Credeti ca merita un premiu pentru cel mai bun debut ?

Trei liceence de 17 ani sunt membrele trupei TNT "Dea, Lala si Tisha" , muzica pe care o canta le seamana perfect

Credeti ca merita un premiu pentru cel mai bun debut ?

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

Re: txiii!!!

Mesajde AnDrEi » Sâm Mar 29, 2003 2:57 pm

Initial trimis de jane doe
Nu nu cred ca merita nici un premiu!

Motivul?Care ar fi ?
AnDrEi
Junior Member

Re: Re: txiii!!!

Mesajde costel300 » Dum Mar 30, 2003 10:20 pm

Initial trimis de AnDrEi

Motivul?Care ar fi ?

Se asteapta ceva original ! :D
costel300
Junior Member

parerea mea..

Mesajde jane doe » Mar Apr 01, 2003 12:37 pm

Bun, imi cer scuze pt ca nu am argumentat inainte, dar o sa va spun acum de ce nu cred ca merita premiul pt cel mai bun debut. Inainte de toate mentionez ca nu am nimic impotriva fetelor de la TNT, chiar cred ca sunt simpatice. Este vorba doar de parerea mea "proprie si personala"...:cool:
Nu le-as da premiul pt ca nu cred ca muzica lor este originala, nici deosebita in nici un fel, mi se pare doar o alta formatie de fete care a aparut si care nu face prea mare diferenta de restul. Singura metoda prin care au iesit in evidenta a fost publicitatea care li s-a facut inainte si dupa lansare. Cred ca exista trupe mai bune care au doar ghinionul de nu a fi lansate cu tam-tam...
Nu vreau sa spun prin asta ca nu ar fi talentate sau ca nu ar putea continua sa aiba succes pe viitor....dar pe mine cel putin inca nu m-au convins de nimic!
Mai astept...:)
PS: E destul de original?:confused:
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Mesajde panamea » Mie Apr 23, 2003 6:44 pm

Iata ca a aprut si ceva original. Voi cei care asteptati asta, spune-ti acum care e parerea voastra.

Eu cred ca au demonstrat ca sunt cea mai buna trupa care a aparut in ultima vreme. Si ca sunt cele mai tari fete de la noi!
panamea
Junior Member

Anterior

Înapoi la TNT