Care melodie va place cel mai mult ?
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
pai..
pai deocamdata .. nu pot sa votez decat ca ani de liceu 2002 e cea mai mishto .. pt ca numai pe aia am auzito deoarece nu am avut timp sa`mi cumpar albumu ...
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
Ajutor!
Radule .. vezi ca la Piru sus a aparut .. asa ca..cumparal cat mai repede.. eu ti`as face un cd daca mi`ai da blank .. dar asta ar insemna piratare :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
da prietene am albumul "Exploziv" mi l-am luat ca sa imi fac o parere despre aceasta noua trupa produsa de MOGA MIX&MITZA&FLorin deoarece la inceput nu prea mi-au placut!
oricum albumu e interesant!
mii de sorry cu faza aia mai andrei deoarece te-am intrebat in gluma pentru ca shi eu vroiam sa se faca forum tnt shi hai sa postam cat mai mult sa l aducem pe prima pagina deoarece merita!
ps:sper sa te razgandesti!
oricum albumu e interesant!
mii de sorry cu faza aia mai andrei deoarece te-am intrebat in gluma pentru ca shi eu vroiam sa se faca forum tnt shi hai sa postam cat mai mult sa l aducem pe prima pagina deoarece merita!
ps:sper sa te razgandesti!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Mdea
sly .. hai sa postam mesaje dar sa nu fie off topic si sa nu facem din acest forum un fel de mirC dap? si la faza cu mirC vezi ca ai nicku` inapoi .. s`a rezolvat..
si crede`ma ca am sa il aduc pe prima pagina in cel mai scurt timp .. apropos.. trimite`mi si mie cateva piese cu TNT .. ca eu nu mai am albumu
am bagat cd`ul intr`un kkt de cd`player si mi s`a bolit 

-
AnDrEi - Junior Member
Yupiiiiiii
Pana acum vad ca preferintele va sunt impartite .. sa vedem ce va fi si peste 1 saptamana.. cand ..cred eu .. mai multi fani isi vor cumpara albumul "EXPLOZIV" si isi vor putea face o parere 

-
AnDrEi - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1