisi .. adik sa fie cel mai mare.. si in acel moment el poate deveni fanclub`ul central al trupei ... asa ca daca vrei sa faci un fanclub TNT trebuie sa te gandesti singura la oportunitati ..

buna...uite care e faza..sau mai bine sa spun:"as vrea sa iti comunic un lucru"/e bine asa?eu am facut acest fan club deoarece sunt mare fan tnt...si da..poate nu ma pricep...dar nu am timp si sincer nu simt nevoia sa il fac fan club central..oricum cum am mai zis..nu am timp...imi pare rau sa vad ca in ultimul timp ma tot asaltezi cu nemultumuri in legatura cu modul meu de a scrie...dar stii..nu sunt analfabeta...asa ca te rog ....sa lasam neintelegerile...si sa incercam sa fim prieteni....ok?
shokata
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Ian 12, 2003 11:52 am

shokata.. tu vrb acolo despre un e-group pe yahoo :) .. stiu despre ce e vrb .. e o chestie super mijto numai ca trebuie sa-ti sacrifici un mail ptr. ca daca o sa fie multi membrii o sa primesti o gramada de mailuri zilnice.. :) am facut si eu un asemenea e-group din asta impreuna cu un prieten ptr. RadioContact si sincer sa va spun merge si acum :) .. e destul de buna ideea asta :) .. o sa trimit si eu mesaje :P
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Ian 12, 2003 12:41 pm

pai atunci andrei, spune-ne mai multe despre fan clubul tau....de exemplu: ce ai de gand sa faci, o sa iei legatura cu fetele, ce avantaj au fani inscrisi etc... :D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Raspuns

Mesajde AnDrEi » Dum Ian 12, 2003 2:46 pm

Dap Alina,daca iti aduci aminte pentru fanclubul Hi-Q din Bacau s` a plikat aceasta tehnica cu formularele de inscriere.. ei bine .. la fel se va proceda si la TNT .. sa speram ca va avea acelasi succes ! :-)
AnDrEi
Junior Member

Înapoi la TNT