Canalul oficial al trupei TNT de pe mirC este #TNTonline
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
!Nou , chat cu fetele pe mirC #TNTonline
De ceva timp .. am facut un canal pe mirC ( undernet ) #TNTonline .. sper ca fetele sa intre .. :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
:(
Initial trimis de Andrei
De ceva timp .. am facut un canal pe mirC ( undernet ) #TNTonline .. sper ca fetele sa intre .. :-)
....Ma..nu sh' cum sa zic..dar eu am intrat pe canalul asta si nu m-a bagat nimeni in seama...ma intreb de ce oare...Intrati si voi oameni buni acolo sa mai stam de vorba si pe mirc daca tot avem unde!!!;P
~Viatza e o continua dilema..nu stii cand sa optezi spre un lucru sau altul..si de fiecare data speri sa faci alegerea cea buna...Chiar si asa invatza sa ieshi din situatziile dificile cu zambetul pe buze pt ca altzii sa nu creada ca suferi...Astfel itzi va fi mai simplu!!~:)
It's curious,it's scandalous,do't be so furious,Life is bad joke don't take it serious,When i feel myself doublecrossed,no loss,Nothing can make me swollow my words...
It's curious,it's scandalous,do't be so furious,Life is bad joke don't take it serious,When i feel myself doublecrossed,no loss,Nothing can make me swollow my words...
- Dilematica
- Junior Member
Ups
Am uitat sa va spun .. fetele inca nu stiu sa se conecteze pe mirC..dar in cel mai scurt timp vor invata...
-
AnDrEi - Junior Member
pai ..
pe acel knal .. nu prea intra lumea pt k nu e prea popular ... shi nu prea e activitatea pt k sunt vo 2-3 bnc-uri acolo in general .. chemati-va prietenii .. shi poate va fi lume sa putem discuta ...
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
Da stie cineva cu ce nick`uri o sa intre? Ca Tisha, Dea shi Lala sunt luate deja ... soooo ... anyone?
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Deci
Eu unul va anunt ca #tntonline ( de pe undernet/mirC ) e canalul oficial , voi faceti ce vreti .. pe #tntonline sta si Florin Grozea de la Hi-Q ( impresarul/managerul trupei TNT ) asa ca .. sly take off !
P.S. Si in legatura cu nickurile lor .. am sa le ajut eu pe fete sa isi ia nickurile Tisha , Lala si Dea .. nu va faceti probleme .. daca nu o sa isi puna DeaTNT , LalaTNT si TishaTNT .. si bineinteles ca vor avea psyBNC` si nimeni nu le va putea lua nicku`
P.S. Si in legatura cu nickurile lor .. am sa le ajut eu pe fete sa isi ia nickurile Tisha , Lala si Dea .. nu va faceti probleme .. daca nu o sa isi puna DeaTNT , LalaTNT si TishaTNT .. si bineinteles ca vor avea psyBNC` si nimeni nu le va putea lua nicku`
-
AnDrEi - Junior Member
pai
hai sa nu ne certam aci .. sunt alte forumuri destinate certurilor .. eu zic k cei kare intra pe #trupaTNT sa intre shi pe #tntonline dak vor ... pt k asta e oficial .. shi e park suna mai marpha dekt #trupatnt ... and beside ... mai e shi http://www.tntonline.ro ... deci!!!
Join #TNTOnline pe Undernet!

-
Ajutor
Radule pana vine X`ul :-) desi nu prea cred ca va veni .. deoarece canalul va fi pus pe nonreg .. o sa configurez eu un bot , vad eu cum fac , si se vor da accese dar mai intai lumea trebuie sa stea pe canal :-)
-
AnDrEi - Junior Member
mai andrei aici nu e vorba de o rivalitate si care canal e oficial si care nu e ...io am zis ca #trupatnt este un canal care a aparut inainte de aparea #tntonline (oricum cei care sunt fani tnt vor intra pe ambele canale deoarece sunt fani...right?
ballooba tot respectul petru tine dar nu am zis nici o prostie ci am zis ca fetele mai au un canal!
sorry ca am postat aici deoarece vad ca nu sunt agreat!
ballooba tot respectul petru tine dar nu am zis nici o prostie ci am zis ca fetele mai au un canal!
sorry ca am postat aici deoarece vad ca nu sunt agreat!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Am intrat si eu pe #tntonline si se pare ca este chiar canalul oficial...Asteptam sa intre si fetele!Sper sa le invete mai repede Andrei sa se conecteze!
"Traiesc prin prezent,prin trecut cautand acelas viitor pe care nu l-am cunoscut niciodata dar care-mi neaga existentza!"
-
mirela`Carla_ - Junior Member
DECI!
Eu va spun ca pe mirC canalul oficial unde fetele vor intra va fi #TNTonline .. voi faceti ce vreti .. stati pe orice canal .. de ex #TrupaTNT , #FaniTNT , #TNTpeMirc .. hehe o multime de canale .. deci ..? ur choise .. ask the girls of this !
-
AnDrEi - Junior Member
va anunt eu!
Haideti ca o sa va anunt eu zilele astea cand le puteti gasi pe #tntonline pe fete!:o K Andrei?esti de acord?
- Myketheone
- Junior Member
deci in conclusion...
sly .. nu trebe sa paraseshti forumu ... cum mai fac altii .. "ma retrag de pe forum ca nu shtiu ce shi nu shtiu ce" pt ce sa renunti la postat ... din cauza unor certuri?! Oricine e bine e venit aici .. numai sa nu vorbeask prostii .. (prea multe) shi sa nu fie pre Off-Topic ... in rest .. e totul ok!! Cu cat suntem mai multi cu atat mai bine .. forumul nostru va fi mai popular .. vom avea mai multe mesaje postate .. shi vom urk in top ... despre knal ce sa spunemi intrati unde vreti .. cum zicea sly sunteti/suntem fani ce dreaq!
-
Concluzie!
Pe 29 Ianuarie 2003 canalul #TNTonline va avea X si se vor da acc ! Asa ca cei care doresc sa aiba acc pe acest canal ( bineinteles sa fie fani TNT ) sa stea :-)
-
AnDrEi - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1