Pareri despre albumul "EXPLOZIV"
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Depsre piesa "Ani De Liceu"
"Ani de liceu" le arata asa cum sunt: niste tinere de 17 ani care vor ca muzica lor sa-i reprezinte cu adevarat pe liceeni de astazi, pentru care Internetul, telefoanele mobile, rolele si mii de alte lucruri sunt niste componente esentiale ale vietii. O piesa care arata cu adevarat cat de mult s-a schimbat lumea de cand se mergea cu clasa de pionieri la "Liceeni", adica chiar vremurile in care TNT se nastea (la propriu).
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Albumul "EXPLOZIV"
1. Asta e!
2. Fara gheata nu e viata feat. Marius Moga
3. Ani de liceu 2002
4. Mi-e greu...
5. Fara gheata nu e viata - R'N'B Edit
6. Radio inseamna... (TNT & Simplu)
7. Ani de liceu 2002 - Alternative nation
8. Fa ce vrei
9. Mi-e greu... - Hard B. Downtempo Remix
10. Ani de liceu 2002 - Club version
Un produs MOF Records/Nova Music
Mixaj si mastering: Dan Griober, Bogdan Popoiag, Marius Moga
Producatori executivi: Bogdan Popoiag, Dan Griober, Eduard Alexandru
Producator muzical: Marius Moga
2. Fara gheata nu e viata feat. Marius Moga
3. Ani de liceu 2002
4. Mi-e greu...
5. Fara gheata nu e viata - R'N'B Edit
6. Radio inseamna... (TNT & Simplu)
7. Ani de liceu 2002 - Alternative nation
8. Fa ce vrei
9. Mi-e greu... - Hard B. Downtempo Remix
10. Ani de liceu 2002 - Club version
Un produs MOF Records/Nova Music
Mixaj si mastering: Dan Griober, Bogdan Popoiag, Marius Moga
Producatori executivi: Bogdan Popoiag, Dan Griober, Eduard Alexandru
Producator muzical: Marius Moga
-
AnDrEi - Junior Member
la o prima privire asta e album sau maxi single?
numai 10 piese, ani de liceu de 3 ori, mi-e greu si fara gheata nu e viata de 2 ori si probabil ca si costa cat un album serios...
numai 10 piese, ani de liceu de 3 ori, mi-e greu si fara gheata nu e viata de 2 ori si probabil ca si costa cat un album serios...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Raspuns
catharsis pai un album poate sa contina si re-mixuri ale unor piese .. deci cum a fost si cu albumul Pentru Prieteni a celor de la Hi-Q .. so ..? mmm un maxi single ar fi cel a lui Costi Ionita .. dar tinde spre EP 

-
AnDrEi - Junior Member
nu am spus ca nu poate sa contina remixuri, dar 6 piese diferite, dintre care una e cover sunt cam putine pentru album... nu cred ca isi merita banii...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Dap
catharsis ai dreptate.. dar .. uite vezi tu .. pentru o trupa cu un debut asa de fain .. si cu hitul` "Ani de liceu 2002" care a intrat direct pe locul 74 in Topul Romanesc 100 in saptamana 9-14 decembrie si in acelasi timp "Radio insemna ProFM" (TNT si Simplu) este pe locul 87 dupa 7 saptamani, cel mai sus fiind pe locul 37 .. deci .. acum merita sau nu?:-) eu cred ca da
-
AnDrEi - Junior Member
care-i diferenta?
care-i diferenta intre: EP, LP, maxi singel, album si alte alea???
chantaris (imi cer scuze daca nu am scris corect) are dreptate. asta e debut??? locul 74 cu un cover (care fie vorba intre noi era destul de cunoscut si destul de indragit) si inca o melodie care e dedicata unui post radio care are tot interesul sa o promoveze (dar din pacate ajunge doar pe 37) cam slab. nu mi se pare cine stie ce.
de admirat este debutul formatiei cheeky girls, care au ajuns pe doi intr-o tara cu un public mult mai pretentios.
chantaris (imi cer scuze daca nu am scris corect) are dreptate. asta e debut??? locul 74 cu un cover (care fie vorba intre noi era destul de cunoscut si destul de indragit) si inca o melodie care e dedicata unui post radio care are tot interesul sa o promoveze (dar din pacate ajunge doar pe 37) cam slab. nu mi se pare cine stie ce.
de admirat este debutul formatiei cheeky girls, care au ajuns pe doi intr-o tara cu un public mult mai pretentios.
