F@n|| TNT V0rb3sc d3spr3 e|

Trei liceence de 17 ani sunt membrele trupei TNT "Dea, Lala si Tisha" , muzica pe care o canta le seamana perfect

LoL

Mesajde AnDrEi » Joi Feb 13, 2003 7:18 pm

Initial trimis de shokata
hmmmm...ce poze.trebuie sa recunosc ca myketheone arata mai bine decat andrei.no ofense!!:)))bravo!!:))
P.S. hai nu te supara andrei....o sa-ti treaca pana te mariti!!:))

Stai ca scanez si eu o poza in curand..sa vedem care pe care:) rivalitatea asta .. omoara oamenii domn`le :p
AnDrEi
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Feb 13, 2003 7:38 pm

d@ d3 c3 dr@cu nu s6r3ti cu l|t3r3 n0rm@l3?
bravo baixule!
marian jan

Greseala

Mesajde KoRn_bitch » Joi Feb 13, 2003 9:45 pm

Eu nu sunt fan TNT shi nici nu am fost vreodata .. nici nu stiu de ce m`am trecut aici ... fetele arata intr`adevar bine ... de cantat .. bine ca exista tehnologie avansata in ziua de azi ca altfel nu le mai asculta nimeni ... shi in plus au o viata f complicata ... eu doar vroiam sa aflu niste amanunte .. adevaru` e ca am aflat despre ele mai mult decat vroiam dar e bine ... va multumesc pt atentia acordata .. eu ma retrag ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Raspuns

Mesajde AnDrEi » Vin Feb 14, 2003 9:07 am

Initial trimis de KoRn_bitch
Eu nu sunt fan TNT shi nici nu am fost vreodata .. nici nu stiu de ce m`am trecut aici ... fetele arata intr`adevar bine ... de cantat .. bine ca exista tehnologie avansata in ziua de azi ca altfel nu le mai asculta nimeni ... shi in plus au o viata f complicata ... eu doar vroiam sa aflu niste amanunte .. adevaru` e ca am aflat despre ele mai mult decat vroiam dar e bine ... va multumesc pt atentia acordata .. eu ma retrag ...

Dar .. poti continua sa postezi si sa tii legatura .. asa vei putea afla din ce in ce mai multe..lucrurile se schimba mereu nu?
AnDrEi
Junior Member

Re: Raspuns

Mesajde KoRn_bitch » Vin Feb 14, 2003 3:17 pm

Initial trimis de AnDrEi

Dar .. poti continua sa postezi si sa tii legatura .. asa vei putea afla din ce in ce mai multe..lucrurile se schimba mereu nu?

Nu ... de acum in colo nu ma mai intereseaza amanuntele din moment ce am aflat ce ma interesa ... in orice caz mai postez shi pe aici daca mai aflu ceva din intamplare ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Feb 15, 2003 12:19 am

myketheone ;D..... nice.......

thats all i can say :D (for now)

mai ai poze?? :con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Myketheone » Sâm Feb 15, 2003 10:10 am

Initial trimis de Bad Girl
myketheone ;D..... nice.......

thats all i can say :D (for now)

mai ai poze?? :con:

mai am cateva!
Myketheone
Junior Member

Am cazut din cer intre fanii TNT.

Mesajde UnCopilutz » Sâm Feb 15, 2003 12:45 pm

Uite-ma si pe mine , ascultator de "Ani de liceu 2002" , postand aici intre voi , marii fani ale TNToaselor.
Poza ? Uite...
Ca sa fii un fan adevarat al unei trupe iti trebuie mult timp , iti trebuie...multe...fan adevarat ziceam ..
Fişiere ataşate
mihai3.jpg
mihai3.jpg (43.04 KiB) Vizualizat de 4352 ori
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Feb 15, 2003 2:21 pm

Initial trimis de Myketheone

mai am cateva!

pai mai pune!!!!
:)
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Sâm Feb 15, 2003 8:58 pm

Initial trimis de Bad Girl

pai mai pune!!!!
:)

Alina esti "in love"? :D ..
AnDrEi
Junior Member

Mesajde genicon » Lun Feb 17, 2003 8:45 pm

Ma scuzati ca intervin si eu... Nu am nimic impotriva pozelor aici, impotriva pozelor fanilor. Dar deja exista un astfel de subiect pe forum... Si nu ar fi mai bine sa nu ne repetam, si sa punem poza pe subiectul deja existent si sa scriem sub ea "fan TNT" ??????
Am scuti multa lume de repetari si repetitii si... parca totul ar fi mai curat si organizat. Nu de alta, dar acest subiect risca sa devina un fel de casa de toleranta, un fel de n-ar mai fi...
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Feb 24, 2003 2:06 am

Initial trimis de AnDrEi

Alina esti "in love"? :D ..

nope.. just curious!!!
---
Wild Rose
Junior Member

despre mine

Mesajde ograsa » Lun Feb 24, 2003 2:56 am

no comment.. sa zicem ca azi defapt ieir la voi (in tara) m-am inregistrat si eu=> user nou pe acest forum :)
ah.. si da 'Anii de liceu' nu sunt rau deloc e chiar nice iar duo cu Simplu "Radio e pro fm" care sunt ceva de genu "radio inseamna pro ef em da da ho epala o e o e" sau ceva lol asta e simai eusita si Class aveau o melodie "E vara e Pro FM" adica tot reclama pentru aia ptiu tuva :p
ograsa
Junior Member

Re: about me...

