Tisha
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
?
Sal...[ce politicoasa sunt...?!]
In primul rand Aiana e super asha cum e shi ii sta bine in orice, da o prefer sa o vad imbracata in negru shi alb...e super dulce!!!
Ultima oara cand am vazut-o la televizor, a fost la Bucureshti 1 TV
la emisiunea "Fan X" unde am avut norocul sa vad shi eu noul videoclip al fetelor...Fan X fiind singura emisiune de muzica pe care o prind deoarece,...va rog sa nu radetzi, dar nu am cablu...
Shi cum spuneam, le-am vazut la emisiune dar m-am cam enervat cand am vazut ca prima data erau: Aiana, Lala shi aia care prezinta shi dupa ce au dat clipul "Asta e!"Aiana atrebuit sa plece sa incapa shi Dea[am ramas putzin cam suparata...]mai bine o scoteau afara pe aia care prezinta Fan X...o mai vedeam pe Aiana!
Dar oricum mi s-a parut super dulce!!!
Asta e!
In primul rand Aiana e super asha cum e shi ii sta bine in orice, da o prefer sa o vad imbracata in negru shi alb...e super dulce!!!
Ultima oara cand am vazut-o la televizor, a fost la Bucureshti 1 TV
la emisiunea "Fan X" unde am avut norocul sa vad shi eu noul videoclip al fetelor...Fan X fiind singura emisiune de muzica pe care o prind deoarece,...va rog sa nu radetzi, dar nu am cablu...
Shi cum spuneam, le-am vazut la emisiune dar m-am cam enervat cand am vazut ca prima data erau: Aiana, Lala shi aia care prezinta shi dupa ce au dat clipul "Asta e!"Aiana atrebuit sa plece sa incapa shi Dea[am ramas putzin cam suparata...]mai bine o scoteau afara pe aia care prezinta Fan X...o mai vedeam pe Aiana!
Dar oricum mi s-a parut super dulce!!!
Asta e!
- Dan_Bogdana
- Junior Member
Rugaminte
Initial trimis de fanTisha
O poza de ultima ora cu Tisha
De acum pozele sa fie puse pe subiectul Pictures deja existent pe forum!
Multumesc !
P.S. Poza e super.. ii sta bine

mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Tisha?
Sal...
Eu sunt de parere ca pozele din Cool Girl nu le reprezinta deloc pe fete...mai ales pe Aiana[pe care au machiat-o cam tare!]mie imi place cand e mai naturala!!!
E mult mai dulce, cand nu are atata machiaj pe ea!
Pozele din Popcorn sunt cu adevarat senzatzionale!!!Aiana ROCKS!!! E super dulce, atat in poze cat shi in poster!
Asta e!
Eu sunt de parere ca pozele din Cool Girl nu le reprezinta deloc pe fete...mai ales pe Aiana[pe care au machiat-o cam tare!]mie imi place cand e mai naturala!!!
E mult mai dulce, cand nu are atata machiaj pe ea!
Pozele din Popcorn sunt cu adevarat senzatzionale!!!Aiana ROCKS!!! E super dulce, atat in poze cat shi in poster!
Asta e!
- Dan_Bogdana
- Junior Member
Imi place la nebunie de Tisha...

...to laugh often and love much; to appreciate beauty; to give of one's self; to leave the world a bit better; to have played and laughed with enthusiasm and sung with exultation--that is to have succeeded...
-
thebrat - Junior Member
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2