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
VAIIII,NUUUUUUUUUUU!!!
Domnule Andrei ,imi pare rau ca mi-am schimbat parerea despre dumneavoastra . Am auzit frazele astea de atatea ori ! In toate revistele, daca era vorba de fetrele de la TNT ... auzeam aceeasi parte cu "in ziua de azi telefoanele...." . Scuteste-ne , fa bine !
Piesa "Ani de liceu" era mai bine daca nu era luata in bataie de joc si refacuta dupa bunul plac al lui Moga. E mult mai bun originalul , crede-ma! Si oricine poate spune asta !
Piesa "Ani de liceu" era mai bine daca nu era luata in bataie de joc si refacuta dupa bunul plac al lui Moga. E mult mai bun originalul , crede-ma! Si oricine poate spune asta !
-
UnCopilutz - Junior Member
Re: Depsre piesa "Ani De Liceu"
Initial trimis de Andrei
"cat de mult s-a schimbat lumea de cand se mergea cu clasa de pionieri la "Liceeni", adica chiar vremurile in care TNT se nastea (la propriu).
ai gresit:nu s-a schimbat,s-a indobitocit!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Re: Re: Depsre piesa "Ani De Liceu"
Initial trimis de Alin
ai gresit:nu s-a schimbat,s-a indobitocit!
INTREBARE? Cand ati ascultat voi doi ultima data piesa originala. Eu am auzit-o acum o ora si mi se pare trista si cu niste versuri idioate, despre liceeni tocilari care stau si invata in pauza dintre ore. Oricum ai da-o piesa fetelor e mult mult mult .... (de n ori mult) mai vesela. Si probabil si mai buna...
Plus ca in afara de refren n-are nici o legatura cu linia melodica originala
- panamea
- Junior Member
Re: Re: Re: Depsre piesa "Ani De Liceu"
Plus ca in afara de refren n-are nici o legatura cu linia melodica originala [/B][/QUOTE]
Ba are legatura si cu linia melodica de la cea originala! Mai asculta si`ai sa vezi.
Ba are legatura si cu linia melodica de la cea originala! Mai asculta si`ai sa vezi.
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
-
diana_2205 - Junior Member
Initial trimis de panamea
INTREBARE? Cand ati ascultat voi doi ultima data piesa originala. Eu am auzit-o acum o ora si mi se pare trista si cu niste versuri idioate, despre liceeni tocilari care stau si invata in pauza dintre ore. Oricum ai da-o piesa fetelor e mult mult mult .... (de n ori mult) mai vesela. Si probabil si mai buna...
cum ti-am zis,s-a indobitocit lumea de atunci.voi sunteti liceenii de azi,viitorul tarii :bleah: !viitorul p**ii poate!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Chiar ne trebuie cate un Alin ca sa ne destaptatim?
E mult mai buna piesa in original mai ,dar nu imi mai prea bat capul. Daca voua va plac mai mult fatutele astea 3 care au deja aere de mari vedetisme, asta e doar treaba voastra , dar nu bagati piesa care a fost in coloana sonora a filmului "Licenii" de tot in rahat. Nici nu are sens sa o asemanam cu ce a iesit din manutele fermecate ale lui Moga.
Dansati , copii! Ani de liceu .... fiu fiu fiu...
Dansati , copii! Ani de liceu .... fiu fiu fiu...
-
UnCopilutz - Junior Member
Concluzie
Dap , si eu sunt de aceeasi parere cu UnCopilutz , deci .. nu mai asemanati melodia pe care fetele o canta acum .. cu varianta aia mai veche.. NU SE COMPARA!
-
AnDrEi - Junior Member
Merge...
I have protection...sun glasses....
Suna binishor.... dar cand ma gandesc la ce le-a facut moga la baietii de la simplu (ca suna toti ca nishte fetite) mi se taie de tot de ea.....:bleah: Aline let's get outahere and fuck for beer! Trebuia lasata asha.... era de referinta pentru.....fuck it!

