Pareri despre albumul "EXPLOZIV"

Trei liceence de 17 ani sunt membrele trupei TNT "Dea, Lala si Tisha" , muzica pe care o canta le seamana perfect

Re: care-i diferenta?

Mesajde aspyrin » Sâm Mar 08, 2003 9:46 pm

Initial trimis de intoxic8
care-i diferenta intre: EP, LP, maxi singel, album si alte alea???
chantaris (imi cer scuze daca nu am scris corect) are dreptate. asta e debut??? locul 74 cu un cover (care fie vorba intre noi era destul de cunoscut si destul de indragit) si inca o melodie care e dedicata unui post radio care are tot interesul sa o promoveze (dar din pacate ajunge doar pe 37) cam slab. nu mi se pare cine stie ce.

de admirat este debutul formatiei cheeky girls, care au ajuns pe doi intr-o tara cu un public mult mai pretentios.

uite ca dupa aproape 4 luni TNT sunt inca in Tiop 100 (pe locul 5, a doua piesa romaneasca dupa O-Zone)... iar cheeky girls n-au reusit sa ajunga in 5 saptamani decat pe 53...

deja incep sa cred ca publicul nostru e mult mai selectiv... mai ales ca piesa celor de la Cheeky Girls e mai proasta si decat Andre in vremurile lor de inceput...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Depsre piesa "Ani De Liceu"

Mesajde aspyrin » Sâm Mar 08, 2003 9:49 pm

Initial trimis de Cruela

Nu trebuie sa judeci asa... Fetele de la TNT canta varianta ani de liceu pentru zilele noastre, iar Stela Enache o canta pentru liceenii acelor vremuri, deci amandoua melodiile trebuiesc respectate asa cum sunt...

Uitam cu totii un lucru... atunci cand a fost facuta "ani de liceu" (originala) nu prea puteai pomeni de absente si de mai mult de tinut de manuta ca te taia cenzura... credeti-ma, se chiulea si atunci pe rupte... iar pe la practicile agricole nu se tinea lumea numai de manuta :)
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: care-i diferenta?

Mesajde rammonny » Dum Mar 30, 2003 11:21 pm

Initial trimis de Mihai-MOF

uite ca dupa aproape 4 luni TNT sunt inca in Tiop 100 (pe locul 5, a doua piesa romaneasca dupa O-Zone)... iar cheeky girls n-au reusit sa ajunga in 5 saptamani decat pe 53...

deja incep sa cred ca publicul nostru e mult mai selectiv... mai ales ca piesa celor de la Cheeky Girls e mai proasta si decat Andre in vremurile lor de inceput...

Cheeky Girls??!?!Yaaaaaack!NASHPA rau de tot!!!!nu se compara!...piesa fetelor de la TNT,desi preluata suna f bine!Astept piesa urmatoare cu nerabdare...sper sa fie la fel de buna...(nu am auzit-o decat o data si nu mi-am putut face o parere)...
rammonny
Junior Member

Re: Re: Re: care-i diferenta?

Mesajde AnDr3y - Radu » Lun Mar 31, 2003 10:13 pm

Initial trimis de rammonny

Cheeky Girls??!?!Yaaaaaack!NASHPA rau de tot!!!!nu se compara!...piesa fetelor de la TNT,desi preluata suna f bine!Astept piesa urmatoare cu nerabdare...sper sa fie la fel de buna...(nu am auzit-o decat o data si nu mi-am putut face o parere)...

cum a putut sa zik ala de Cheeky Girls ... k au cashtigat ... nushtiu ce intr-o tara cu ascultatori mai pretentioshi ... pai cand vezi prima oara clipul shi asculti piesa... te gandeshti :
- astea arata jalnic
- n-au nici o idee despre ce inseamna muzik
- nu shtiu sa vorbeasca engleza ... apoi sa cante...
- mai tarziu afli ca-s plekte din tara de un an shi observi k enegleza nu shtiu ... romana nu shtiu ... i don`t get it ...
- nu sunt in stare sa cante live de nici un fel .. (suna jalnic) ...
- n-au nici macar un album ....

dupa toate astea .. eu zic k publicul englez .. este unul de o mare idiotenie ... shi le place k fetele zic "Touch my BUM!" ... atat tot..
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde bebe22 » Mie Apr 23, 2003 9:15 am

Albumul este format din piese copiate !!!!!!!!!!!!!! Deci nu am o parere buna despre el.
bebe22
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Apr 23, 2003 12:29 pm

Initial trimis de bebe22
Albumul este format din piese copiate !!!!!!!!!!!!!! Deci nu am o parere buna despre el.

cand scrii chestii din astea, argumenteaza! unde vezi tu piese copiate pe album. "Ani del iceu" e un cover, iar restul sunt cat se paote de originale
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde bebe22 » Mie Apr 23, 2003 7:07 pm

Initial trimis de Mihai-MOF

cand scrii chestii din astea, argumenteaza! unde vezi tu piese copiate pe album. "Ani del iceu" e un cover, iar restul sunt cat se paote de originale

De exemplu "Fa ce vrei" e Boom Funk MC clar. O sa ma documentez care sunt numele celorlalte melodii "originale" .
bebe22
Junior Member

Anterior

Înapoi la TNT