Mesajde ograsa » Lun Feb 24, 2003 5:26 am

Initial trimis de AnDr3y - Radu
Radu...sau Andrei .. sau ... whatever ... 16, Bacau , .... ce sa mai zic .. `nalt .. vo 1.86... shaten .. par scurt .. ochi albashtri :) ... shi imi place sportu .. fuck shi handbal ... love music .. house ... dance .. shi rock ... poza ... o aveti in stanga la avatar :P :) ...

ce altceva isi mai poate dorii o fata nu?:)
ograsa
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Lun Feb 24, 2003 6:49 pm

Tare as vrea sa aud si eu imnul ala pentru profm facut cu SIMPLU.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

apriga lupta... :)

Mesajde AnDr3y - Radu » Lun Feb 24, 2003 9:31 pm

apriga lupta aici .. care e mai urat care e mai frumos .. mi-am gasit shi eu o poza... mai in ceata sa nu se cunoask :) ashtept pareri ... loooool ! :)
Fişiere ataşate
andr3y.jpg
andr3y.jpg (6.11 KiB) Vizualizat de 4352 ori
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde usualflow » Lun Mar 03, 2003 3:22 pm

bai, eu nu sunt fana TNT. nici n-am ascultat albumul. mie imi place imaginea lor si imi plac ele ca persoane, sunt f de treaba si simpatice, iar Tisha este foarte inteligenta.

Insa am vazut ca se pun poze pe-aici si am zis sa o asez si eu pe a mea( nu stiu de ce, probabil pt ca ma pasioneaza arta fotografica). Am trecut-o mai intai printr-un efect de lumina rosie....nu va speriati....nu arat chiar asa de rau.
usualflow
Junior Member

parerea mea...

Mesajde AnDr3y - Radu » Lun Mar 03, 2003 10:22 pm

Initial trimis de Piciulika
bai, eu nu sunt fana TNT. nici n-am ascultat albumul. mie imi place imaginea lor si imi plac ele ca persoane, sunt f de treaba si simpatice, iar Tisha este foarte inteligenta.

Insa am vazut ca se pun poze pe-aici si am zis sa o asez si eu pe a mea( nu stiu de ce, probabil pt ca ma pasioneaza arta fotografica). Am trecut-o mai intai printr-un efect de lumina rosie....nu va speriati....nu arat chiar asa de rau.

hmzzz... pareara ma despre Piciulika este buna ... apropo .. cati ani ai?! :D :D :D ... prima oara ma krezut k eshti baiat ... piciulica... eh .. ata ete :D shi k sa vezi eshti fata ... una kiar frumusik :D ... sau asha mi se pare ... oare sa fie din cauza efectului?!
Fişiere ataşate
radu8.jpg
radu8.jpg (5.55 KiB) Vizualizat de 4343 ori
AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde Pizzi » Joi Mar 06, 2003 10:48 am

Vad ca mai multi v-ati pus pozele aici. Profit si eu de ocazie si "ma bag aiurea in seama" cu o poze. Sper ca va place. Poza e facuta acum 3 ani(cred) si probabil va trebui sa ma si prezint: ma numesc Pizzi, am 21 de ani, sunt din Bucuresti (Dr, Taberei), 1.83m, 80kg... si cam atat. :D
Fişiere ataşate
pizzi2001.jpg
pizzi2001.jpg (237.92 KiB) Vizualizat de 4338 ori
Today is the last day that I'm using words...
Pizzi
Junior Member

Re: parerea mea...

Mesajde usualflow » Joi Mar 06, 2003 5:02 pm

Initial trimis de AnDr3y - Radu

hmzzz... pareara ma despre Piciulika este buna ... apropo .. cati ani ai?! :D :D :D ... prima oara ma krezut k eshti baiat ... piciulica... eh .. ata ete :D shi k sa vezi eshti fata ... una kiar frumusik :D ... sau asha mi se pare ... oare sa fie din cauza efectului?!

nu prea as vrea sa dau detalii despre mine...varsta, locatie etc... uite chiar ma bucur ca ai crezut ca sunt baiat. :P multumesc pt compliment.( hai totusi sa nu facem matrimoniale din acest thread :P ) Efect, no efect, asta sunt. Te asigur ca "fata din poza" chiar imi seamana. :P. altfel nu o mai atasam aici.
usualflow
Junior Member

Re: Re: parerea mea...

Mesajde AnDr3y - Radu » Joi Mar 06, 2003 10:33 pm

Initial trimis de Piciulika

nu prea as vrea sa dau detalii despre mine...varsta, locatie etc... uite chiar ma bucur ca ai crezut ca sunt baiat. :P multumesc pt compliment.( hai totusi sa nu facem matrimoniale din acest thread :P ) Efect, no efect, asta sunt. Te asigur ca "fata din poza" chiar imi seamana. :P. altfel nu o mai atasam aici.

ok ok t cred ... sper k nu te-ai suparat acu p mine ... dar t intreb shi eu un PM pot sa`ti trimit?! :D :P :love:
AnDr3y - Radu
Junior Member

1694

Mesajde baixinho© » Vin Mar 07, 2003 10:26 am

F@n|| TNT V0rb3sc d3spr3 e| incepand cu ziua de azi pe pm-uri, pe mirc, pe yahoo-messenger (puteti sa faceti conferinta, ca nu ma deranjeaza). mai sunt si alte metode (sticla aruncata in Dunare, porumbei calatori) asa ca o sa va intelegeti voi.
inainte sa deschideti un subiect asemanator sau ma injurati prin intermediul pm-ului cititi regulamentul.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Anterior

Înapoi la TNT