Suna binishor.... dar cand ma gandesc la ce le-a facut moga la baietii de la simplu (ca suna toti ca nishte fetite) mi se taie de tot de ea.....:bleah: Aline let's get outahere and fuck for beer! Trebuia lasata asha.... era de referinta pentru.....fuck it!
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
So..
Dragul meu .. Simplu au ajuns unde au ajuns si prin faptul ca au o coregrafie destul de buna .. prin faptul ca Moga ii ajuta sa ajunga undeva sus .. ei sunt o formatie de baieti .. si pot canta live.. mai urmareste si tu concertele lor .. ma rog.. iar in legatura cu TNT "Ani de liceu" piesa nu se compara cu varianta "old" de ce? deoarece linia melodica a fost schimbata .. doar versurile au ramas la forma initiala :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de panamea
Nu trebuie sa judeci asa... Fetele de la TNT canta varianta ani de liceu pentru zilele noastre, iar Stela Enache o canta pentru liceenii acelor vremuri, deci amandoua melodiile trebuiesc respectate asa cum sunt...
- Cruela
- Junior Member
Noutate :-)
Azi la Atomix melodia care a deschis o noua emisiune a fost TNT - Ani de liceu 2oo2 :-) Super kewl :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Ani de liceu 2002 in Top
TOP Loc Highest
Romanian Top 100 18 18
MTV Dance Floor 1 1
Top 30 Airplay ProFM 3 3
Hit 40 Radio 21 36 new
BRAVO Charts 7 7
@http://www.tntonline.ro
Romanian Top 100 18 18
MTV Dance Floor 1 1
Top 30 Airplay ProFM 3 3
Hit 40 Radio 21 36 new
BRAVO Charts 7 7
@http://www.tntonline.ro
-
AnDrEi - Junior Member
a devenit ingrozitor de stresanta intrucat este difuzata la fiecare 5 minute la tv si radio
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
LoL
Superba Oana , asta inseamna sa promoveci o trupa/o melodie/un videoclip adik 

-
AnDrEi - Junior Member
Bau
Deci .. cumparati CD`ul .. nu este scump .. asa o sa va puteti convinge de muzica pe care o face TNT .. eu unul il am :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Hmmm ... e cam ciudat albumu asta sincera as fiu ... melodiile in sine nu sunt rele dar sunt copiate ... shi nu sunt singura care am observat lucru asta .. ma rog .. . 'Ani de liceu 2002' s`a spus ca este o preluare... bun ... dar melodia 'Fa ce vrei' are inceputul exact ca o melodie de la BomFunk Mc`s iar melodia 'Mi`e greu' are acorduri de la Nelly ft. Kelly Rowland - Dilemma ... am inteles ca albumu a fost facut in graba shi chiar fetele recunosc ca vroiau k lansarea sa se petreaca cat mai rpd dar totusi trebuia ceva mai original .... thats it folks ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Multa lume blameaza "ani de liceu 2002", spunand ca moga a stricat slagarul original.....altii spun ca e ok, pt ca astfel s-a demonstrat ca adevaratele hituri tin o vesnicie. Eu n-am nici o parere, mie imi place breakbeat-ul din melodie.
- usualflow
- Junior Member
parearea mea..
parerea mea e k piesa e destul de reushita ... shi mai pt vremurile noastre .. k doar acum asha e la liceu ... toti cu telefoane ... fara teme .. nu mai invata nimeni ... viata... 

Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
hmzz...
asta este ... de park nu am shti cu toti ca 3 sferturi din muzik romaneask p care o ascultam e copiata de afara ... asta este pe ashtia ii avem cu ashtia defilam!!!
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
Intrebare/Concluzie
Mai oameni buni .. saptamana asta .. dimieanta .. seara .. ziua .. mai tot timpul .. cand te uiti pe Atomic .. ghici ce videoclip este difuzat .. TNT - Ani de liceu 2oo2 .. marfa nu? O piesa / videoclip ce merita a fi difuzat .. sper sa atinga cotele maxime in topurile din romania!
-
AnDrEi - Junior Member
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2